Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

βαλίτσα ...V...

λεφτά ...v...

ταυτότητα ...v...

γυαλιά ...V...

παρέα ...V...

κοπέλες ...V...

ψηφιακή ...V...

τι μου λείπει ???

μπάνιο not yet

+

(άλλες 11 ώρες για το ταξίδι)

όπου ...V... = CHEK

Άντε και καλά να περάσεις :)!

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Χώρο στην βαλίτσα έχεις Armageddon ? Να πεταχτώ αν είναι :p

δεν χωράς γιατί έβαλα και κάτι ποτάκια και φούλαρε ... αλλιώς θα σε έβαζα μέσα :p ..

δεν χωράς γιατί έβαλα και κάτι ποτάκια και φούλαρε ... αλλιώς θα σε έβαζα μέσα :p ..

πιες και ένα ποτηράκι για εμάς που είμαστε ακόμα Αθήνα :p

Θα το βαλω εδω και δε θα πω τιποτα.

Δεν αρκουν τα λογια.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27832

Ποια θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην ερώτηση του μαθητή, όταν κοιτώντας κατάματα το δάσκαλό του, τον ρώτησε «κάνω καλή παρέλαση κύριε;»

Την απάντηση την δίνουμε όλοι εμείς:

«Εσύ, οι περήφανοι συμμαθητές σου κι οι δάσκαλοι σου, μικρέ μου, μας δώσατε την ευκαιρία να αισθανθούμε συναισθήματα όπως το θάρρος, η αλληλεγγύη και να θυμηθούμε αξίες όπως το λειτούργημα του δασκάλου, το μεγαλείο ψυχής, το ήθος».

Θα το βαλω εδω και δε θα πω τιποτα.

Δεν αρκουν τα λογια.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27832

Ποια θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην ερώτηση του μαθητή, όταν κοιτώντας κατάματα το δάσκαλό του, τον ρώτησε «κάνω καλή παρέλαση κύριε;»

Την απάντηση την δίνουμε όλοι εμείς:

«Εσύ, οι περήφανοι συμμαθητές σου κι οι δάσκαλοι σου, μικρέ μου, μας δώσατε την ευκαιρία να αισθανθούμε συναισθήματα όπως το θάρρος, η αλληλεγγύη και να θυμηθούμε αξίες όπως το λειτούργημα του δασκάλου, το μεγαλείο ψυχής, το ήθος».

Πείτε ότι θέλετε αλλά είναι λίγο συγκινητικό :)

Πείτε ότι θέλετε αλλά είναι λίγο συγκινητικό

Γιατι να μη το πουμε;

Εγω προσωπικα δακρυσα ,αλλα ενιωσα αισθηματα χαρας για αυτους τους 2.

Δασκαλος και παιδι ειναι παραδειγματα προς μικηση.Και μπραβο στο δασκαλο που βλεπει αυτο που κανει σαν λειτουργημα και μπραβο και στο παιδι,γιατι ανθρωποι σαν και αυτο...ειναι ΝΙΚΗΤΕΣ.

:)

5 το πρωί .. Ετοιμος να φύγω...

Η μανα μου για να πας σε καταληψη και εκδρομή ξυπνας ενω για σχολειο κολοκυθια ... ;p

Χρόνια Πολλά στους αξιαγάπητους πολιτικούς μας και σε μια ορισμένη μερίδα των νεοελλήνων...

Νομίζω οτι είναι η πρώτη χρονιά που δεν βλέπω τις γνωστές μλκιούλες λόγω μήνα... φανταστείτε πώς έχουν σφίξει οι τώλοι...

Ένα ωραίο θα ηταν να βγάζανε φωτό κατοίκους της κερατέας να καίνε μαζί με τα ματ καμια μπολντόζα...

Ποιο ειναι το τιμημα να τα εχεις με την αδερφη του κολλητου σου ?

7.15 σε παιρνει τηλ και σου λεει "Τσακισου στο αεροδρομιο γιατι η Χ ερχεται στη αθηνα για εκπληξη"

Φευγεις πολυβολο απο το κρεβατι σε 5δευτ εισαι ντυμενος, πλυμενος και ψαχνεις βιαστικα που στο διαολο εχεις βαλει τα χαρτια του αυτοκινητου...

Μετα απο 3 λεπτα σε ξανα παιρνει για να σου πει καλο μηνα...

Δεν πειναω

Είπαμε το ψέμα να είναι plausible για να γίνεις πιστευτός. :p

Θα σταματησουν για το 2011 οι απεργιες σε φαρμακεια , πρατηρια καυσιμων και Μ.Μ.Μ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.