Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

89350270.jpg

trilogy δεν ειναι το robocop ? ? ?

[ame=http://www.amazon.com/Robocop-Trilogy-Peter-Weller/dp/B0001VTPWM]Amazon.com: Robocop Trilogy: Robert John Burke, Mario Machado, Remy Ryan Hernandez, Jodi Long, John Posey, Rip Torn, Mako, John Castle (II), S.D. Nemeth, Edith Ivey, Curtis Taylor, CCH Pounder, Judson Vaughn, Ken Strong, Stanley Anderson, Stephen Roo[/ame] <-----------------

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά σύμφωνα με τη wikipedia η πρώτη γυρίστηκε στο Dallas. (Από τις στοιχειώδης γνώσεις που έχω στη γεωγραφία αλλά και με τη βοήθεια του google maps Detroit και Dallas είναι πάρα πολύ κοντά. :p)

Ενώ τα άλλα δύο γυρίστηκαν στο Detroit. Οπότε να φανταστώ ήθελαν να πούν οι δύο από τις τρείς ταινίες του robocop.

link 1: List of films set in Dallas, Texas - Wikipedia, the free encyclopedia

link 2: List of films set in Detroit - Wikipedia, the free encyclopedia

www.Thelab.gr

Αυτο εδω το site ισχυει?

Μία λίστα λέξεων κλειδιών περιλαμβάνει, Σημερινά Μηνύματα:, Εξελιγμένη Αναζήτηση, εγγραφείτε, Εξελιγμένη Αναζήτηση, grivas, Call Of Duty 7: Black, Gaming, ARMAGEDDON

απο αυτο το site.. hahahahaha δειτε το τελευταιο... :p

Αν εμπαινε ενα 'εγω' μπροστα-μπροστα ('Je' στην περιπτωση μας, ναι, θα ηταν καπως ετσι.)

Να ειμαι ειλικρινεις, δεν ηξερα οτι υπαρχε σαν το ρημα defenser, οποτε μονος εβαλα το σταματησει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.