Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ωραία κάναμε και τη γυμναστικούλα μας το πρωί, εξαιτίας της απεργίας στα Λεωφορεία/Τρόλεϊ (και γενικά τα ΜΜΜ). Νέο Φάληρο - Μοσχάτο on foot...

Εγώ λυπάμαι τους καημένους τους ξένους τουρίστες που δε μπορούν αν μετακινηθούν... :weep:

Θέλουμε και τουρισμό μετά τρομάρα μας :tomato:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Εδω και ποσα χρονια π'ανακαλυψα το gta,

δεν γινεται να μην υπαρχει στο πισι.

Μπορει να μην νιωθω καλα, και μολις ξεκινησω να παιζω να φτιαξει διαθεση...:help:

Πέρασε μια βόλτα ένας τεχνικός του ΟΤΕ (πολύ γρήγοροι πάντως) να δει την σύνδεση μου, γιατι με είχε ταράξει στα dc το σαββατοκύριακο και έμαθα μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά.

Στην περιοχή μου, έχουμε ~20k κάτοικους. Πόσοι λέτε ότι έχουν σύνδεση internet (Otenet);

32!!!

Υποανάπτυκτοι τελείως...

Δεν έχει κανείς άλλος δικιές του γραμμές εδώ. Και πες ότι είχαν, και βάλε ότι στο σύνολο είναι 5πλάσιοι οι υπόλοιποι, πάλι 150 συνδέσεις στα 20k/4~5000 νοικοκυριά;

ΚΑΝΕΝΑΣ γνωστός μου δεν έχει Otenet, άρα δεν θα είναι μόνο 5πλάσιοι οι λοιποί.

Btw που στην Αθήνα μένεις;

Οι αντιπροσωπειες εχουν διαφορετικο ωραριο λειτουργιας απο τα καταστηματα?ειναι ανοιχτα τωρα το απογευμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.