Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό το ξέρατε? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lE52qPEanSU&feature=player_embedded]YouTube - NORTHERN CYPRUS - ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - NORTH CYPRUS - CHYPRE NORD[/ame]

τι μιλφαρα ειναι η Μπαλατσινου..

ηταν μολις τωρα στην εκπομπη του αντρα της(ακα βραδυ με τον Κωστοπουλο)

και χορευε oriental...

Καλημερα!

Μπορει καθηγητης να μηδενισει γραπτο επειδη μοιαζει με αλλου??

RoflCopter καταστασεις στην Λαρισα...

Καλημερα!

Μπορει καθηγητης να μηδενισει γραπτο επειδη μοιαζει με αλλου??

RoflCopter καταστασεις στην Λαρισα...

για πανεπιστήμιο μιλάς; φυσικά και μπορεί (και γενικώς, ό,τι θέλουν μπορούν/κάνουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν)

Ρωτησα , πρεπει να περασει συμβουλιο για να μηδενιστει κολα επειδη ο καθηγητης νομιζει οτι μοιαζει με αλλη.

Ελπιζω να λυθει το θεμα και να μην τρεχω σε συμβουλια και αηδιες.

Δεν προκειται να το δεκτω το 0 .Δεν εχω αντιγραψει και δεν θα κατσω να δεκτω μια αυθαιρετη γνωμη.

Εμάς ο καθηγητής έκοψε 1α παιδί στο μάθημα και του έριξε ban για 3 χρόνια εξεταστικές από το συγκεκριμένο μάθημα επειδή η εργασία του είχε ομοιότητες με άλλες 2

Συναντησα τον καθηγητη ο οποιος ειναι αμετακλητος.Οποτε τα γραπτα θα πανε στο συμβουλιο.και ο θεος βοηθος...

Εμάς ο καθηγητής έκοψε 1α παιδί στο μάθημα και του έριξε ban για 3 χρόνια εξεταστικές από το συγκεκριμένο μάθημα επειδή η εργασία του είχε ομοιότητες με άλλες 2

Δε πηγε να κλαφτει σε καναν head admin να τον ξεμπαναρουν? :p

Συναντησα τον καθηγητη ο οποιος ειναι αμετακλητος.Οποτε τα γραπτα θα πανε στο συμβουλιο.και ο θεος βοηθος...

κάψτου κάτι .... έχω βαρεθεί να ακούω για ταους καθιγκιατες... επειδή έχουν εξουσία κάνουν ότι θέλουν ...

και να ξέρεις επειδή η δικαιοσύνη είναι τυφλή θα αδικηθείς γιατί πολύ απλά θα τον υποστηρίξουν ...

και δεν κατάλαβα γιατί να αντέγραψες εσύ και όχι το άλλο το παιδι ...

κάτι άλλο παίζετε εδώ

Το τραγικο ειναι οτι ουτε το αλλο παιδι αντεγραψε!Και οι 2 μηδενιστικαμε!

Εμενε σπιτι μου για την εξεταστικη, και διαβασαμε μαζι απο τις ιδιες σημειωσεις!

Ξερουμε να λυνουμε ασκησεις με τον ιδιο τροπο (οχι οτι υπαρχουν και πολλοι).

Ξεραμε ακριβως τα ιδια πραγματα.Καθοταν πισω μου.

τα γραπτα μοιαζουν οχι απολυτα βεβαια.Ξεκιναμε απο το 1ο θεμα και κανουμε το υποερωτηματα με την σειρα , 2ο θεμα κτλ.(που ειναι το παραλογο!??)

Δεν πιστευω πως αυτο ειναι λογος για να κοψεις καποιον και μαλιστα οταν δεν τους εχεις δει να μιλανε να αντιγραφουν η να εχουν σκονακια κατα την ωρα της εξετασης ,αλλα μετα κατα την διορθωση επειδη σου μοιαζουν οι λυσεις!

Ημαρτον με αυτην την Ελλαδα εχει καταντησει αηδια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.