Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Επεσε ενα φυλλαδιο της Bexis Services στα χερια μου σημερα οσο ημουν εξω.

Εγραφε λοιπον οτι κανουν format σε desktop/laptop με 30/40 ευρω.

Οκ,ο αλλος θα ειναι παντελως ασχετος,αλλα 30 ευρω για μια τοση δα δουλεια;

Αν οι προγραμματιστες και οι τεχνικοι Η/Υ παιρνουν τοσα οσα αυτοι εκει ,καλα κανει ο κοσμος και δεν τους προτιμα.Ακου εκει 40 ευρω! :...:

Βεβαια τωρα πλεον και τα κοριτσακια κανουν φορματ.Γνωριζοντας απο τις φιλες μου ,αλλα και οποιος δεν ξερει φερνει εναν φιλο.

Hydra εχει ξανασυζητηθει εκτενως το συγκεκριμενο ζητημα αλλα θα κανω ενα συντομο resume για να παρεις μια ιδεα του τι παιζει..

Προφανως δεν προκειται για απλο format

αλλα και format & επανεγκατασταση.

Οποτε δεν ειναι "τοση δα" δουλεια, το εχεις σιγουρα κανει κι εσυ και ξερεις

Επισης επανεγκατασταση υπαρχει η κλασσικη των πιο πολλων μεγαλων καταστηματων

κατι σε στυλ "παρτο με τα Windows και τελος" και μετα ξαναελα απο εδω 3-4 φορες να "στα παρουμε με δοσεις"

γιατι θες και χιλια αλλα δυο πραγματα αλλα δεν ξερεις πως να τα περασεις μονος σου και δεν συμπεριλαμβαανονται στην αρχικη χρεωση.

και υπαρχει και παρτο ετοιμο με τους drivers, ενα σωρο updates & service packs, διαφορα προγραμματακια που σχεδον ολοι χρησιμοποιουμε, ε βαλε και κανενα antivirus, πετα και κανα openoffice, κανε κι ενα backup το outlook να το ξανασεταρεις μετα, και α! φτιαξε και δευτερο account για το πιτσιρικι και σεταρε και κανα φιλτρο να μην μπαινει παντου και βλεπει ταπανταολα, και χμ, ξερεις βρηκα και αυτην την καρτα TV που ειχε το pc του θειου μου αλλα δεν εχει drivers για τα 7X64, για δες τι μπορουμε να κανουμε, και με την ευκαιρια εχει βγει καινουριο bios για τη μητρικη και θελω και να το ζορισεις και λιγο γιατι μερικες φορες μετα απο 4 ωρες gaming μου κανει κατι κολληματακια...*

και καπως ο αρχικος χρονος εκτελεσης πολλαπλασιαστηκε χ3 (και 4 μη σου πω)

Κι οσο για τα κοριτσακια που κανουν φορματ, why not, εδω πλεον μονταρουν pc, στο format θα κολλησουν?

περα απο την πλακα δεν φανταζεσαι το ποσοστο συστηματων που σκαει στα service εχοντας περασει πρωτα απο τα χερια καποιου συγγενη,φιλου,γνωστου, ειδημονα με "κατα λαθος χαμενα αρχεια" , αδυναμια να εκκινησει το λειτουργικο, εγκατασταση που κανει κανα τεταρτο να ειναι ετοιμη προς χρηση απο το πατημα το κουμπιου και αλλα πολλα προβληματα

συχνα δε εχει πληρωθει κιολας στο μισο της αξιας πχ που ζητουσε ενα κανονικος τεχνικος/καταστημα

με αποτελεσμα ο πελατης να εχει ξοδεψει 2πλο χρονο και μιαμιση φορα τα χρηματα για να κανει στο τελος τη δουλεια του.

