Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ποιο ειναι σχετικα καλο φορουμ με μηχανες για να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το οχημα?(δευτερα τριτη θα την εχω)

Moto Forum - powered by vBulletin

bikenet.gr - Home

http://www.pitstop.gr/ (έπαιζε πολύ, αλλά μάλλον έχει κλείσει πλέον)

MOTO Magazine - Συζητήσεις - Message Board

Επίσης υπάρχει το eBike.gr που είναι δωρεάν περιοδικό μοτοσυκλέτας σε pdf.

Θα έλεγα

haya != fb

Επίσης είχα κάνει like σε αυτή τη φωτογραφία... λες να με μπανιάρουνε και εμένα; :tomato:

Θα έλεγα

haya != fb

Επίσης είχα κάνει like σε αυτή τη φωτογραφία... λες να με μπανιάρουνε και εμένα; :tomato:

τι σημαίνει το "!=" ; :p

Hi,

Your account was disabled for violating Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities.

After reviewing your situation, we have determined that we will not reactivate your account.

Facebook is a community where people connect and share with friends using their real identities. Claiming to be someone else, creating multiple accounts, or falsely representing an organization undermines the trust and safety of the community.

μα τι λένε;;;;; επειδή δεν είχα την μάπα μου δηλαδή;

Εγώ δηλαδή που είχα βάλει φωτογραφία στο προφίλ μου το αμάξι μου, έχω fake identity; Είμαι BMW;

Ένας φίλος που έχει βάλει τον Ayrton Senna; Κι αυτός; Μπούρδες μας λένε από το fb!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.