Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

lol είπαμε να βάλουμε το παιδί στο κολυμβητήριο και χρειάζεται χαρτί από παιδίατρο...

οι γιατροί του ΙΚΑ δεν δίνουν τέτοια χαρτιά, είναι υπεράνω.

τα δημοτικά ιατρεία by default σου ζητάνε καρδιογράφημα (triplex) για το οποίο όμως δεν έχουν μηχάνημα άρα πας σε νοσοκομείο.

Στα νοσοκομεία παίδων τα ραντεβού για για καρδιολόγο ξεκινάνε από.... Νοέμβριο του 2011... Πάλι καλά που δεν έχουμε πρόβλημα δλδ, γιατί τότε η μόνη επιλογή θα ήταν είτε ιδιώτης γιατρός, είτε απογευματινά νοσοκομείων που είναι επί πληρωμή...

Να πω και μια κακία, μου έχει γεννηθεί μια απορία στα 3 1/4 χρόνια που κυκλοφορώ στα νοσοκομεία παίδων: πως γίνεται μα όλοι οι γιατροί (ακόμη και οι πιτσιρικάδες) να έχουν τηλέφωνα των 400+ ευρώ?

Όντως δεν δίνουν αλλά γράφουν την διάγνωση πάνω στο βιβλιάριο, μπορείς να πας μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου στο κολυμβητήριο.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Να πω και μια κακία, μου έχει γεννηθεί μια απορία στα 3 1/4 χρόνια που κυκλοφορώ στα νοσοκομεία παίδων: πως γίνεται μα όλοι οι γιατροί (ακόμη και οι πιτσιρικάδες) να έχουν τηλέφωνα των 400+ ευρώ?

κινητα των 400 ευρω εχουν πιτσιρικαδες που τελειωνουν το λυκειο, οι γιατροι που ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι σε παραξενεψαν?

δοκιμασμένο και δουλεύει?

Σε δερματολόγο που είχα πάει για εξετάσεις που μου ζήτησαν από το κολυμβητήριο έτσι έκανα δουλειά.

Το καρδιογράφημα το έκανα σε διαγνωστικό κέντρο, δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα. Όχι πολλά πάντως

να τα μας πάλι...

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Υπό κατάληψη από τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το εξάμηνο όπως πάμε..

Επειδή μπορεί να υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται, από εδώ βλέπετε live τη γενική συνέλευση των εκτάκτων (η οποία είναι ανοιχτή για όλους)

http://seep.teipir.gr/administrator/video.html

15,3 στο τετραμηνο... ολοι οι βαθμοι μου πανω απο 15.... εκτος απο 1 (Γλωσσα) που εβαλε σε ολο το σχολειο ο καυτης ο καθηγητης 5 μεχρι 9... (εγω πηρα 9)

5 ατομα ολα και ολα πηραν πανω απο 10... μεχρι 15... 15 πηραν ατομα που ειχαν σε ολα τα αλλα 20!!! και μου εριξε ολο το ΜΟ ορο μου... αλλα τωρα... πραγματικα.. οποια ατομα εβλεπα και ειχαν τον ιδιο καθηγητη ειχαν κατω απο 10... ελεοσ!!

Τσακωνα μαϊ φρεντ κανουμε τιποτα?:wall:

Μια βδομαδα σκεφτεσαι να πεις κατι σε καποιον ...

πας να το κανεις με πολυυυ φορα

-Να σου πω κατι ρε συ!!!

-Το αφηνουμε για μετα,γιατι ειμαι καπως χαλια τωρα;

ΧΑΧΑΧΑΧ FAIL μαμωτο!!!! :hang3:

Μια βδομαδα σκεφτεσαι να πεις κατι σε καποιον ...

πας να το κανεις με πολυυυ φορα

-Να σου πω κατι ρε συ!!!

-Το αφηνουμε για μετα,γιατι ειμαι καπως χαλια τωρα;

ΧΑΧΑΧΑΧ FAIL μαμωτο!!!! :hang3:

gay alert!!!:nuke::patsak::nuke:

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.