Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
μου χάλασε το video (vhs), πως θα κάνω rip τις κασέτες #%#$&@#!

Πιάσε τις με τα δύο χέρια και τράβα με αντίθετη φορά. Θα τις ripάρεις σίγουρα:p

μου χάλασε το video (vhs), πως θα κάνω rip τις κασέτες #%#$&@#!

Αν θες να το φτιαξεις σε σχετικα καλη τιμη,να σου πω εναν εδω σε εμας που μας επισκευαζει συσκευες χρονια...

Αν θες να το φτιαξεις σε σχετικα καλη τιμη,να σου πω εναν εδω σε εμας που μας επισκευαζει συσκευες χρονια...
αν δεν με καλύψει ο άλλος που έχω γνωστός θα σου στείλω pm.
δεν στέλνει Ελλάδα, πολλά θέλω να πάρω που έχουν μόνο shipping για USA. Ψάχνω ακόμη το Pokemon Blaine theme deck και το Sabrina Theme deck από gym challenge και gym heroes series και πουθενά δεν το βρίσκω.

ρωτα αν στελνει.. εχω παρει πραγματα ετσι πολλες φορες.. διχνει οτι δεν τα στελνει αλλα τα στελνει :)

Πρωτα θα μπω σε μοναστηρι να μονιασω 5 χρονια,θα γινω Einstein και θα σχεδιασω τους πρωτους πυραυλους απο γυαλι και μετα θα σου πω οτι εγινα gay. :hmm:
πως αλλάζουν έτσι οι καιροί.

Πριν 20 χρόνια κάποιος στην ηλικία σου θα έλεγε : Πυρινικός/Αστρο- φυσικός, αστροναυτης ή GI-Joe.

Καλημερα !!

Με τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] στο facebook θα ανακαλυψουμε την αληθεια της ζωης. ;)

Καλημερα !!

Με τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] στο facebook θα ανακαλυψουμε την αληθεια της ζωης. ;)

Παρδον? το να γινεις gay δεν ηταν τελευταιο βημα ? :hehe:

Θέλω να μου δανείσει κάποιος έναν δεκτη βασικά για να δω άμα φταίει ο turbo-x δεκτης η η κεραία που έχω χαλια σήμα σε κάποια συγκεκριμένα ψηφιακά κανάλια

που να το ποστάρω αυτό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.