Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Το ανέκδοτο τις μέρας: σήμερα άκουσα την επική ατάκα από τυπογραφείο στην μόσχα πως δεν δουλεύουν με pdf και δεν είναι universal format για να παραδίδεις vector δουλειές XD

επίσης για να μου κάνουν την χάρι και να ασχοληθούν με το pdf πρέπει να τους κάνω 500 σελίδες κατάλογο curves η να το στείλω σε tiff γιατί δεν μπορούν να τυπώσουν από pdf τίποτα άμα δεν έχουν την γραμματοσειρά XD

αλλα εγώ βρήκα την λύση...

...τώρα την δουλειά την τυπώνει ένα άλλο τυπογραφείο που με μαγικό τρόπο όπως όλα τα τυπογραφεία δεν χρειάζεται γραμματοσειρά για να τυπώσει pdf XD

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Κάτι μου λέει ότι αρκετοί απο αυτούς που απεργούν σήμερα έχουν πάει μαρίνα Φλοίσβου :p

...Αντι να ειναι στο συνταγμα να διεκδισησουν ενα καλυτερο αυριο.... :suicide:

in.gr - Νέος γύρος κινητοποιήσεων σε Μέσα Μεταφοράς και ταξί από την Παρασκευή - Ειδήσεις - Ελλάδα

Μιλώντας σε ένα μεγάλο ακροατήριο ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε τα ΚΤΕΛ του νομού Αττικής, ότι με εισιτήριο 5 ευρώ μεταφέρουν κόσμο στο αεροδρόμιο.

...

Τους τελευταιους μηνες εχω φτιαξει το καλυτερο ωραριο.

Κοιμαμαι 4 - 5 και ξυπναω 12-1 ,οποτε εχω all day ,all night !!!

Τρωω πιο γερο πρωινο , το μεσημεριανο της μανας μου. :p

Πινω καφε σε καλυτερη ωρα απο του πρωινου,που με πιανει το στομαχι.

Δεν βαριεμαι το πρωι που κοιμουνται ολοι,φιλοι και γνωστοι,για να μιλησουμε.

.....

και WTF!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-d6b1yn-YhQ&ob=av3e]Sak Noel - Loca People - YouTube[/ame]

Μα καλά πόσο "μπιπ" είναι οι γυναίκες. :slap:

Απορώ μια πως τα κατάφερε να παρκάρει έτσι το αμάξι της μπροστά από την είσοδό μας και να αφήνει τόσο χώρο ώστε να μπει το αμάξι, αλλά με απώλειες. Τι εννοώ, είτε θα της έτρωγες τη μούρη του focus είτε θα γρατζούναγες το δικό σου αμάξι στα φυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.