Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Εμενα Θενξ δεν μου βαλατε :p

Ναι αλλά εσύ δεν τους απειλείς με κάρτα... :hehe:

Έκανε αυτό με το διπλό space (jump) στα arcades... πήδηξε την πρώτη φορά και μετά ξαναπήδηξε στην διάρκεια του προηγούμενου πηδήματος... δηλαδή πηδήχτηκε στο πήδημα...

Ρε σεις, μας έχουν κάνει εμπάργκο στα τροφοδοτικά; Δεν υπάρχει τίποτα (σοβαρό) διαθέσιμο στα καταστήματα :nothing:

Αρχίζω να πιστεύω ότι έχεις βάλει το "ReloadEvery" add on στον ff στα 5sec για αυτό το θέμα και μόνο... :p

Πραγματικά τι θέμα να γίνει με αυτή τη θεματολογία; Τον πόνο μου είπα που δεν υπάρχει ένα σοβαρό τροφοδοτικό διαθέσιμο για να στήσεις μηχάνημα. Εκτός αν πληρώνεστε ανά θέμα, οπότε αλλάζει το πράγμα...:baby:

Αυτός ο πόνος δεν είναι δικός σου, είναι πολλών. Γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν εχθές. Άρα το να το γράφεις στο ποθ δε κερδίζεις τίποτα, εκτός αν πιστεύεις ότι η έλλειψη φτηνών τροφοδοτικών είναι στην ίδια κατηγορία με το ιπτάμενο γατί ή με τις μουσικές αναζητήσεις του Μανώλη. Τότε πάω πάσο.

Αυτός ο πόνος δεν είναι δικός σου, είναι πολλών. Γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν εχθές. Άρα το να το γράφεις στο ποθ δε κερδίζεις τίποτα, εκτός αν πιστεύεις ότι η έλλειψη φτηνών τροφοδοτικών είναι στην ίδια κατηγορία με το ιπτάμενο γατί ή με τις μουσικές αναζητήσεις του Μανώλη. Τότε πάω πάσο.

b85b8fbc-b43d-4cb8-b89e-153cbf83551c.jpg

Διαπίστωση - Οι Βρετανοί κωμικοί way better καλύτεροι από τους Αμερικανούς.

Διαπίστωση - Οι Βρετανοί κωμικοί way better καλύτεροι από τους Αμερικανούς.

something like this?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ud8AJDaAW7c]YouTube - Misfits - Series 1 Trailer[/ame]

Το ατελειωτα αχορταγο καταναλωτικο ενστικτο μου που πλεον ειναι ανεξελεγκτο μου φωναζει ipad2 ρε!!! παρε το ipad2!!

Εγω ομως θα αντισταθω και θα κανω οικονομια για το καλοκαιρι!:wall:

Αγοραζει ο κοσμος τετοια πραματα;

Μωρ' μπραβο!

(για τα pads μιλαω)

Σε περιοδο κρισης το pad των 500 ευρω απορω πως το παιρνει κανεις. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.