Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

... πολλα μαθηματικα μαζευτικαν εδω... :S τα σιχαινομουν που τα σιχαινομουν.. τωρα... xD

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
You all missed the point.

Να ασχοληθείς και να postάρεις και τα αποτελέσματα, αλλά στο σωστό topic:

http://www.thelab.gr/off-topic/ti-xouftwses-xouftwsti-tha-to-metanoioseis-xouftwsti-48509.html

Φιλε δε μου τη λες με τιποτα.

Η συγκεκριμενη μου την επεφτε και εφαγε ενα Χ να....

Τη μια μερα το φαγε,την αλλη τα φτιαξα με την κοπελα μου.

;)

Just friends.

Εσύ δεν ήθελες να πας σε μοναστήρι?

Τα προχωρημένα μαθηματικά πώς προέκυψαν τώρα?

Εν καιρώ περιμένω και το τρίτο χτύπημα...

:p

Εσύ δεν ήθελες να πας σε μοναστήρι?

Τα προχωρημένα μαθηματικά πώς προέκυψαν τώρα?

Εν καιρώ περιμένω και το τρίτο χτύπημα...

Πρωτα θα μπω σε μοναστηρι να μονιασω 5 χρονια,θα γινω Einstein και θα σχεδιασω τους πρωτους πυραυλους απο γυαλι και μετα θα σου πω οτι εγινα gay. :hmm:

Πρωτα θα μπω σε μοναστηρι να μονιασω 5 χρονια,θα γινω Einstein και θα σχεδιασω τους πρωτους πυραυλους απο γυαλι και μετα θα σου πω οτι εγινα gay. :hmm:

?

Ε αμα δεν σου ακουγοταν κουφο,πως θα ημουν πρωτοπορος ;)

όπα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θα κάνεις περίβλημα από γυαλί ή γυαλί εκκριτική ύλη ή γυαλί καύσιμο ή όλα μαζί ...

στα τραίνα

όπα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θα κάνεις περίβλημα από γυαλί ή γυαλί εκκριτική ύλη ή γυαλί καύσιμο ή όλα μαζί ...

στα τραίνα

τι παίρνεις και δεν μας δίνεις?

τι παίρνεις και δεν μας δίνεις?

μυστικό :baby:

αν σας πω δεν θα έχει τόση πλάκα μετά ...

γίνανε κάποια ωραία πράγματα

:inlove: και zpaf δώσε derrty εγώ παίζω bc2 , cod , F1 με athens dj - hot fm - athens party μην τους ακούς

Δεν το έβαλα για χαλαρό :)

Το έβαλα γιατί η μουσική αυτή βασίζεται σε μαθηματικές εξισώσεις και όχι σε σύνθεση ανθρώπινου μυαλού ;)

Στην νομική πάντως death metal τραγουδάμε στα διαλείμματα. :hehe:
γίνανε κάποια ωραία πράγματα :inlove: και zpaf δώσε derrty εγώ παίζω bc2 , cod , F1 με athens dj - hot fm - athens party μην τους ακούς

Το ντώσει το ντέρτι; Πότς γκένιν αυτό;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.