Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Τα ιδια ειχα και εγω με εναν. Καθομουν πισω απο ενα παιδι και οταν διορθωνε αυτα που γραψαμε ελεγε παντα σε εμενα οτι αντεγραψα απο τον μπροστινο. Φυσικα ουτε εγω αντεγραφα αλλα ουτε και ο μπροστινος απο μενα. Well, αφου αλλαξα μονος μου θεση με 1 θρανιο αποσταση απο τους αλλους σταματησε να κλαιει (δεν ηθελα να με βαλει και στο ματι). Στο τελος βεβαια, εγω περασα το μαθημα με 8 και ο "μπροστα μου" με 5.5 :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

τρίξε τα δόντια και μη δεχτείς την αυθαιρεσία του τσιφλικά καθηγητή.

πες του οτι θα πας στον πρύτανη και θα κάνεις θέμα αλλά και στο όργανο των φοιτητών.

αν ήθελε να σου μονόγραφε την κόλλα την ώρα της εξέτασης....μετά την παράδοση δε μπορεί να κρίνει τι έγινε.

αν ήθελε να σου μονόγραφε την κόλλα την ώρα της εξέτασης....μετά την παράδοση δε μπορεί να κρίνει τι έγινε.

+1

Τι τους έχουμε πάνω από τα κεφάλια μας τους επιτηρητές αν είναι να μην τους εμπιστεύονται κιόλας?

τρίξε τα δόντια και μη δεχτείς την αυθαιρεσία του τσιφλικά καθηγητή.

πες του οτι θα πας στον πρύτανη και θα κάνεις θέμα αλλά και στο όργανο των φοιτητών.

Το τραγικο ειναι οτι δεν υπηρξε αντιγραφη!Ειναι τελειως αυθαιρετος και επειδη εχω δικιο το τραβαω τοσο.

Άντε πάμε για μεροκάματο σήμερα! Με ιγμορίτιδα αλλά ορεξάτοι!

Και μη ξεχνάμε:

REAL MEN DONT COMPLAIN... THEY ENDURE!

Το τραγικο ειναι οτι δεν υπηρξε αντιγραφη!Ειναι τελειως αυθαιρετος και επειδη εχω δικιο το τραβαω τοσο.

:hmm:...o darksaga θα πρεπει να ειναι ....δεν εξηγειται αλλιως το "προς κατεδαφιση" που εχει βαλει εδω και καιρο..:p

Mega, Τετάρτη 2 Μαρτίου 21:50 πρεμιέρα το 50-50 3ος κύκλος!:dance3:

EPICNESS

Από τις ελάχιστες σειρές που κατευχαριστήθηκα στην ελληνική τηλεόραση!

EPICNESS

Από τις ελάχιστες σειρές που κατευχαριστήθηκα στην ελληνική τηλεόραση!

προβλέπετε η νέα σεζον αν είναι χαλια όμως.

Iron Challenge

Λέτε να πάρουμε τον τίτλο??

ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του KING OF THE RING απέναντι στο Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar

NZOKy.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.