Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

τα εκοψα τα μαζεψα τα δοκιμασα τα πατησα τα εβαλα σε νταμιτζανες και περιμενω υπομονετικα. Μονο ο φελος να πεταω στα βαρελια μου λειπει :hehe: :clap::clap::clap:

το ειδα κ αυτο σε δρομο, ελαφι στην αττικη..:confused:

Η λύση του μυστηρίου! (πάντως εξακολουθώ να το θέλω!:))

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MR5AWIKxstI]My Mystery UFO and how it works - YouTube[/ame]

http://www.ebay.com/itm/Science-Museum-My-Mystery-Mid-Air-Floating-UFO-Magic-/130557880810?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e65db29ea#ht_2936wt_1385

Διαβαζα στο νετ και βρηκα αυτο.

Χιλια point ο τυπος,το βαζω εδω,γιατι απο παλια που ξεκινησε η τρελα με τον Παιδοφιλο,ηταν τραγικο το spam εδω στο Λαμπη. :D

- Στα internet memes. Δεν καταλαβαίνω. Μπαίνεις σε ένα site και αναγνωρίζεις κάτι που έχεις ξαναδεί σε ένα άλλο site, και αυτόματα γίνεται αστείο. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! Ένα καλό αστείο πρέπει να πιάνει παντού και πάντα, και κυρίως, πρέπει να πιάνει και στον μυημένο και στον πρωτάρη.

ΑΥΤΟ

trollface.jpg

ΑΥΤΟ

ffffuuu.jpg

ΑΥΤΟ

pedobear.jpg

ΚΙ ΑΥΤΟ

forever+alone.jpg

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άσχημες, βαρετές, επαναλαμβανόμενες εικόνες που το 4chan σε διέταξε να γελάς όταν τις βλέπεις. ΣΚΥΛΕ ΤΟΥ ΠΑΒΛΟΦ! Χρησιμοποιείς την ίδια τεχνική μετάδοσης catchphraze που τελειοποίησε ο Σεφερλής στα 90s και παραμένει εξίσου αστεία. Και ναι, ενέδωσα κι εγώ στον *******ς γιο τον Pedobear μία φορά. Θάνατος και σε μένα!

Τόσα άλλα έχει ο Mikeus, αυτό βρήκες; Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση. Viva la memes. U mad?

Γενικα τα οσα λεει μπορουν να τα αμφισβητισει καποιος αν σκεφτεις οτι λεει και την προσωπικη του αποψη.

Το συγκεκριμενο ποσο προσωπικη του αποψη να ειναι,παρα αληθεια.

Τι το αστειο βρισκει κανεις να ποσταρει μια ασχημη μουρη χ500 φορες το μηνα .

Μια,δυο,τρεις,αντε τεσσερεις....ποσο αστειο ειναι μετα απο τις 50 ?

Όσοι δεν ξέρουν να δέσουν γραβάτα (όπως εγώ) ας κάνουν like. (έχω ένα κατατοπιστικό video αλλά είναι Astro alert:p)

Astro ξέρεις?

Best site evah: Tie-a-Tie.net | Learn How to Tie a Tie (ναι ξέρω ότι εννοείς βιντεο με βυζιά :hehe: )

Όσοι δεν ξέρουν να δέσουν γραβάτα (όπως εγώ) ας κάνουν like. (έχω ένα κατατοπιστικό video αλλά είναι Astro alert:p)

Astro ξέρεις?

Στείλε το βίντεο ASAP σε πμ γιατί 3 μέρες σερι θα φοράω κουστούμι και έχω καιρό να βάλω γραβάτα :hehe:

edit ειδα το ποστ του [MENTION=23]DJD[/MENTION]

Γενικα τα οσα λεει μπορουν να τα αμφισβητισει καποιος αν σκεφτεις οτι λεει και την προσωπικη του αποψη.

Το συγκεκριμενο ποσο προσωπικη του αποψη να ειναι,παρα αληθεια.

Τι το αστειο βρισκει κανεις να ποσταρει μια ασχημη μουρη χ500 φορες το μηνα .

Μια,δυο,τρεις,αντε τεσσερεις....ποσο αστειο ειναι μετα απο τις 50 ?

Copy-Paste από post μου στο Funny Pictures.

Δεν είναι τυχαίο ότι με αυτές τις γελοιογραφίες έχουν εκφραστεί τόσες πολλές καταστάσεις. Πόσα "so true" έχουμε δει με τα memes; Γενικά δείχνουν με ένα αστείο τρόπο πολλές καταστάσεις πραγματικής ζωής. Αμφιβάλλω το ότι είναι απλά μόδα και θα περάσει στην ιστορία ως κωμικό απόβρασμα της εποχής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.