Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Δεν θα μετακομίσει ΠΟΤΕ Αθήνα. Σπίτι έχει, άντρα (με ταβέρνα) έχει, μαγαζί δικό της (και με υπάλληλο παρακαλώ!) έχει, γιατί να φύγει από τον Παράδεισο;

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μάνα με τους 9 σου γιους, που θες και μία κόρη

Σκ@τ@ να φας, το 10ο είναι κι αυτό αγόρι.

:p

Αεροδρόμιο Ζυρίχης, μονος, καπουτσινατος και με Parov Stelar στο μαγαζί.

Το iPad μετά απο 2.5 ώρες λειτουργίας λέει 89% μπαταρία. Μερικές ώρες πριν τον πρώτο πιτόγυρο του 2011 και 2 μέρες πριν την συναυλία των Kyuss. Καλό ταξίδι να ΄χουμε...

Στην κλασσική πτήση των 6-7 ωρών αναμονής είσαι; Με το καλό να φτάσεις!

Στην κλασσική πτήση των 6-7 ωρών αναμονής είσαι; Με το καλό να φτάσεις!

Αυτές οι 5.5 ώρες αναμονής είναι ο,τι πλησιέστερο σε διακοπές εδώ και πολύ καιρό...

να κάνω τη χαζή ερώτηση γιατί μένετε στο αεροδρόμιο; Σε 15 λεπτά από εκεί είστε στην πόλη.

Ορίστε και η εφαρμογή για τα ΜΜΜ για ipod/ipad/iphone, για να μην μπλεχτείτε με τα άπειρα τρένα, και βρεθείτε σε καμία Γενεύη :hehe:ZVV-Fahrplan f?r iPhone, iPod touch und iPad im iTunes App Store

και σε site: http://www.zvv.ch/en/

(υπάρχουν και οι εφαρμογές και το site των σιδηροδρόμων, ψάχνοντας για sbb, και sbb.ch αντίστοιχα)

να κάνω τη χαζή ερώτηση γιατί μένετε στο αεροδρόμιο; Σε 15 λεπτά από εκεί είστε στην πόλη.

Ορίστε και η εφαρμογή για τα ΜΜΜ για ipod/ipad/iphone, για να μην μπλεχτείτε με τα άπειρα τρένα, και βρεθείτε σε καμία Γενεύη :hehe:ZVV-Fahrplan f?r iPhone, iPod touch und iPad im iTunes App Store

Γιατί αυτή την βόλτα την κάνω κάθε φορά που πεταω μέσω Ζυρίχης, εκτός απο σήμερα που η χαλάρωση μου χρειάζεται περισσότερο απο το σουλατσο :)

3:30 ώρες στο τηλ....

Και δεν φτάνει μόνο αυτό...

Αλλα ήταν και γυναίκα αυτή που μιλούσα..... :getlost:

Αυτή η ψιλή,τσιριχτή φωνή ωρες ώρες ποσο μου σπάει τα νεύρα....

Πονάει όλο το αριστερό μέρος του κεφαλιού μου...

3:30 ώρες στο τηλ....

Και δεν φτάνει μόνο αυτό...

Αλλα ήταν και γυναίκα αυτή που μιλούσα..... :getlost:

Αυτή η ψιλή,τσιριχτή φωνή ωρες ώρες ποσο μου σπάει τα νεύρα....

Πονάει όλο το αριστερό μέρος του κεφαλιού μου...

με hands free;

Τσούκου....

Είχα ξαπλώσει στην καρέκλα του γραφείου..

Πήρα το headset και έβαλα το κινητό ανάμεσα στο ακουστικό και το αυτί..

Αλλα μετά απ αυτό θα ψάξω να βρώ hands free..γιατι δεν παλεύεται η κατάσταση... :hang3:

Αμα μου μιλαγε στην αλλη γραμμη η Misa Campo (<3) ,ουτε εγω θα ειχα τα hands free.... :p

Τσούκου....

Είχα ξαπλώσει στην καρέκλα του γραφείου..

Πήρα το headset και έβαλα το κινητό ανάμεσα στο ακουστικό και το αυτί..

Αλλα μετά απ αυτό θα ψάξω να βρώ hands free..γιατι δεν παλεύεται η κατάσταση... :hang3:

πατέντα με σταθερή αξία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.