Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Νανε ακριβως επειδη ηξερα οτι μερικοι Κρητικοι θα το εκλαβετε ετσι,διευκρινησα οτι δεν μιλω για ολους,απλα γιατι καθε φορα που ακουω για ενα τετοιο περαστικο ειναι Κρητικος..αυτο με παραξενεψε.Αλλα προς θεου μην το βλεπεις ετσι,εγω παντως δεν το εννοω ετσι.Ακομη και 500 περιστατικα να εγιναν στην Κρητη,μπορε να ειναι οι 500 πιο αχρηστοι του νησιου.Οποτε δεν σημαινει κατι.....

Κινέζος ήταν λέμε

Νανε ακριβως επειδη ηξερα οτι μερικοι Κρητικοι θα το εκλαβετε ετσι,διευκρινησα οτι δεν μιλω για ολους,απλα γιατι καθε φορα που ακουω για ενα τετοιο περαστικο ειναι Κρητικος..αυτο με παραξενεψε.Αλλα προς θεου μην το βλεπεις ετσι,εγω παντως δεν το εννοω ετσι.Ακομη και 500 περιστατικα να εγιναν στην Κρητη,μπορε να ειναι οι 500 πιο αχρηστοι του νησιου.Οποτε δεν σημαινει κατι.....

μιλας και εσυ... που εξω απο τα σχολεια σου γινονται δολοφονιες??? που βρισκουν πτωματα θαμενα?? xD :hang3::tomato:

Guys, οι Κινέζοι τα τρώνε τα σκυλιά. Δε τα αγαπάνε και τα κρατάνε μέχρι να πεθάνουν.

Τα τρώνε στην Κίνα. Αν εγώ πάω στην Ινδία λες να αρχίσω να τρώω τις αγελάδες τους;

Τα τρώνε στην Κίνα. Αν εγώ πάω στην Ινδία λες να αρχίσω να τρώω τις αγελάδες τους;

Τι σχέση έχει το βιοτικό επίπεδο το δικό σου με του ασιάτη που έρχεται εδώ.

Ξέρω μαντρά ( σκαφών) που τους έσπαγε στο ξύλο και αυτοί το "βιολί" τους.

Το ποιο ωραίο, στην Ολιμπικ μαριν πριν μερικά χρόνια Φιλιππίνος έγδαρε γάτα και την κρέμασε στην πρύμνη να την κάνει λιαστή. : ) Παρά τις νουθεσίες από τους ιδιοκτήτες του σκάφους.

Από πότε ο σκύλος έγινε ιερό ζώο στην Ελλάδα;:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AdYujVios84]YouTube - Linking Cigarette by Akira Fujii - www.MJMMagic.com[/ame]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! αφού είδα το video πάνω από 100 φορες κατάλαβα πως γίνετε...

...τώρα έμεινε η εξάσκηση

[ame]

[/ame]

μού ήρθε φοβερή ιδέα για μπλογκ. Συνταγές και μαγειρέματα χαμηλών θερμίδων ( που θα φτιάχνω και θα τρώγω εγώ(θα δείχνω και την εξέλιξη μου στα κιλά.) και θα το ονομάσω "Έτσι κάνω και εγώ δίαιτα".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.