Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πας το αυτοκίνητο σου σε άριστη κατάσταση να σου φτιάξουν κάποια μικροχτυπήματα, γιατί πρέπει να σου το πλύνει ενώ το παραδίδεις φρεσκοπλυμένο και να το σκουπίσει με το άθλιο βετέξ του και να στο γεμίσει αράχνη. Και μετά να θέλει να σε βγάλει και τρελό. Έλεος πια, μακριά από Dent Master Παυλόπουλος - Εναλλακτική Φανοποιεία και Βαφή - Ζημιά απο χαλάζι.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πας το αυτοκίνητο σου σε άριστη κατάσταση να σου φτιάξουν κάποια μικροχτυπήματα, γιατί πρέπει να σου το πλύνει ενώ το παραδίδεις φρεσκοπλυμένο και να το σκουπίσει με το άθλιο βετέξ του και να στο γεμίσει αράχνη. Και μετά να θέλει να σε βγάλει και τρελό. Έλεος πια, μακριά από Dent Master Παυλόπουλος - Εναλλακτική Φανοποιεία και Βαφή - Ζημιά απο χαλάζι.
Υλικά

Σαν άριστοι γνώστες με διαρκή παρακολούθηση και εκπαίδευση στην νέα τεχνολογία των υλικών που ακολουθούν την εξέλιξη των αυτοκινήτων, εφαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά βαφής του εργοστασίου Standox, προμηθευτή των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής αυτοκινήτων.

Για το γυάλισμα χρησιμοποιούμε με συνέπεια, τις καλύτερες στιλβωτικές ουσίες αυτοκινήτων στον κόσμο από την εταιρεία Meguiar's, με πάνω από 100 χρόνια παράδοση στα προϊόντα περιποίησης και την εταιρεία Wurth με επίσης μακρόχρονη παρουσία στην φροντίδα του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τα εργαλεία μας δουλεύουμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια με προϊόντα της εταιρείας Beta καθώς και της εταιρείας Snap-On.

ειπες τιποτα?:p:P:P:P:P:P

ειπες τιποτα?:p:P:P:P:P:P

Φυσικά, αλλά από κάποιο σημείο και μετά όταν ο άλλος δεν νιώθει δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Πληρώνεις και φεύγεις, δεν πέφτεις στο επίπεδο του, τον αφήνεις στον κόσμο του και αυτόν και τους πελάτες του που δεν μπορούν να προσέξουν τις λεπτομέρειες.

Παραταω την μια δουλεια μου.. οποιος απο θεσσαλονικη ενδιαφερεται για part time vaio promoter ας μου στειλει pm για λεπτομερειες..

Είχα διαβάσει κάποτε μια έρευνα πανεπιστημίου, νομίζω του Maryland, που εξηγούσε ότι πολλές φορές ο πονοκέφαλος προκαλείται από "κακό συντονισμό" των κυμάτων του εγκεφάλου...; Δε θυμάμαι καλά, πάνε χρόνια... Από τη στιγμή λοιπόν οι ο κάθε εγκέφαλος είναι πομπός και δέκτης κυμάτων, θα μπορούσε να υπάρχει κάποια συσχέτιση με αυτό.

χμ, με αναβάθμιση των drivers λύνεται το πρόβλημα;

χρειάζεσαι λεφτά για να πιάσεις δουλειά;

δλδ θα δουλεύεις και θα πληρώνεις το εργοδότη σου;

ΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...!!!!

Κορυφή! Στην χώρα των pokemon γίνεται, μαζεύεις λεφτά από τα NPCs και όταν χάνεις πληρώνεις τους gym leaders. :hehe:

Ένας λόγος που έβγαλα την Pokemon visa είναι αυτός, να αυξήσω τον πληθωρισμό. :p

Για να μπω και εγώ στο κλίμα του θέλω.

Λοιπόν...

images?q=tbn:ANd9GcTVHKoWTZwMzP9Nv7sHOrFxLkh4uXz-BFSRx-OHF9OSeJVSspDcNw

OK, μετά από αυτό είμαι ο μόνος που με έπιασε νευρικό γέλιο σκεπτόμενος εικόνες από πορείες ρασοφόρων ενάντια στα νέα μέτρα...

Με τα ΜΑΤ απέναντι τους.. Να κάνουν ντου για να πιάσουν παπάδες λόγο... κουκούλας..

Και παρεισφρισμένους ασφαλητοαναρχικούς ντυμένους παπάδες να πετάνε μολότωφ, και άλλοι παπάδες να τρέχουν με τα ράσα να ανεμίζουν και με τον σταυρό στο χέρι κυριολεκτικά...

Και οι ντουντουκέριδες να ... ψάλνουν στην ντουντούκα..

Και η πρώτη γραμμή παπάδων στο πανό να φοράει τα πιο χρυσοποίκιλτα άμφια που έχουν....

Και....

οκ το παράκανα...

Ναι μακάρι να φορολογηθεί, ήταν πολύ αστείο όταν τους είχε πάρει η μπάλα επί Χριστόδουλου, με τα ακριβά τους αυτοκίνητα. Ο Καλλίνικος του Πειραιά είχε το πιο φθηνό αυτοκίνητο.. Mercedes Ε-class, 30.000+ ευρώ.. Κατα τα άλλα, βλέπεις εκκλησίες εδώ και 15 χρόνια να έχουν ταμείο "προς αποπεράτωση του Ναού"

[MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=27]RootX[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=129]Chosen[/MENTION] [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] Δηλαδή για να καταλάβω, τώρα με την Διαμαντοπούλου και τα greeklish, θα πρέπει να είμαστε οχι μόνο πιο ελαστικοί, αλλα θα θεωρούνται και προσόν στην πρόσληψη μελών στην Δ.Ο. ? :p

Giati oxi? Einai mia kalh idea, mias kai oi mathites pou tha episkeptonte to lab den tha exoun provlima ws pros thn anagnosi twn post klp.

me---->

ShootingDog.jpg<----astrolove

ξερεις κανεις μπορω να εκμεταλευτω εναν dedicated server που εχω για να βγαλω χρηματα(νομιμα)?

ξερεις κανεις μπορω να εκμεταλευτω εναν dedicated server που εχω για να βγαλω χρηματα(νομιμα)?

Μπορείς αν το πακέτο σου σου επιτρέπει να δράσεις σαν reseller, να μοιράσεις πόρους και χώρο στον server και να βάλεις και site άλλου στο account σου.

Μπορείς επίσης να διαθέσεις σε άλλον πρός κάποια τιμή /GB αποθηκευτικό χώρο online, κλπ κλπ.

Δύσκολα θα βγάλεις παρά από αυτό το εγχείρημα στην Ελλάδα πάντως.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=F8HrRj_ZM_4]GameShark: Zelda Vs. Starfox Ocarina of Time - YouTube[/ame]

φτιάχνεις τραπεζικό server, βάζεις όσα ευρώ θες στο λογαριασμό σου, τα στέλνεις στο κανονικό σου λογαριασμό, την επόμενη μέρα αγοράζεις pagani zonda η Bugatti veyron όχι τσιγκουνιές.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.