Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

lol, κακεντρέχειες :p

edit: Thanx ( και χαίρομαι που κατάλαβες ότι είμαι εγώ. Την τελευταία φορα είχα λάβει θυμάμαι διάφορα πμ διαμαρτυρίας από πολλούς που είδαν το νέο avatar και δεν κατάλαβαν ποιανού είναι :hehe: )

δίαιτα νάνος 1-0

επίσης μου κάηκε ram slot όταν σύνδεσα τον νέο σκληρό... που πως και γιατί... no idea

Τεχνολογικού περιεχομένου ερώτηση (στον εαυτό σου) την ποστάρεις στο ποθ.

Ban him!

:hehe:

Για μένα μπορείτε να κάνετε ένα διήμερο ipban για να μη μπορώ να δω καν το site έτσι ώστε να κάτσω να διαβάσω Ανάλυση Ι :fist:

btw Τη δευτέρα ξεκινάει η πρώτη εξεταστική...:p

το ban δεν σε εξηπυρετεί;

Όχι, δε μου κάνει.

Γιατί θα ξέρω ότι όλοι θα είστε μέσα και θα ποστάρετε ασύστολα, οπότε θα κάθομαι και θα σπαμμάρω το F5 στη σελίδα που λέει "έχετε αποκλειστεί από... κτλ" μέχρι να λήξει το μπαν.

Εθισμός λέμε.

θες να πας να κοιμηθείς και σου σκάει στο queue:

Coming up: Queue duration is 18m 13s for 4 songs

Bruce Dickinson, Judas Priest, Led Zeppelin, Steve Vai

Τους ^&%$&^%$ ή δε τους *&$&^%*& νυχτιάτικα;

γνωστο ενημερωτικο site εδω στα βορεια, που χρησιμοποιει joomla, κανει update, και αφηνει σε κοινη θεα ολοκληρο το directory της σελιδας(μαζι με τα configuration files), μετα το update, οι κωδικοι ειναι οι ιδιοι..

τα συμπερασματα δικα σας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.