Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Μετα απο ενα 5ημερο ταξιδι στη κομοτηνη (ααααχχχχ :man_in_love::man_in_love: ) κατευθιαν απο το ταξιδι ηρθα στο μαγαζι κ πηζω απο τις 6 το πρωι...

Καλημερεεεεεεεεςςςς :smoke:

Πήξε ρε, να βάλεις μυαλό.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Κοίτα να δεις προβλήματα που έχει ο κόσμος.. Οι δίσκοι που κατεβάζω δεν είναι αρκετά γρήγοροι για την 100άρα και ο δίσκος είναι μόνιμα overloaded με αποτέλεσμα να μην εκμεταλεύομαι όλη την γραμμή.. :hm:(ε ρε μπινελίκι που έχω να ακούσω τώρα..)

Κοίτα να δεις προβλήματα που έχει ο κόσμος.. Οι δίσκοι που κατεβάζω δεν είναι αρκετά γρήγοροι για την 100άρα και ο δίσκος είναι μόνιμα overloaded με αποτέλεσμα να μην εκμεταλεύομαι όλη την γραμμή.. :hm:(ε ρε μπινελίκι που έχω να ακούσω τώρα..)

Χαχαχα... εγώ σε νιώθω πάντως, αυτό ήταν το μόνιμο παράπονο παλιότερα που είχαμε κάτι κουλούς IDE και βαρούσαν overload με την 75άρα. Μόνο το raid την έσωζε την κατάσταση, αλλά κόστιζε τότε. :p

: P

assets_LARGE_t_23761_1245894_type11586.jpg

εγώ θα ντρεπόμουνα στη θέση σου.

:slap:

ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! αλλα προς το παρων μονο σε ιντερνετ καφε... γιατι ο πΟΤΕ μου λεει παλι την επομενη βδομαδα.... θα ελεγα τιποτα.. αλλα δεν υπαρχουν τοσες κοκκινες σε ολο το φορουμ... και θα τις ετρωγα ολες εγω :D... εσεις τι νεα???

παω στοιχημα οτι θα ερθει ο αστρο τωρα και θα πει ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ... αχχααχχαχα

ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! αλλα προς το παρων μονο σε ιντερνετ καφε... γιατι ο πΟΤΕ μου λεει παλι την επομενη βδομαδα.... θα ελεγα τιποτα.. αλλα δεν υπαρχουν τοσες κοκκινες σε ολο το φορουμ... και θα τις ετρωγα ολες εγω :D... εσεις τι νεα???

παω στοιχημα οτι θα ερθει ο αστρο τωρα και θα πει ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ... αχχααχχαχα

ucaQX.jpg

οτε + επομενη βδομαδα = no way

οσες φορες εχω κανει αιτηση ηρθαν να μου κανουν τη συνδεση την επομενη μερα..και ειχα και internet κιολας μετα απο καμια ωρα.

εχω εχω :D αν και πριν το τελος του μηνα θα εχω δωσει και εξετασεις για το διπλωμα οδηγησης... :D

Ρε που$τη μου...ελεος πρωινιατικα, 2 ειναι η ωρα μολις ξυπνησαμε, πλακωθηκαν δεξια αριστερα απο το μπαλκονι μου να φτιαξουν φαγητα...μας εχει σπασει η μυτη λεμε! Κοφτο ή φερε και απο δω!

[MENTION=14956]uNick[/MENTION] ένας φίλος που σπουδάζει Λαμία το χει ρίξει τα 2 τελευταία χρόνια στο paintball.

Έχει πίστες εκεί γύρω,ακόμα και Στυλίδα.

Ψάξου....

Επειδή ο πατέρας μου είναι απο Λιανοκλάδι,δίπλα απ'τη Λαμία,έχω την υποχρεώση να σου πω πόσο σάπια πόλη είναι!!! Κάνε οτι βρεις για να περνάς τον χρόνο σου,ειδικά ποδήλατο και μακριά απ'το κέντρο με τους χάλια δρόμους.

Στη θέση σου ,θα πήγαινα με το bike μέχρι Λουτρά Υπάτης ,να πιώ ένα ωραίο καφεδάκι,να ευχαριστηθώ και τη διαδρομή. ;)

Σήμερα έκανα 4ωρο baby-sitting. :p

Είχα ξεχάσει πόσο βαριέμαι τα παιδιά κάτω των 15.

(ακούστηκε λίγο pedobear φάση) :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.