Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Εισαι και χαζουλης παναθεμα σε.

Λοιπον :

1)ανοιγεις παραθυρο για να ακουγεται θορυβος απεξω/αναβεις αεροθερμο

2)χωνεις χαρτακι ή απενεργοποιεις τα led μπροστα απο το case

3)αναβεις pc ,κανεις τις λαλακιες σου

4)αμα δεις να πλησιαζει το μαμα,σβηνεις οθονη

5)"Διαβαζω μαμα"

Αντε πουλακι μου. :p:T:

Γκουχ γκουχ... δεν ειναι το θεμα που πρεπει... αλλα πουλαω την καρτα δικτυου μου usb.. μονο 659€ γκουχ γκουχ οποιος ειναι σε αναγκη και θελει γρηγορα ιντερνετ και οχι πχ.. καθε 10 μερες.. γκουχ γκουχ.. μου κανει πμ...:lock:

Κάτι τέτοια βλέπεις και άντε να νιώθεις ασφαλής όταν κυκλοφορείς έξω.

Η αστυνομία κοιμάται όρθια. Όπου βλέπω ομάδα ΔΙΑΣ, έχουν καθίσει για κολατσιό και λένε ανέκδοτα.

Για την ΔΙΑΣ έχω διαφορετική άποψη μιας και ποδηλατώ στο κέντρο πολλές ώρες και τους πετυχαίνω πολύ συχνά....πολλές φορές και την ίδια ομάδα.

Άνθρωποι είναι κι αυτοί και κάποια στιγμή κάθονται να ξαποστάσουν....το να καβαλάς τη μηχανή για ένα 8ωρο σερί δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Νομίζω οτι βγάζουν λάθος εικόνα γιατί τους έχουν για επιλεκτικές δουλειές.....π.χ. δεν ασχολούνται με όλα όσα συμβαίνουν.....

Για τους ποδηλάτες πάντως κάνουν ότι μπορούν και τους έχουμε ευχαριστήσει πολλές φορές ακόμα και εκτός Freeday βόλτας......Αν είμαστε πάνω απο 10άτομα πάντα θα ρωτήσουν προς τα που πάμε ωστέ να κλείσουν κάνα κεντρικό.

Με πληρης εξοπλισμο δεν παλευεται να εισαι ολη μερα πανω στη μηχανη.

Αν και με εχουν ταραξει στους ελεγχους κανουν πολυ καλη δουλεια κ συνηθως ευγενεστατοι.

Για την ΔΙΑΣ έχω διαφορετική άποψη μιας και ποδηλατώ στο κέντρο πολλές ώρες και τους πετυχαίνω πολύ συχνά....πολλές φορές και την ίδια ομάδα.

Άνθρωποι είναι κι αυτοί και κάποια στιγμή κάθονται να ξαποστάσουν....το να καβαλάς τη μηχανή για ένα 8ωρο σερί δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Νομίζω οτι βγάζουν λάθος εικόνα γιατί τους έχουν για επιλεκτικές δουλειές.....π.χ. δεν ασχολούνται με όλα όσα συμβαίνουν.....

Για τους ποδηλάτες πάντως κάνουν ότι μπορούν και τους έχουμε ευχαριστήσει πολλές φορές ακόμα και εκτός Freeday βόλτας......Αν είμαστε πάνω απο 10άτομα πάντα θα ρωτήσουν προς τα που πάμε ωστέ να κλείσουν κάνα κεντρικό.

Για 10 ποδήλατα κλείνουν κεντρικό που περνάνε εκατοντάδες/χιλιάδες αυτοκίνητα;

Με όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω, άνθρωποι είναι κι αυτοί. Άλλωστε σε κάθε εργασία ο καθένας πρέπει και δικαιούται να κάνει τα διαλλείματα του.

Αν και με εχουν ταραξει στους ελεγχους κανουν πολυ καλη δουλεια κ συνηθως ευγενεστατοι.

Το αυτο :hehe:

Εδω εγω καθομαι στο παπι μιση ωρα και μου πιανεται ο κ@λ@ς

καλα παντως το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι πανε φαναρι-φαναρι...καποιοι κυριολεκτικα σαν τρελοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.