Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Για αυτό ζητάς ρέστα εκείνη την ώρα. Τουλάχιστον, στα έφαγε που στα έφαγε, να εύχεσαι ότι τα χρειαζόταν πραγματικά, κι όχι για να πάρει το καινούριο του κινητό...

ΥΓ Για πες μας κι αυτό που ρώτησε ο Ύδρας

Nα σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι το όνομα ακριβώς...

Νομίζω ήταν κάπως Le Palmier...

Πάντως ήταν η 3-4 περνώντας την Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου...

Μια με άσπρα καναπεδάκια,και κάτι σόμπες

το έχω πάθει σε σουβλατζίδικο ενα παρακμιακό που έχει γίνει θεσμός στα Χανιά (που πλέον δεν αξίζει) ο τυπάς στο ταμείο δεν μπορεί να ανασάνει απο το πάχος και δεν ξέρει που παν τα 4.... μου φάγανε 10 ευρά.... αλλά τι να πεις... άντε να το αποδείξεις...

Oasis; :hehe:

Έ, ρε πρωί πρωί τί γίνεται...:shout:

Βαράει το τηλ. 7:05, ξυπνάω, το σηκώνω και είναι μιά έξαλη κυρία:

-''Πείτε μου ρε παιδιά...είπε ο Παπαδάκης ότι θα κόψουν το επίδομα? Γιατί δέν πιάνουμε ΑΝΤ1 καλά εδώ στην Μεσσηνία?''

....:slap:

Πεφτεις για υπνο στις 2.30 αλλα δεν σε παιρνει ο υπνος.

Μιλας με το αισθημα στο τηλ. κοιτας το ρολοι και βλεπεις οτι εχει παει 6.45 πριν το καταλαβεις.

Αφου εχει ξυπνησει η super mother της ζητας εναν καφε (αφου ακουσεις οτι εισαι ανωμαλος που τετοια ωρα εισαι ακομα ξυπνιος.)

Κοιμασαι 7και, ξυπνας 8.30 κ εισαι ξεκουραστος.

ρεεεεεε τι σου κανουν οι γυναικες :hehe:

Καλημερα καλη εβδομαδα !

Πεφτεις για υπνο στις 2.30 αλλα δεν σε παιρνει ο υπνος.

Μιλας με το αισθημα στο τηλ. κοιτας το ρολοι και βλεπεις οτι εχει παει 6.45 πριν το καταλαβεις.

Αφου εχει ξυπνησει η super mother της ζητας εναν καφε (αφου ακουσεις οτι εισαι ανωμαλος που τετοια ωρα εισαι ακομα ξυπνιος.)

Κοιμασαι 7και, ξυπνας 8.30 κ εισαι ξεκουραστος.

ρεεεεεε τι σου κανουν οι γυναικες :hehe:

Καλημερα καλη εβδομαδα !

Classic!

Αυτο μου χει συμβει πολλες φορες.Γυρναω 7 στο σπιτι,βαζω ξυπνητηρι για τις 10 και ξυπναω χωρις κανενα προβλημα γεματος ορεξη για διαβασμα. :T::p

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/nees-kyklofories-paixnidion-apo-to-plaisio-92460.html#post1062993701

Γελάς μ@..κ@ έλληνα για ένα ελληνικό game, "τσοντα" όπως λες, χωρίς να καταλαβαίνεις οτι ο παθητικός πρωταγωνιστης στο "γαμε" είσαι εσύ. Γέλα και με τους Dutch που είναι 15% περισσότεροι από σένα και τα περισσότερα game studios βγάζουν τις αμερικανιές στην γλώσσα τους και εσένα μόνο για τους bafous & pro σε παίζουν.

αχρείοι

Δε σε πιάνω tifozif.

Σε άλλες ειδήσεις, σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

4+ ώρες στο τηλέφωνο δεν πονοκεφάλιασες;:...:

Δε σε πιάνω tifozif.

Σε άλλες ειδήσεις, σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Υπάρχουν ορισμένοι ευκίνητοι άνθρωποι που το δεύτερο μπορούν και το γιορτάζουν και μόνοι τους...

Πάντως αντί να είναι δυο γιορτές, θα μπορούσαν να τις συγχωνεύσουν απλά στην μέρα του άντρα...

4+ ώρες στο τηλέφωνο δεν πονοκεφάλιασες;:...:

handsfree ftw! εχω μιλησει κ απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι.

Μυριζε καμμενο στο δωματιο μετα αλλα δεν ειχα καταλαβει απο τι :hehe:

Οταν εχεις πανω απο 600χλμ αποσταση δεν εχεις κ πολλες επιλογες

Και PI Day είναι σήμερα. 3/14 Μία από τις πολλές.

Polonos , είναι 16 η κοπέλα σου? :)

Είσαι σκληρός με τις ώρες που βαράς!

Thnx for asking! παρα ειναι μεγαλη για τον Φραγμα αν αυτο σε ενδιαφερει :hehe:

21 ειναι κ ξυπναμε την ιδια ωρα. οποτε δεν ειμαι ο μονος π τρωει το πακετο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.