Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

@uNick ένας φίλος που σπουδάζει Λαμία το χει ρίξει τα 2 τελευταία χρόνια στο paintball.

Έχει πίστες εκεί γύρω,ακόμα και Στυλίδα.

Και εγώ έχω ένα θείο με αρθριτικά, κάνει ζεστά μπάνια στη θερμή λίμνη Δαμάστας στα Ψωρονέρια (Συντεταγμένες: Πλάτος = 38°48'15.45"Β, Μήκος = 22°29'41.52"Α). Να πας!!!

Στη θέση σου ,θα πήγαινα με το bike μέχρι Λουτρά Υπάτης ,να πιώ ένα ωραίο καφεδάκι,να ευχαριστηθώ και τη διαδρομή.

Πολύ καλή ιδέα! Ωραίο χωριό!

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Κάποιος άνθρωπος χωρίς νοημοσύνη, με πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του έφτιαξε προφίλ σε ελληνικό dating site, με ότι επιλογές "συντρόφου" μπορείτε να φανταστείτε (ομοφυλόφιλους, τραβεστί κτλ) και πήγε και έβαλε (ελπίζω καταλάθος) το δικό μου mail για δικό του... Ψευδώνυμο "AGRIOS KAI SKLIROS", και κωδικό.... το τηλέφωνο του...

Και μου ήρθε λοιπόν mail από το εν λόγω site και έπρεπε να κάτσω να διαγράψω προφίλ κτλ...

Αυτό το MacBook Pro που έχω, δεν σταματάει να με εντυπωσιάζει... Εχει κλείσει αισίως 1 έτος και ενω το έχω απο τις 15:30 αναμμένο να τραβάει backup και ταυτόχρονα να κατεβάζει, as we speak έχει ακόμα 34% μπαταρία...

Τι στο καλό τα ταϊζουν; :hehe:

Για να μην ανοίξω νέο θέμα/ρωτήσω/φάω κόκκινη και επειδή είμαι άσχετος απo games,

αν ξέρει κανείς σας κάποιο ωραίο παιχνιδάκι με αεροπλάνα/αερομαχίες Β' παγκοσμίου (και μη) πολέμου κτλ. ας μου πει τίτλο μ'ένα pm.

Μερσύ μποκού!:)

Ποιά η ουσία αυτής της ....-τοποθετήσετε όποιο άσχημο επίθετο θέλετε για να μην φάω κάρτα-... ;;;

:slap::slap:

Υ.Γ: Συν ότι ο τίτλος "εσύ πόσο ΤΟΝ έχεις" είναι για πιασιάρικους λόγους.

Εκτός και αν εννούν τον ψάρακλα,τον ψαρούκο,τον ψαράκο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

:p

σημερα μου μπηκε... το τηλεφωνο...!!! αυριο μαλλον θα παω να παρω και το ρουτερ και θα εχω ιντερνετ λογικα... και ναι εχω αυτοκινητο...

hydra δεν εχω ουτε μηνα εδω.. θα τα βρω αυτα που λες.. προς το παρων ειμαι ψαρακι :D:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.