Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Αμα μου μιλαγε στην αλλη γραμμη η Misa Campo (<3) ,ουτε εγω θα ειχα τα hands free.... :p

Και η Jessica Alba να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα..

YouTube - Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO)

Μήπως επηρεάστηκε από ομώνυμο τραγούδι ??? :p

Το rating μ'αρέσει στο τραγούδι...

Ούτε ο Bieber να ήταν :fist::fist:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Έφτασα κομματιας...

Μπαταρία iPad = 41%

Μπαταρία Chosen = 6%

Να ναι καλά το παλικάρι με το ξεκλειδωτο γουίφι, παίζει και να μην πάρω καθόλου κάρτα 3G για 3 μέρες browsing...

Έφτασα κομματιας...

Μπαταρία iPad = 41%

Μπαταρία Chosen = 6%

Να ναι καλά το παλικάρι με το ξεκλειδωτο γουίφι, παίζει και να μην πάρω καθόλου κάρτα 3G για 3 μέρες browsing...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vdm_eIVe7gg]YouTube - Maraveyas Ilegal - Welcome to Greece[/ame]

Back από πρωινό τρέξιμο

Weather: Cloudy/Windy

Temperature: 12c

Mood: Γαμάουααααα :dance3:

Καλημέρα!!! :)

Back απο πρωινο τρεξιμο 11,2 χιλιομετρα

back από πρωινη μπουγάτσα.. 2η μερίδα!

μετά από ξενύχτι δεν μπορώ να κοιμηθώ με άδειο στομάχι :hang3:

καλημέρες....

πόσο απείρως ευκολότερο είναι να φτιάξεις ένα σπίτι απ'την αρχή παρά να το ανακαινίσεις.......:wall::wall::wall::wall::wall:

Back από μαύρη οθόνη με το πρωινό μπουτάρισμα. Τα πάντα λειτουργούν αλλά το desktop background corrupted.

Το έβαλα ξανά και ίσιωσε. :p

Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα σε μια από τις επόμενες 3 ημέρες να λύσω όλο το PC μου, να το καθαρίσω από τη σκόνη και να εγκαταστήσω και την υδρόψυξη, αλλά βαριέμαι....

Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα σε μια από τις επόμενες 3 ημέρες να λύσω όλο το PC μου, να το καθαρίσω από τη σκόνη και να εγκαταστήσω και την υδρόψυξη, αλλά βαριέμαι....

don't worry..

όταν το ''παπλωματάκι'' θα σταματίσει κάποιον από τους ανεμιστήρες και ανάψουν τα κόκκινα..τότε θα αναγκαστείς:p

Μαμημένοι φόροι :getlost:

και το καλυτερο...

αν του χρωστας(κρατος) εσυ φορους σε παει κατευθειαν μεσα, ενω αν σου χρωσταει αυτό νοικια απο καταστημα ή οτιδηποτε αλλο του εχεις νοικιασει ενα χρονο δεν τρέχει καστανο..................................

:getlost:

Αρχίζουν οι ετοιμασίες και το πακετάρισμα σιγά σιγα...

Πέραμα..I am coming !! :shout:

καλώς το παιδί .... :clap:

θα έρθεις το τριήμερο

Να έρθω το τριήμερο?

Τι να κάνω? :p

3-7 του άλλου μήνα έρχομαι...απλα απο τώρα άρχισαν τα πακεταρίσματα..

Το απόγευμα απλά θα έρθω για να δώ την περιοχή....

μαμότο μου έχω front .......

έλα θα δεις πόσο βαρβάτοι είμαστε ... γιατί το λέω αυτό

(όταν είχα πάει στο ηράκλειο και με ρωτάγανε από που είμαι έλεγα Πέραμα - Πειραιά και με κοιτάγανε με μισό μάτι .... και κάποια στιγμή ρώτησα γιατί με κοιτάτε έτσι και μου είπαν εκει πάνω σημορίες κακό κλπ κλπ (βλ ταινίες αμερικάνικες - γκέτα) και τους λέω χαλαρώστε δεν γίνετε τίποτα τέτοιο ηρεμία μόνο.)

αυτά πριν 4 χρόνια που είχα πάει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.