Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό είναι πείραγμα για το Διονύση περισσότερο, δε το έβαλα για είδηση;P

Εγώ το είπα για πείραγμα σε σένα περισσότερο...:p

πόσο τα σπάει το Rayman Raving Rabbids tv party στο wii!!!!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TDeWpI9raWQ]YouTube - RRR TV Party Gameplay Trailer : E3 2008[/ame]

8.9 ρίχτερ στην Ιαπωνία... από το κούνημα όλοι οι Ιάπωνες φέτος θα γεννηθούν φούστηδες...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jQyJWftdcr8]YouTube - JAPAN 8.8 QUAKE - TSUNAMI - 11.03.2011[/ame]

Ναι μωρέ τι ζημιές... απλά έχουν ξεσπάσει κάτι πυρκαγιές και έχει καταπιεί η θάλασσα τα παράλια σε βάθος μερικών χιλιομέτρων...

Πάντως λένε ότι δεν έχουν θύματα και λογικά αν έχουν θα έχουν λίγα, γιατί αυτοί εκεί ξυπνάνε και κοιμούνται κάθε μέρα με 6-7 ρίχτερ...

Και είδες το αστείο ε?

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές χαχα

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ???

Γιατί όλοι οι καθυστερημένοι δεν μπορούν να περάσουν από ένα δρόμο χωρίς να χτυπήσουν το αμάξι σου. 2 μηνών αμάξι και πέφτουν 3η φορά πάνω μου. Την πρώτη Αφγανοί από νταλίκα. Μετά μηχανάκι σε δρόμο που χώραγε ενάμιση αμάξι ακόμα και τώρα στο parking της δουλειάς. Έλεος πια με τους άσχετους. Έχω και βήχα, κ$%^βδομαδα....

Time to refresh my mohawk :p :nuke:

Καλο Π-Σ-Κ σε ολους btw.Απο αυτη τη χαλια εβδομαδα που χα,τελικα θα περασω φινα και τις 3 μερες.

Time to refresh my mohawk :p :nuke:

Καλο Π-Σ-Κ σε ολους btw.Απο αυτη τη χαλια εβδομαδα που χα,τελικα θα περασω φινα και τις 3 μερες.

Π-Σ-Κ

Jatn9.jpg

Από εδώ...

Notes of RGB LED Controller DMX 512

1. Do not install the RGB LED controller DMX 512 in minefields, strong magnetic fields and high-pressure areas.

2. Please install it in a well-ventilated place, so as to ensure appropriate environmental temperature.

3. Choose suitable power supply for our RGB LED controller DMX 512.

4. In case of short circuit, please make sure the wirings are well connected.

5. If RGB LED controller DMX 512 goes wrong, please ask the professionals for help. Do not maintain it by yourself

Ποιος στο καλό θα σκεφτόταν να εγκαταστήσει έναν dmx rgb controller σε ένα ναρκοπέδιο... wtf... δηλαδή, WTF...

Μου θυμίζει το θεϊκό EULA της Borland που μετά το κατεβατό σου έχει ένα κουμπί "I Agree" και λέει μέσα στους όρους ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσεις το framework τους για την κατασκευή πυρηνικών όπλων... :nothing: wtf και εκεί, θα τον πιάσουν τον "τρομοκράτη" οι τύψεις του που δεν τηρεί το EULA...

Από εδώ...

Ποιος στο καλό θα σκεφτόταν να εγκαταστήσει έναν dmx rgb controller σε ένα ναρκοπέδιο... wtf... δηλαδή, WTF...

Μου θυμίζει το θεϊκό EULA της Borland που μετά το κατεβατό σου έχει ένα κουμπί "I Agree" και λέει μέσα στους όρους ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσεις το framework τους για την κατασκευή πυρηνικών όπλων... :nothing: wtf και εκεί, θα τον πιάσουν τον "τρομοκράτη" οι τύψεις του που δεν τηρεί το EULA...

Αυτό το είχα δει ακόμα και στην EULA του iTunes (nuclear biological and chemical weapons).....

(δεν ξερω αν υπάρχει ακόμα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.