Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2160]nickstamat[/MENTION]...

ειναι ιδεα μου ή η καταναλωση της βενζινης σου αυξανεται με τον καιρο??

Πώς το συμπέρανες αυτό?? :wassat:

Εμένα στα ίδια μου φαίνεται.

Διαφέρει μονάχα από γέμισμα σε γέμισμα το πόσο οικονομικά οδηγάω (μερικές φορές το πιέζω λίγο περισσότερο).

παλιοτερα δεν θυμομουν 7.8 ...αλλα κατι σε 7.2-7.3 ....

(τωρα με κατι διαλλειψεις που παθαινω μπορει να θυμαμαι και αλλο αμαξι...αλλα μου φαινεται οτι απο τοτε που το πρωτοειδα σε σενα(υπογραφη) σαν να εχει ανεβει)

παλιοτερα δεν θυμομουν 7.8 ...αλλα κατι σε 7.2-7.3 ....

(τωρα με κατι διαλλειψεις που παθαινω μπορει να θυμαμαι και αλλο αμαξι...αλλα μου φαινεται οτι απο τοτε που το πρωτοειδα σε σενα(υπογραφη) σαν να εχει ανεβει)

Άλλο θυμάσαι! Δεν έπεσα ποτέ κάτω από 7.7 average! :)

Προσπαθούσα να το ρίξω, χαϊδεύοντας κυριολεκτικά το γκάζι και βάζοντας 6η από τα 55 km/h, αλλά ήταν εντελώς εκνευριστικό, οπότε τα παράτησα και οδηγώ πιο φυσιολογικά :p

Από το απόσπασμα αυτό δεν κατάλαβα εάν θέλεις να σκοτώσω τον πατέρα μου ή να πλένω τα χέρια μου πριν το φαγητό. :hehe:
4 Επειδή, ο Θεός έχει προστάξει, λέγοντας: «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα·» και «εκείνος που κακολογεί τον πατέρα ή τη μητέρα, να θανατώνεται, οπωσδήποτε».

διάβαζα χθες την βίβλο και μια φορα ακόμα με αφορμή ένα βιντεάκι και βρήκα αυτό και σε θυμήθηκα XD

O "φιλεσπλαχνος" χριστός σου λέει να σκοτώσεις όλα τα πιτσιρίκια που σου βρίζουν την μάνα σου στο x-box live

Προχθές έφτασα με ένα φουλάρισμα στο Yaris τα 697 χλμ. Στο βενζινάδικο έβαλα 38 λίτρα... άρα 5.45 lit/100km! not bad at all!

(τα μισά έγιναν με το a/c στο φουλ)

Nice! Aλλά εγώ δεν την παλεύω καθόλου έτσι!

Μόνο σε εθνική οδό θα κάνω τέτοια κατανάλωση.

Στην πόλη δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινάω από τα φανάρια με επιτάχυνση κουτσής καμηλοπάρδαλης :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.