Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Σωστός ο Hydras με το Μετρον αριστον.

Το Παν Μετρον Αριστον το λέει ο Jeffry και μέχρι στιγμής δε μας βγαίνει σε καλό :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

δυο ερωτηξεις...στο πιο πανω..

α)γιατι διολισθαινοντας??

β)O αναισθησιολογος δεν φερει ευθυνη σε αυτα τα θεματα??

Περυσι τον ιδιο καιρο ειπα να παω να κανω επιτεουλς εγχειρηση ρινικου διαφραγματος που ειναι θεοστραβο.

Αφου πηγα σε γιατρο του ικα και μου χρεωσε την επισκεψη , μου ειπε οτι πρεπει να παω στο νοσοκομειο.

Παω κι εγω λοιπον στο νοσοκομειο του βολου (που ειναι απο τα μεγαλυτερα χασαπικα της ελλαδος) και μου ειπαν οτι εφοσον το περιστατικο μου δεν χρηζει αμεσης επεμβασης + οτι οι αναιθη(τοι)σιολογοι ηταν λιγοι και πολυ busy για να το προλαβουν , να παω ξανα σε 6 μηνες.

Μετα απο 6 μηνρε ξαναπηγα και ειχαν ολοι απεργια για κανα 2μηνο , γιατι ολοι στα μεσα του καλοκαιριου θυμουντε να κανουν απεργια (ποτε αλλωστε να πας Ναξο? το χειμωνα?)

Παω ξανα πριν 2 μηνες , τους ειπα οτι ειμαι απο περυσι και μου καναν :o ελα μεσα στο ιανουαριο για να σου κλεισουμε ραντεβου κατα το τελος του φεβρουαριου.

Παω πριν 5 μερες και μου λενε....για ποτε θες ειπες? τελος φεβρουαριου?

για το 2013 βλεπουμε!

εχουν παει ολα τα ηδη κλεισμενα ραντεβου 1 χρονο πισω γιατι τοσο καιρο δε χειρουργουσαμε!

Αυτα τα (ουτως η αλλως) γνωστα για την δωρεαν υγεια μας (που την πληρωνουμε μεσω ποσοστου της ασφαλιστικης εισφορας μας.

Πηγα προχτες και εκοψα κι εγω ομορφα κι ωραια το ικα μου ετσι για το γαμωτο.

Και ερωτω.

Οχι 350+ που ζηταν οι ασφαλειες του κρατους...100 ευρω το μηνα αν εδινα στη ιντεραμερικαν , θα μου εκανε ή δε θα μου εκανε και αερα με βενταλια οταν θα ημουν στη κλινικη?

Α στα διαλα πια

Ελλαδισταν.

Και ερωτω.

Οχι 350+ που ζηταν οι ασφαλειες του κρατους...100 ευρω το μηνα αν εδινα στη ιντεραμερικαν , θα μου εκανε ή δε θα μου εκανε και αερα με βενταλια οταν θα ημουν στη κλινικη?

Α στα διαλα πια

Ελλαδισταν.

Πίστεψέ με αν δεν υπήρχε το ΙΚΑ δε θα έδινες 100 € το μήνα στην interamerican. Δες τι γίνεται στην Αμερική. Σε ασφαλίζουν αν θέλουν (δεν είναι υποχρεωμένοι) πληρώνεις τα άντερα σου και ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κόψουν την ασφάλιση - αν δεν τους συμφέρεις άλλο. Καλή είναι και η δημόσια ασφάλιση, βάζει φρένο στα λαμόγια να σου πιουν το αίμα. Και ξέρεις, η υγεία είναι σοβαρή υπόθεση και τα πορτοφόλια ανοίγουν πολύ πιο εύκολα από οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Ναι , αλλα και που πληρωνω τα 350 , δε βλεπω να χω ιατρικη περιθαλψη...

Πλεον μεσα στα πλαισια του δωρεαν , ζηταν και 5 ευρω οταν πηγαινεις στο νοσοκομειο για οποιοδηποτε λογο...

