Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ξενερωνεις ολοκληρος αμα ειναι να την πεσεις σε μια και ειναι 1 κεφαλι ψηλοτερη. :slap:

Καλημερα!!!

Είναι θέμα αυτοπεποίθησης

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
η αλήθεια είναι ότι οι "κοντες" είναι ποιο πρακτικές.

και που να βρεις κοντή 1.59 εώς1.64 και να τα έχει όλα πάνω τις ( εννοώ β φυσικά, κ ,και φάτσα) πέτυχες λαχείο . καλά όχι ότι μας πειράζει όλα τα παραπάνω να τα έχει και 1.70 εώς 1.80 αλλά όταν θα είναι να την πας κάπου την 1.80 βόλτα και φορέσει 12αρια και εσύ είσαι 1.80 αυτή θα γίνει 1.92 ... :tomato:

και μετά από αυτό :warning2: :p

Wow! Αυτό δεν το ξερα! Πάντως εάν όλες οι γυναίκες κάνανε λίγο squat θα είχαν οι περισσότερες ΚΩΛ@ΡΕΣ σε πολύ λίγο χρόνο ... είναι πιο δύσκολο όμως έτσι και το 99% προτιμάει την γυμναστική του "πάμε για καφέ"

If your girlfriend is fat, tell her to walk 20 miles a day.

In a month she'll be 600 miles away.

και που να βρεις κοντή 1.59 εώς1.64 και να τα έχει όλα πάνω τις ( εννοώ β φυσικά, κ ,και φάτσα) πέτυχες λαχείο .

Αν σαγαπαει κιολας επιασες και το τζοκερ που εχει παει τρισιμισι μιλουνια το καταραμμενο, αν ειναι και αλβανιδα ομως και 2-3 χρονια μεγαλυτερη απο μενα, τοτε τι εχω πιασει ? :p

Πάντως εάν όλες οι γυναίκες κάνανε λίγο squat θα είχαν οι περισσότερες ΚΩΛ@ΡΕΣ σε πολύ λίγο χρόνο ... είναι πιο δύσκολο όμως έτσι και το 99% προτιμάει την γυμναστική του "πάμε για καφέ"

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=12&ved=0CFAQFjAL&url=http%3A%2F%2Fforums.superiorpics.com%2Fubbthreads%2Fubbthreads.php%2Fubb%2Fshowflat%2FNumber%2F745252%2Fsite_id%2F1&rct=j&q=jamie%20koeppe&ei=xqlsTq7bK4OLswbTuJyuDA&usg=AFQjCNEfydyqHCn8hhIQVPqXpJyRDwX5Cg&sig2=ay-80vp1gr1nrIo6vHeWow&cad=rja

tell them goldmouth :D

Αν σαγαπαει κιολας επιασες και το τζοκερ που εχει παει τρισιμισι μιλουνια το καταραμμενο, αν ειναι και αλβανιδα ομως και 2-3 χρονια μεγαλυτερη απο μενα, τοτε τι εχω πιασει ? :p

... και πάλι comple είσαι =) Την στέλνεις στο φετινό [Greek]Next Top Model - ως αλβανίδα είτε θα βγει πρώτη,

είτε θα βγει δεύτερη λόγω σκανδάλου περί καταγωγής, αλλά και πάλι η προβολή που θα ακολουθήσει θα είναι

πολύ μεγαλύτερη από αυτή της πρώτης, οπότε ακόμη καλύτερα - κονομάει τα φράγκα οπότε δεν θα χρειάζεται

να την κερνάς κ.τ.λ., ίσα ίσα θα στα σκάει αυτή, και θα έχεις να παινεύεσαι πως τα έχεις με την -επισήμως- πιο

όμορφη μοντέλα της φετινής χρονιάς της χώρας σου~

... και πάλι comple είσαι =) Την στέλνεις στο φετινό [Greek]Next Top Model - ως αλβανίδα είτε θα βγει πρώτη,

είτε θα βγει δεύτερη λόγω σκανδάλου περί καταγωγής, αλλά και πάλι η προβολή που θα ακολουθήσει θα είναι

πολύ μεγαλύτερη από αυτή της πρώτης, οπότε ακόμη καλύτερα - κονομάει τα φράγκα οπότε δεν θα χρειάζεται

να την κερνάς κ.τ.λ., ίσα ίσα θα στα σκάει αυτή, και θα έχεις να παινεύεσαι πως τα έχεις με την -επισήμως- πιο

όμορφη μοντέλα της φετινής χρονιάς της χώρας σου~

Αμα ειχε το υψος και το βαρος που απαιτουνται για τετοιους χαζοδιαγωνισμους πολυ απλα δεν θα μου εκανε κλικ και δεν θα γνωριζομασταν ποτε :p

<=1.64μ + κ + β = brazzers material, οχι επιδειξεις ανορεκτικων στην tv

Όταν κάνει μια γυναίκα πλαστική στήθους, της αφαιρούν το δικό της "σφουγγάρι" και της τοποθετούν τα εμφυτεύματα κάτω από τον θωρακικό μυ.

Αυτή η διαδικασία εκτός από την ψυχολογική ισορροπία, μειώνει κατά 80% τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Με το φυσικό το ένα στα δυο παιδιά πέθαινε στη γέννα.

ερρρρρ η αφαίρεση μαστού γίνεται μόνο στην περίπτωση καρκίνου όχι σε απλή κοσμητική επέμβαση στήθους.... το 80% είναι πλασματικό γιατί απλά εξαρτάται στο αν θα αφαιρεθεί ο μαστός: χωρίς μαστό είναι λίγο δύσκολο να εμφανιστεί ο καρκίνος.... πέραν αυτού χωρίς μαστό τι θα θηλάσει το παιδί? ζελ ή αλατόνερο?

