Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Γιατι δεν παιζει καν να σπαταλησω χρονο να μαθω ποιος 10χρονος με καλεσε με αποκρυψη. :p that's why.

Και σβηνε το κιν. ρε συ το βραδυ,τοση ακτινοβολια ολη τη μερα.

Οταν κοιμασαι ειναι χειροτερα. Σβηνε και το ρουτερ αν ειναι ασυρματο ;)

Νυχτες,ειμαι off.

σιγά την ακτινοβολία ποιο πολύ ακτινοβολία σου ρίχνει ο ήλιος παρά το κινητό :p

το αφήνω ανοικτό γιατί ξέρεις βαριέμαι να το ανοίγω + ότι πρέπει να βρω πρόγραμμα εντοπισμού των τηλεφώνων . :tomato:

και δεν το σήκωσα (νόμιζα ότι ήταν ξυπνητήρι :baby:)

άσε μπορεί αυτή τη φορά να με έπαιρνε το Βατικανό (pope) και να μου έλεγε 100κ $ για να πάω στο παράδεισο

ίσως και ο ΓΑΠ και να μου έλεγε Νίκο σε χρειαζόμαστε να σώσεις την Ελλάδα

ή ίσως να ήταν ο Λεωνίδας να με καλούσε για καφέ στις Θερμοπύλες ή ......................

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
σιγά την ακτινοβολία ποιο πολύ ακτινοβολία σου ρίχνει ο ήλιος παρά το κινητό :p

το αφήνω ανοικτό γιατί ξέρεις βαριέμαι να το ανοίγω + ότι πρέπει να βρω πρόγραμμα εντοπισμού των τηλεφώνων . :tomato:

και δεν το σήκωσα (νόμιζα ότι ήταν ξυπνητήρι :baby:)

άσε μπορεί αυτή τη φορά να με έπαιρνε το Βατικανό (pope) και να μου έλεγε 100κ $ για να πάω στο παράδεισο

ίσως και ο ΓΑΠ και να μου έλεγε Νίκο σε χρειαζόμαστε να σώσεις την Ελλάδα

ή ίσως να ήταν ο Λεωνίδας να με καλούσε για καφέ στις Θερμοπύλες ή ......................

Ή το Δαφνί ότι σε θέλουν για οικότροφο. :p

Πρωτα θα μπω σε μοναστηρι να μονιασω 5 χρονια,θα γινω Einstein και θα σχεδιασω τους πρωτους πυραυλους απο γυαλι και μετα θα σου πω οτι εγινα gay. :hmm:

Να πας στο YMCA. Συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα μέρος.

έλεος ποιος με θυμάται στις 3 το πρωί με απόκρυψη (με ξύπνησαν) να ψοφήσουν:rant:

αχ ρε πΟΤΕ να απαγορεύσεις και τις αποκρύψεις γιατί ποιο το νόημα αφού όλοι οι αριθμοί να ανήκουν σε κατόχους (καταγεγραμμένοι) να μπορούν να καλούν με απόκρυψη !!!

και αντί να γυρίσεις πλευρό και να ξανακοιμηθείς βρήκες ποιο λογικό να ανοίξεις το pc και να ποστάρεις τον πόνο σου στο λαμπ (ούτε καν στο facebook ξέρω γω)...λολ, τι να πω...:hehe:

και αντί να γυρίσεις πλευρό και να ξανακοιμηθείς βρήκες ποιο λογικό να ανοίξεις το pc και να ποστάρεις τον πόνο σου στο λαμπ (ούτε καν στο facebook ξέρω γω)...λολ, τι να πω...:hehe:

ήταν είδη ανοιχτό :p το χρησιμοποιώ και σαν σόμπα :hehe:

Φιλος επαιξε 1vs1 με τον Κομπε και δε βρισκω καλο βιντεο εκτος του σπορτ24

που τον δειχνει με την καμερα σε κορδελα στο κεφαλι, αν καποιος βρει βιντεακι της ναικ

η οτιδηποτε

ας ποσταρει!

Ζηλευωωω

Ε ,βγαλ'το το auto extract.

Εμενα τα κανει και στο βρακι του οταν εχω τον μTorrent ανοιχτο καμια φορα και στα καλα καθουμενα κολλαει το pc ,θελει rr μετα.

Το ιδιο συμβαινει και με τον msn messanger .

και βαριεμαι το format.... :confused:

Πάω να πέσω για ύπνο. Με το που πάω να ξαπλώσω θυμάμαι ότι δεν έβαλα ξυπνητήρι για αύριο. Μέσα στο σκοτάδι πάω να πάρω το τηλέφωνο. Πάω να το πιάσω, αλλά γλιστράει από το χέρι, γύρω στο 1 μέτρο πάνω από το πάτωμα ενώ βρίσκεται ακριβώς πάνω από γωνία τραπεζιού.

Η μόνη σκέψη: "Τη γ@μησα". Ενεργοποιόυνται ninja reflexes :ph34r: και απλώνω το χέρι χωρίς να βλέπω τίποτα. Ευτυχώς το έπιασα για λίγο. Έχασα δύο χρόνια από τη ζωή μου. :fie:

θυμάμαι ότι δεν έβαλα ξυπνητήρι. Μέσα στο σκοτάδι πάω να πάρω το τηλέφωνο
ξυπνητήρι 2260.gifτηλέφωνο

wtf.jpg

Ελπίζω να μη σε πειράξει το humor μου, είμαι λίγο εναντίων της χρήσης του κινητού ως ξυπνητήρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.