Τεσπα , το θεμα αστρο ειναι οτι δεν εχουμε υγεια , ποσο μαλλον και δωρεαν.

Σε αναγκαζουν και εμμεσα να εχεις 2 ασφαλειες ,μια του κρατους αναγκαστικα . και αλλη μια ιδιωτικη για οταν παθεις κατι .

Να μας φυλαξει ο θεος να μη παθουμε κατι , γιατι οπως ειναι τα πραγματα , ακλαφτοι θα φυγουμε.

Και ερωτω.

Οχι 350+ που ζηταν οι ασφαλειες του κρατους...100 ευρω το μηνα αν εδινα στη --------- , θα μου εκανε ή δε θα μου εκανε και αερα με βενταλια οταν θα ημουν στη κλινικη?

Α στα διαλα πια

Ελλαδισταν.

Θα σου έκανε ........τον πρώτο χρόνο, αλλά τον δεύτερο θα σου έκανε και μια ωραία εξαίρεση (ανάλογα με το πρόβλημα βέβαια) καθώς πολλά συμβόλαια είναι ετησίως ανανεούμενα και όχι ισόβια!

feel free....

βεβαια παιζει και η πιθανοτητα να μας διαβαζεις για καναδυο μερες...αναλογα τι θα γραψεις.

Για αυτο αποκοπηκε απο την ειδηση ..για να ποσταρουμε επι του ...αλλου ...θεματος.

Ψιτ, παιδιά της ΔΟ. Θέλω να γίνω admin/mod. Πού να αφήσω βιογραφικό; :p :P

Υ.Γ.: Από Δευτέρα τα πάντα τελειώνουν. Η εξεταστική αυτή θα είναι μαρτύριο...

το νοεμβριο εκλεισα ραντεβου για οφθαλμιατρο να παω το δεκεμβριο.

ετυχε να εχουν απεργια και ξαναεκλεισα και πηγα προχτες τελικα και η εξεταση του ειχε αποκλιση ενα βαθμο συνολικα και στα δυο ματια.

σημερα ειχα ραντεβου με αλλονα αλλα πακετο απεργια.

βασικα οι εξετασεις γινονται σχεδον με κλειστα ματια, ξεπεταγμα τελειως μεσα σε 10 λεπτα εχει εξετασει, διαγνωσει και προτεινει και θεραπεια.

εχω δει 5 διαφορετικους και δεν δειχνουν οτι εξυπηρετουν την υγεια παρα καποια γραφειοκρατικη υπηρεσια.

οποιος ιδιωτης με εξετασε ομως ακομα και δωρεαν καθοταν και μιλαγε μαζι μου μετα την εξεταση.

πρεπει να εχεις ικα για να παρεις μια πειναλεα συνταξη και μια περιθαλψη ο θεος να την κανει, και μια ιδιωτικη ασφαλεια αν σου τυχει κατι.

Και για να μην ξεχνιώμαστε

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 50% ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ (ΚΕΡΔΟΣ 20-25% ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ) ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ 120.000 ΕΥΡΩ.( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ).ΠΑΡΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

Α)ΚΙΝΗΤΟ ΕΩΣ 200 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

Β)8 ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΩΣ 12.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

Γ)ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΩΣ 70,00 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΕΧΕΙ 200 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Δ)52 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤʼΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΕΧΕΙ 200 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ε)ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΤΕΛΕΙΑ

ΣΤ)ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΝΑ ,ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ .

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .

Υ.Γ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Άμα σου βάλω λεφτά στο paypal, στέλνεις γλυκά με ΚΤΕΛ εσύ;

εγώ πες τα στέλνω. τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με κτελ θα φτάσουν; :p

Δείτε εδώ το υψηλότερα αξιολογημένο σχόλιο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6nDuaaLBLgI]YouTube - Evzones(Εύζωνες)-Proedriki Froura[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.