Και για να μην μακρυγορω

Τον ηλεκτρολογο που ερχεται να σου αλλαξει ασφαλεια και να τσεκαρει την ξεχαρβαλωμενη πριζα τον πληρωνεις, τον υδραυλικο που ξεβουλωσε το νιπτηρα επισης τον πληρωνεις και τους λες κι ευχαριστω

κηπουρο για κλαδεμα εχεις φερει ποτε? Απολυμανση εχεις πληρωσει, εχεις δει ποση ωρα χρειαζεται , τι κοστος υλικων και ποσο χρονο τρωει?

Το αμαξι στα εξουσιοδοτημενα που παιρνει 30-45€ για αλλαγη ενος σετ τακακιων πως σου φαινεται?

και ας μην συζητησουμε για το τι μενει στον επαγγελματια απο αυτο το ποσο στο τελος στην τσεπη.....

ουτε για τη λογικη των περισσοτερων οτι επειδη πληρωσα εγκατασταση δικαιουμαι αυτοματως τηλεφωνικο δωρεαν support 24/7 ακομα και για κολληματα ή θεματα μη σχετικα με την εγκατασταση....

ουτε για το οτι σχεδον οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει στο συγκεκριμενο μηχανημα στο προσεχες ετος

υπευθυνος στα ματια ενος ανιδεου χρηστη, θεωρειται και παλι αυτος που πληρωθηκε και το "επιασε" τελευταια φορα

*το παραπανω σεναριο ειναι ενα συνολο απο πιθανες καταστασεις,

δεν σημαινει οτι ολα αυτα συμβαινουν ταυτοχρονα και σε καθε περιπτωση

αλλα δεν αποκλειεται επισης.

ας μου θυμισει καποιος ενα ανεκδοτο που κολλαει στην πισω "ειδηση"...

Δεν το θυμαμαι....στο περιπου γιος αναγγελει στους γονεις οτι απεκτησε παδι (το οποιο με τις περιγραφες δεν ειναι δικο του) και κατι απανταει ο πατερας ...

Oποιος εχει καλυτερη μνημη απο μενα...(και λιγο φαντασια για να καταλαβει απο την περιγραφη)...ας βοηθησει :p

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]

Σωστός.

Το νόημα θα είναι να μπορώ να κάνω εγώ τον ηλεκτρολόγο,υδραυλικό,μηχανικό στο μέλλον,όπως κάνω με το pc μου.

Ήδη παρακολουθώ πολλές φορές τον πατέρα μου ,έχει δουλέψει μικρός σε τέτοιες δουλειές.Μάθε τέχνη και άστηνε. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να δουλέψω αλουμινάς που λέει ο λόγος 3 μήνες χωρίς πληρωμή ,μόνο και μόνο για να μάθω τη δουλειά ,θα το έκανα.

Οπότε ή πληρώνεις τον ειδικό ή μαθαίνεις μόνος σου.

Να σου πω την αλήθεια,άτομα σαν κάτι φίλους που έχουν pc 6 χρόνια και τους ενδιαφέρει μόνο να παίζουν CS και βαριούνται ακόμα και ένα google search να κάνουν μόνοι τους ή να κανουν ενα format.Ή να ψάξουν μια φορά να δουν πως γίνεται έστω,καλά κάνουν και δίνουν το 40αρι. ;)

Αυτά από 'δω.

Καλημέρα σε όλους. :p

Δεν θα εμπαινα ποτε στον κοπο να δω 3D τσοντα. Σκεψου να βλεπεις το νιγκα-ντικ στα 3cm....

Αν το βλέπεις στα 3 cm τότε σημαίνει ότι κάθεσαι σε λάθος σημείο:p

Θέλουμε δεν θέλουμε οι περισσότεροι θα γίνουμε πολυτεχνίτες. Δεν μπορεί να σκας 50ρικο σε υδραυλικό για 5 λεπτά δουλειά (χωρίς τα υλικά).

Πάντως ρε παιδιά έχω μια απορία...

