Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εγώ προτείνω στο Lab team να του στείλετε ένα ωραίο βαρύγδουπο και επίσημο pm. ότι κέρδισε, για να το δει όταν μπει.

(φυσικά από κάτω μέσα σε spoiler να έχει ένα trollface...:p)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

οτι θα λαμβανα και τετοιο πμ στο φορουμ απο μελος με μονοψηφιο αριθμο posts

δεν το περιμενα πραγματικα...

.....Η κορη μου αγορασε ενα Διαμερισμα Ρετιρε,

και καπου στη Βεραντα υπαρχει ενα Αιθριο...

Απο Επανω υπαρχουν καθετα Δοκαρια τσιμεντενια και μεταξυ τους υπαρχουν εξη (6) κενα 2,5χ0,50 μετρα.Εκει μπορει να δημιουργηθει ενα ωραιος καθιστικος χωρος εαν βεβαια κλειστουν αυτα τα 6 κενα.

Η σκεψη μου ειναι να γινουν 6 αλουμινενιες βασεις και επανω να κατσουν 6 κοματια Plexiglass...

χωρις παρεξηγηση Κε Βαγγελη

αλλα γελασα ειλικρινα μολις διαβασα τις πρωτες γραμμες

νομιζα οτι προκειται για πλακα μεχρι που το διαβασα ολοκληρο και καταλαβα το ζητουμενο

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]

Ή πολλά μαζεμένα warning-pms ότι θα χάσει το δώρο αν δεν απαντήσει με πμ μέσα στις επόμενες 2 ώρες :hehe:

Εγώ προτείνω στο Lab team να του στείλετε ένα ωραίο βαρύγδουπο και επίσημο pm. ότι κέρδισε, για να το δει όταν μπει.

(φυσικά από κάτω μέσα σε spoiler να έχει ένα trollface...:p)

Καλυτερα οτι κερδισε και εληξε η προθεσμια που επρεπε να το παρει. :p

Έπεσα τώρα τυχαία σ' αυτό το θέμα. http://www.thelab.gr/dimoskopiseis/posa-xrimata-pairnete-51423.html

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο όσο ποτέ...

Προτείνω να ξανακάνουμε ένα, ώστε να δούμε πόσο άλλαξαν τα δεδομένα από τότε και να συγκρίνουμε. (πάντα με κλειστή ψηφοφορία)

Όσοι συμφωνούν ας μου κάνουν like.:)

γιατι να μπει??? ετσι και αλλιως αδικος κοπος... σιγα μην κερδισει τιποτα :p

και o [MENTION=23]DJD[/MENTION] τι κωδικο θα βαλει τοτε?:hmm:

και o [MENTION=23]DJD[/MENTION] τι κωδικο θα βαλει τοτε?:hmm:

Έχω τον [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] δε τρέχει τίποτα :hehe:

Το Pandora Radio τα σπάει... :clap:

Actually μας κοροϊδευεις; :p

Ακουγα Pandora -που ηταν οντως κορυφαιο- πριν πολλα χρονια μεχρι που ενα πρωι το βρηκα κλειδωμενο για εμας τους Ελληνες και ακομα κλειδωμενο ειναι. Το λεει και το link σου :p

Actually μας κοροϊδευεις; :p

Ακουγα Pandora -που ηταν οντως κορυφαιο- πριν πολλα χρονια μεχρι που ενα πρωι το βρηκα κλειδωμενο για εμας τους Ελληνες και ακομα κλειδωμενο ειναι. Το λεει και το link σου :p

Μπορείς να το κάνεις να δουλέψει με το Tor. ;)

Click me.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.