Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

οτι και να λετε... αμα δειτε μια μαυρη μερσεντες να ερχετε με 250 απο πισω σας και οταν φυγει μπροστα περασει τα 260... εγω ειμαι μεσα.. (χωρις πλακα.. μην πειτε pics or didnt happend εχω βιντεο :p :smoke:)

οτι και να λετε... αμα δειτε μια μαυρη μερσεντες να ερχετε με 250 απο πισω σας και οταν φυγει μπροστα περασει τα 260... εγω ειμαι μεσα.. (χωρις πλακα.. μην πειτε pics or didnt happend εχω βιντεο :p :smoke:)

Dailymotion - Άλλα επίπεδα πρόσφυσης! - a Auto-Moto video

που να ανοίξω τοπικ για το ταξίδι μου στην f1;

θα έχει ένα λινκ με καμιά 200 φώτο + video

Δεν εχω ιδεα αμα προλαβα...

Αν προλαβα παντως...στο φωτογραφοthread...νεο θεμα..και αν βαλεις εικονες...spoiler ανα ενοτητα (και ανα ποσοτητα αν χρειαστει ):T:

Δεν εχω ιδεα αμα προλαβα...

Αν προλαβα παντως...στο φωτογραφοthread...νεο θεμα..και αν βαλεις εικονες...spoiler ανα ενοτητα (και ανα ποσοτητα αν χρειαστει ):T:

λεω να δωσω λινκ απο το αλμπουμ του photobucket γιατι συνολικα θα πρεπει να φορτωνει καπου 130mb η σελιδα

Κάποιος να μπει με το λογαριασμό του [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] για να τον βάλει στο διαγωνισμό !!! :)

PS. Γιατί με το στρατό ποιος ξέρει πότε θα μπει (ή μάλλον καλύτερα θα βγει) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.