Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ναι μπορείς. Αρκεί το "comic" να κρατάει ένα μοτίβο έτσι ώστε να καταλαβαίνεις απευθείας το νόημά του και να μην ψάχνεσαι. (βλέπε στα memes τις "φάτσες")

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Tι να μην ψάχνεσαι ρε victor; Που με ορισμενα από αυτά που ποστάρετε κατά καιρούς πρέπει να έχεις διαβάσει εγκυκλοπαίδεια για να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής :p

Στην αρχή μπορεί να συνέβαινε αυτό. Αφότου διαδόθηκαν και έγιναν πιο γνωστά, το κάθε meme ξεχωριστά, δε θέλει και πολύ δουλειά. Ξέρεις επακριβώς το τι θέλει να περάσει ο δημιουργός για κάθε φιγούρα στο comic, ανάλογα με το meme που έχει επιλέξει.

Εγώ πάω για ύπνο. Εάν θέλετε debate, από αύριο. :p

Τα'χουμε ξανα-πει αυτα παιδια, ειναι θεμα αντιληψης (και δεν μιλαω για χαζους/εξυπνους). Εγω θα γελασω στο ταδε αστειο, εσυ μπορει οχι.

Αραξτε...

problema? :tomato: (παρμένο από το avatar ενός εδώ)

αμε, θέλω να γραφτώ στο βιβλίο Guinness :baby:

Το μόνο thread που δεν φοβάμαι τα warnings και bans.

Πιστεύω είμαι από τους καλύτερους, πες μου το mail σου να γεμίσει το inbox :hehe:

z3et, στο Λάρσα σου ξέφυγε ένα "ι" (εκτός αν υπάρχει αυτό και δεν ξέρω) :confused:

Τς τς τς, τα βασικα επρεπε να τα ξερεις...

copy-13.jpg

problema? :tomato: (παρμένο από το avatar ενός εδώ)

αμε, θέλω να γραφτώ στο βιβλίο Guinness :baby:

Το μόνο thread που δεν φοβάμαι τα warnings και bans.

Πιστεύω είμαι από τους καλύτερους, πες μου το mail σου να γεμίσει το inbox :hehe:

έτσι από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι; 12-13 max ε ;

μα δεν το βλέπω στο google maps, πως θα παω ΛΑΡΣΑ; xD θέλω να ρίξω κάτι βόμβες εκεί :tomato:

έτσι από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι; 12-13 max ε ;

Διάβασε το 12 ανάποδα να πέσεις μέσα, μπορούσε να ήμουν και ανάποδο 13.

Πρώτα πρώτα όμως..

270909744_cd078aad8f.jpg

7 μέρες από Hong Kong ;

2 μέρες έκανε σε μένα από amazon με super save delivery (δεν είναι ο κανόνας αλλά οι τύποι σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν,είτε ένα λάστιχο των 5 ευρώ αγοράζεις είτε το ακριβό γκάτζετ)

5 μέρες (και συνεχίζουμε) από Ελληνικό μαγαζί με χρόνια παρουσία στον χώρο του ποδηλάτου

που είναι τα πράγματα,τηλέφωνα,κακό,ακόμα περιμένω...

έτσι εννοούν μερικοί το "πάμε μπροστά" ; την άλλη φορά θα πάρουν ένα μύδι

άι τηγανιστείτε

(ebay,amazon καιδενξερωτιαλλο που σας χρειάζεται)

s/n σαν anger management λειτουργεί το off topic :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.