τη τελευταία πρόταση δεν τι πιανω, τι θέλεις να πεις?

so what? και τι έγινε δηλαδή αν σε περνάει; εισαι λιγότερο άντρας;

Hello no !!! Αλλα .... φφφ .. γκομενα 1.80 δεν ειναι καμποση; Με τακουνια,οπως ειπε και ο ARMAGEDDON θα ειναι σαν την γκομενα του Χαγκριτ και συ θα σαι το Dobby the house elf ......

Παλια τα χα με μια που ταν 1.78 και μου ριχνε κεφαλι lol ,ποσο πιο ψηλη;;;

Ωρε γελιααα :clap:

Ε μην τρελαθουμε τωρα.Οχι και καλυτερα κοντες απο ψηλες.Απλα εχουμε πηξει στις ταπες εδω στην ελλαδα και τα βλεπουμε αλλιως τα πραγματα.

Μια κοπελα ψηλη (και οταν λεω ψηλη δεν λεω κανα θηριο, καπου 1.70-1.75 )με καλες αναλογιες ειναι οτι καλυτερο.

Αλλα βεβαια αυτο εχει να κανει παντα και με το υψος του αντρα.

Αν εχεις μποι οπως η αφεντια μου (~1,86) κολαει μια κοπελα ψηλη.Εγω προσωπικα γουσταρω τρελα ψηλες.

Οσο αφορα το κρεβατι αλλα πλεονεκτήματα εχουν οι κοντες αλλα οι ψηλες χωρις να υπερισχύει καποια πλευρα.

Αλλα βασικα το υπεραναλυουμε το θεμα.Μαματε γιατι χανομαστε.Δε πα να ναι ψηλη κοντη,ρε οτι κινείται.

Η γυναίκα θα πρέπει να είναι:

Y-12

όπου Υ το ύψος του συνοδού της.

(το 12 είναι τα τακούνια... μια στο τόσο που ίσως φορέσει ψηλότερα, ας ξεχωρίζει...)

Ε μην τρελαθουμε τωρα.Οχι και καλυτερα κοντες απο ψηλες.Απλα εχουμε πηξει στις ταπες εδω στην ελλαδα και τα βλεπουμε αλλιως τα πραγματα.

Μια κοπελα ψηλη (και οταν λεω ψηλη δεν λεω κανα θηριο, καπου 1.70-1.75 )με καλες αναλογιες ειναι οτι καλυτερο.

Αλλα βεβαια αυτο εχει να κανει παντα και με το υψος του αντρα.

Αν εχεις μποι οπως η αφεντια μου (~1,86) κολαει μια κοπελα ψηλη.Εγω προσωπικα γουσταρω τρελα ψηλες.

Οσο αφορα το κρεβατι αλλα πλεονεκτήματα εχουν οι κοντες αλλα οι ψηλες χωρις να υπερισχύει καποια πλευρα.

Αλλα βασικα το υπεραναλυουμε το θεμα.Μαματε γιατι χανομαστε.Δε πα να ναι ψηλη κοντη,ρε οτι κινείται εκτελείται.

fixed.. :p

BTW I couldn't agree more...

Η γυναίκα θα πρέπει να είναι:

Y-12

όπου Υ το ύψος του συνοδού της.

(το 12 είναι τα τακούνια... μια στο τόσο που ίσως φορέσει ψηλότερα, ας ξεχωρίζει...)

Αφαίρεσε ακόμα πέντε μήπως δώσει όγκο στο μαλλί + 2 πόντους απόσταση ασφαλείας = 19 :hehe:

Μα τι λέτε τόση ώρα...πάτε καλά?:)

Δεν ξέρω τι λέτε, ξερω οτι βγηκα με ενα τρικλάρινο που μου εριχνε ενα κεφαλι και ένοιωθα multi-billionaire :p

Αφαίρεσε ακόμα πέντε μήπως δώσει όγκο στο μαλλί

Μπα, δε με αρέσουν αυτές με τα φουντωτά μαλλιά (εκτός αν τη λένε Ελένη Φουρέιρα :o )

Μα τι λέτε τόση ώρα...πάτε καλά?

Μια χαρά :innocent:

Μου αρέσει που σε ενοχλούμε εμείς που κάνουμε πλάκα... Για τράβα διάβασε τις ανακοινώσεις του Γιωργάκη και τα νέα (νέα;;; Σώωωωωωωωωωωπα) μέτρα του Βελζεβούλη και θα δεις μετά ποιός κάνει πλάκα...

Για τράβα διάβασε τις ανακοινώσεις του Γιωργάκη και τα νέα (νέα;;; Σώωωωωωωωωωωπα) μέτρα του Βελζεβούλη και θα δεις μετά ποιός κάνει πλάκα...

Έφτιαχνα τον σκελετό από το ένα ζευγάρι γυαλιά που είχα. Τον είχα φτιάξει και παλιότερα, κρατήσανε κάπου 6 μήνες. Έκανα το λάθος να έχω την TV αναμμένη στον Γιωργάκη. Την προηγούμενη φορά πρέπει να μου πήρε 15' να κολλήσω το σκελετό. Αυτή τη φορά και μετά από 3 τέταρτα εκνευριστικής εργασίας και με τον Γιωργάκη να με τρελαίνει με αυτά που (δεν) έλεγε, ο σκελετός κατέληξε με φόρα στον τοίχο. Οπότε πάω για νέο.....

Αλήθεια μπορώ να βρω σκελετό που να ταιριάζει στα παλιά τζάμια ή μπα και με τίποτα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.