Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

"παράνομης βιντεοσκόπησης εν αγνοία της και της γνωστοποίησης του περιεχόμενου της σε τρίτους"

Αφου εισαι νομολαγνος...για δε το γραφες και αυτο?:p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

γιατι δεν ειδοποιηθηκαμε για το κοπη της πιτας?? :( Ηθελα να ερθω!!!

περιμενα mail οπως στον διαγωνισμο :/

Θα μπορούσε να γίνει ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο καφέ, μάλλον στην Αθήνα καθώς από εκεί είναι τα περισσότερα μέλη. Δεν είναι ανάγκη να συναντιόμαστε μόνο μια φορά το χρόνο.

Το βρήκα αυτό αλλά είναι πεσμένο και το apergies.gr δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, γιατί δεν είχαν πει τίποτα για Δευτέρα και εκεί λένε ότι θα έχουν...

Νομίζω οτι εξάντλησαν κάθε όριο γαιδουριάς...

33186962.png

HOW THE **** θα πάω στη δουλειά μου 2 μέρες. Θέλω να βρέχει κιόλας δύο μέρες να βγούν ΟΛΟΙ με τα αμάξια τους να γίνει της ΤΑΝΑΣ :wall:

Την Παρασκευη μονο.Αλλα το σημαντικοτερα ηταν οτι ημουν καλα.Αφου εφυγα με ενα ποτηρι βοτκα στο χερι :hehe

takemedrunki128532973350312500.jpg

Καταλαβαινω!!Ενας δικος μας την αλλη φορα πηρε 5-6 ποτηρια απο σφηνακια στο σπιτι.

Εγω το κοψα το αθλημα εδω και 2 μηνες και νιωθω πολυ τελεια οταν στην παρεα ειναι οι αλλοι γελοιοι και εγω τους εμπαιζω!!! ΧΑΧΑΧΑΧ

Μετά από 4 μέρες αντιβίωση ξύπνησα με πεφυκίτιδα.

Στις 5 το πρωί και με το ένα μάτι τούμπανο, πάνω που υποχώρησαν πονόλαιμος και βήχας.

Happy valentine (ΔΕΝ με θέλει αυτή η γιορτή).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.