Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Aνατριχιαστικό

Δε θα πω απάνθρωπο μιας και φαίνεται ότι τα όρια της ανθρωπιάς έχουν ξεπεραστεί προ πολλού

Ακουω στις ειδησεις ενα σωρο λεξεις που ποτε δεν ειχα ξανακουσει ακα τραμπουκισμος ,στ@ρχ1δ!σμ0ς, ωχαδελφισμος , καθωσπρεπισμος , κλπ , και αισθανομαι σαν το σταλονε που τον ξεπαγωσανε μετα 50 χρονια , και δε μπορουσε ουτε να σκουπιστει στη τουαλετα.

Οταν ακουω τετοιες λεξεις , μου γυρνανε τα εντερα και θελω να πεσω κατω με σπασμους , βγαζοντας αφρους απ το στομα.

Πως την ειδανε ολοι (δημοσιογραφοι και μη)?

hipster παυλα νεοελληνες παυλα τρεντηδες παυλα cool χρησιμοποιωντας 2 λεξεις σε 1?

Ποτε ξανα ειδησεις.

Το 1ο το ακουμε χρονια νομιζω, οπως και το τελευταιο. Το 3ο εχει γραφτει και σε βιβλιο ως επισημη λεξη (παλι νομιζω). Το 2ο μαλλον ειναι νεο...

Εχεις καιρο να δεις ειδησεις :p

Ακουω στις ειδησεις ενα σωρο λεξεις που ποτε δεν ειχα ξανακουσει ακα τραμπουκισμος ,στ@ρχ1δ!σμ0ς, ωχαδελφισμος , καθωσπρεπισμος , κλπ , και αισθανομαι σαν το σταλονε που τον ξεπαγωσανε μετα 50 χρονια , και δε μπορουσε ουτε να σκουπιστει στη τουαλετα.

Οταν ακουω τετοιες λεξεις , μου γυρνανε τα εντερα και θελω να πεσω κατω με σπασμους , βγαζοντας αφρους απ το στομα.

Πως την ειδανε ολοι (δημοσιογραφοι και μη)?

hipster παυλα νεοελληνες παυλα τρεντηδες παυλα cool χρησιμοποιωντας 2 λεξεις σε 1?

Ποτε ξανα ειδησεις.

Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον ισμισμό;:hehe:

Δε παμε καθολου καλα!!!!

Κριμα να ξεκιναει ετσι η μερα μου....

Στεναχωρηθηκα και νευριασα ταυτοχρονα.

το ξερουμε οτι τα διπλωματικα αυτοκινητα εχουν "ασυλια" βασει διεθνων συνθηκων εε???... :(

Κατσε σε εχασα,αν ισχυει,οχι δεν το ξερω...αλλα μου εκανε και εντυπωση που ανοιξαν δρομο για να περασει το αμαξι.Ποσο μαλλον υπο τετοιες συνθηκες....επρεπε να το ειχαν διαλυσει

Επιτάχυνε γρήγορα το αυτοκίνητο, δεν μπορούσαν να μπουν στη μέση. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σου λέει να παραμερίσεις για να μην γίνεις αλοιφή.

δίαιτα νάνος 1-0

επίσης μου κάηκε ram slot όταν σύνδεσα τον νέο σκληρό... που πως και γιατί... no idea

Είναι γιατί αύριο βράδυ φεύγω από τα πανέμορφα Χανιά για να γυρίσω στο *ρδέλο της Αθήνας.....

Filthy dwarf shop rulez.......έχει και ένα 19χρονο άλλο πράμα :hehe:

Πηγε η κρητη ατλαντικο ε?αυτες οι ατιμες οι πλακες τι κανουν :p

όταν τα'λεγε η Δημητρίου ότι θέλει ένα σπίτι στην Κρήτη για να βλέπει τον Ατλαντικό, όλοι την κοροϊδεύαμε. Χρόνια μπροστά από την εποχή της η Λέιντι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.