Πόσα λεφτά ή πόση δουλειά μπορεί να έχει ένας επισκευαστής ηλεκτρικών συσκευών, τον οποίο λες κάθε 15 μέρες να έρθει να πάρει το πλυντήριο πιάτων (παρατημένω βέβαια) επί ένα χρόνο και σε γράφει στα @@ του; Αν το χρησιμοποιούσα θα το είχα επισκευάσει ήδη, αλλά ΤΟΣΗ δουλειά πια; Τι να πω!

HAVEN - BR-HD1

τζάμπα

όχι αλήθεια, γιατί κάνει τόσο?

Άσε που στην Ελλάδα είναι σχεδόν παράνομο να το φορεσεις και να πας σε πορεία.

Ε τι θα γίνει πια; Ώρες ώρες μου θυμίζετε την φράση.."πάνω από 3 τινάγματα θεωρείται μλκια..."

Αμάν! Μην πούμε δυο λέξεις παραπάνω ρε παιδί μου..."φτιάξτε νέο θέμα" αμέσως να πέσετε να μας φάτε.

:fie:

Θα σου πω τι θα γίνει πια - όταν ξεκινάει κουβένα στο Π.Ο.Θ. για συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προοπτική συζήτησης θα πρέπει να γίνεται νέο θέμα. Το έχουμε επισημάνει πολλάκις.

Να έχεις στον νου σου την φράση "πάνω από 3 καταχωρήσεις θεωρείται μλκια..."

Σε κάτι EA forums, έχουν βάλει filter για τις κακές λεξούλες και τις αντικαθιστά με la ανά συλλαβή.

EA sucks lala!

Eat lala EA!

ή για αυτούς που τα έχουν πάρει κρανίο:

EA lalalalala for lala sake lalalalal then lala and up your la you lalalala...

:hehe:

QQ rage lalalalal

Θα σου πω τι θα γίνει πια - όταν ξεκινάει κουβένα στο Π.Ο.Θ. για συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προοπτική συζήτησης θα πρέπει να γίνεται νέο θέμα. Το έχουμε επισημάνει πολλάκις.

Να έχεις στον νου σου την φράση "πάνω από 3 καταχωρήσεις θεωρείται μλκια..."

Οκ

Απλά μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν μπορει ένας που μπαίνει στο ΠΟΘ απλά για να δει και να γράψει κάτι να οφείλει να δει τι έχει προειπωθεί σελίδες πίσω ώστε να...φρενάρει...

Δεν μπορώ εγώ να ξέρω ΑΝ ο astro είχε ρίξει προειδοποιητική βολή

μια σελίδα πριν! Τώρα το είδα από περιέργεια...Έπρεπε να το ψάξω πρώτα για να δω αν θα "πρέπει" να σχολιάσω στον [MENTION=10676]Hydra[/MENTION]; Στην τελευταία σελίδα είδα κάτι και το σχολίασα. Απλά πράματα. Ε απάντησε και ο Hydra και έπεσε νέα βολή από τον astro...

Τεσπα. Απλά να επισημάνω ότι επειδή αυτό είναι το 3 post σε αυτό το νέο μίνι θέμα....όποιος ανταπαντήσει.....BAN.

;)

Προς γνώσην και συμόρφωση....είδατε τι έγινε με τον Χριστόφια....κανονίστε ε;

Άντε να γράψω και κάτι true ΠΟΘ τώρα....:

..Καλησπέρα....

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24930&Itemid=85

Το defencenet.gr έχει τονίσει πάρα πολλές φορές και σε ανύποπτο χρόνο ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα και ιδιαίτερα αυτής που προέρχεται από αλλοδαπούς, έχει γίνει πραγματικά μάστιγα για την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς για πολλούς αυτοί που διαπράττουν τα εγκλήματα δεν είναι Έλληνες. Κάθε φορά όμως που τυγχάνει να είναι το διατυμπανίζουν με περισσή χαρά. Είναι το γελοίο του πράγματος. Μάλιστα κάποιοι άλλοι δείχνουν και να ανησυχούν για την αύξηση αυτή της εγκληματικότητας. Μάλλον μόλις ξυπνήσανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.