Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

1.75 πιστευω ειναι το ιδανικο. Το πολυ 1.78.

Ψηλες και γυναικαρες ( = ζιζα , πωπο καλο και πιασιματα γενικα) ειναι ελαχιστες.

Η μια που λεω ειναι στις ελαχιστες.... :p

Αλλιως οι περισσοτερες ψηλες ειναι ξερακιανες.Σαν αυτα τα "μοντελα" του Κωστετσου. Μπιααααχ !

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ερρρρρ η αφαίρεση μαστού γίνεται μόνο στην περίπτωση καρκίνου όχι σε απλή κοσμητική επέμβαση στήθους.... το 80% είναι πλασματικό γιατί απλά εξαρτάται στο αν θα αφαιρεθεί ο μαστός: χωρίς μαστό είναι λίγο δύσκολο να εμφανιστεί ο καρκίνος.... πέραν αυτού χωρίς μαστό τι θα θηλάσει το παιδί? ζελ ή αλατόνερο?

τη τελευταία πρόταση δεν τι πιανω, τι θέλεις να πεις?

Δεν έγραψα αφαίρεση μαστού

Στην τελευταία πρόταση αναφέρομε στον προγεννητικό έλεγχο και στις διάφορες μεθόδους προφύλαξης των νεογέννητων.

Δεν έγραψα αφαίρεση μαστού

Στην τελευταία πρόταση αναφέρομε στον προγεννητικό έλεγχο και στις διάφορες μεθόδους προφύλαξης των νεογέννητων.

Λίγο πιο κατατοπιστικός??

Έφτιαχνα τον σκελετό από το ένα ζευγάρι γυαλιά που είχα. Τον είχα φτιάξει και παλιότερα, κρατήσανε κάπου 6 μήνες. Έκανα το λάθος να έχω την TV αναμμένη στον Γιωργάκη. Την προηγούμενη φορά πρέπει να μου πήρε 15' να κολλήσω το σκελετό. Αυτή τη φορά και μετά από 3 τέταρτα εκνευριστικής εργασίας και με τον Γιωργάκη να με τρελαίνει με αυτά που (δεν) έλεγε, ο σκελετός κατέληξε με φόρα στον τοίχο. Οπότε πάω για νέο.....

Αλήθεια μπορώ να βρω σκελετό που να ταιριάζει στα παλιά τζάμια ή μπα και με τίποτα;

ναι ρε ελα εχω 2 οπτικους εδω

προβλέπω

44904d1307219322-peite-o-ti-thelete-3-0-ujkmj.jpg

το καταντήσαμε εδώ καφετέρια

ιδέα που μόλις μου ήρθε

(ιδέα να φτιάξουμε ένα θέμα που θα λέγεται καφετέρια και θα μπορούμε να αναλύουμε ότι σκεφτόμαστε τι λέτε τα από πάνω με τις γυναίκες πχ )

μάλλον ναι

αλλά αν δεν το θεώρησες αστείο ζητάω συγγνώμη και σταματάω εδώ :sorry:

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ειδικά στην περιοχή που είμαι δεν έχει καθόλου trans κτλπ, ποιο πολλά έχουμε στην Αθήνα...

(Δεν είμαι στην Ολλανδία)

ΕρώτηΞη στο ΠΟΘ???? :whip:

Αμέσως εσύ. Είδες πουθενά να περιμένω απάντηση; Το έγραψα χωρίς να περιμένω/απαιτώ/εκλιπαρώ/οτιδήποτε απάντηση. Είπαμε χύμα. "Πείτε ό,τι θέλετε"... :daisy:

Λίγο πιο κατατοπιστικός??

Οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση στην εξέλιξη που καθορίζετε από την φύση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφύσικη.

Όμως συνηθίζουμε να βαφτίζουμε φυσιολογικά μόνο αυτά που εγκρίνουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.