Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σε κατάστημα με ρούχα στο Μοσχάτο για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά στο μαγαζί, και συνεπώς να μη τους διαρρήξουν, έχουν αδειάσει το ταμείο και έχουν βάλει το άδειο συρτάρι μπροστά από τη πόρτα του μαγαζιού... :hang3:

19032011032.jpg

Γιατί δίνετε τα link από αυτή τη ******* το inews και όχι απευθείας από την πηγή? (newsbomb στη συγκεκριμένη περίπτωση?).

Καλά στην Αλοχάντρας σήμερα (από φειδιπίδδου προς αλεξάνδρας) ένας με ένα seicento πήγε να μας πατήσει όλους.

Κόβω εγώ γιατί ο δεξιά μου έκανε τζαρτζαρίσματα και με περνάει με +50 από αριστερά πηγαίνοντας να πέσει πάνω μου.

Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως βλάκες.

Είπα να κατέβω να του κάνω τη μούρη κιμά, αλλά επειδή δεν είμαι βίαιος συγκρατήθηκα και ούτε καν έβρισα, απλά κόρνες φώτα και τα σχετικά, αλλά λογικά αν δεν ενσωματώσω καλάσνικοφ στο punto προκοπή δεν θα δω.

Οπότε η αυτοσυγκράτησή μου έχει αρχίσει και δουλεύει.

Άστους να σκοτωθούνε, έχουμε και το ΠΟΘ για ψυχανάλυση.

Εννοείται ότι δεν μπορούσσε να συγκρατήσει τα 50 άλογα του seicento, οπότε πήγε να πέσει πάνω σε αρκετό κόσμο, κατά την κατάβαση της Αλεξάνδρας (είναι επικίνδυνη τελικά γιατί γκαζώνουν και τα 50 άλογα).

Δεν είμαι δηλαδή τρελός (αν και κανένας τρελός δεν το παραδέχεται).

Φοβάμαι όμως μην η αυτοσυγκράτησή μου γίνει κάποια έκρηξη καμιά μέρα και φάω κανέναν μόρτη του βολάν.

Θεσσαλονίκη, κέντρο πόλης, σήμερα 11-12 το βράδυ, παρκαρισμένα αμάξια ΠΑΝΩ σε νησίδες τριγωνικές, αυτές με πλακόστρωτο που είναι στις μεγάλες διασταυρώσεις για να περνάνε οι πεζοί (συγκεκριμένα εδώ). Και μιλάμε για 5-6 αμάξια, το ένα πίσω από το άλλο... Πρώτη φόρα το δα αυτό. Όσο για διπλοπαρκαρισμα.... όλη η Εθνικής Αμύνης και η Ιασονίδου για όσους ξέρουν (τουλάχιστον τα κομμάτια που ειδα εγώ), πλήρως διπλοπαρκαρισμένα, χωρίς κενά.

Και ερωτώ: Γιατί να μην βγει ένα sweep η τροχαία, να μαζέψει πινακίδες, να χτυπήσει πρόστιμα και να βγάλει το κράτος και χρήματα;

και ακριβώς επειδή είναι βράδυ με κλήσεις θα ασχολούνται τα παιδιά.

Γυναίκα, παιδιά, παντόφλες και νάνιιιιι

Με πήραν πρίν λίγο τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ και μου είπαν οτι αναβαθμίστηκε η ταχύτητά μου και μπορώ να βάλω Conx-TV.

Σημείωση...: Συγχρονίζω εδώ και 2 χρόνια στα 7.2 Mbps και φυσικά ΔΕΝ έχει αλλάξει τίποτα. Και επίσης για να δεί κάποιος "άνετα" streamed video, πρέπει να συγχρονίζει στα 8 και πάνω.

Φυσικά τους έδωσα άκυρο. Satellite-TV ftw !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.