Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

επειδή ήξερα ότι θα το σχολιάζατε σας έχω την απάντηση

1ον υπήρχαν άλλες 25/30 μπιτζ έξω απο το μέρος

2ον είχαν βάλει κάτι σαν ποτιστικό και είχαμε γίνει όλοι λούτσα μέσα

3ον μερικές δεν άντεχαν το νερό και την ζέστη μέσα άρα καθόντουσαν έξω

4ον η ώρα ήταν κοντά στης 1 η μηχανή μου πάει μία ώρα πίσω :tomato: και κάποιες είχαν φύγει

χΔ και είναι ένα υπόγειο είναι που το έχουνε κάνει τα παιδιά μέρος για πάρτι

NSFW - Φωτογράφηση Όλγας Φαρμάκη για το Ρουμάνικο Playboy

Ντάξει ίσως είμουνα κομματάκι κακός αλλά οκ ... whatever

Edit : Έβαλα και το βίντεο του playboy.ro Εχει κανει φωτογραφίσεις και για άλλες χωρες του εξωτερικού (ολλανδια, κλπ) και για το Nitro παλιά ... αυτά είναι ... παίρνεις σβάρνα όλα τα softcore πορνό της Ευρώπης και όλο και κάπου θα σε "βολέψουν" στο τέλος.

Όταν κάνει μια γυναίκα πλαστική στήθους, της αφαιρούν το δικό της "σφουγγάρι" και της τοποθετούν τα εμφυτεύματα κάτω από τον θωρακικό μυ.

Αυτή η διαδικασία εκτός από την ψυχολογική ισορροπία, μειώνει κατά 80% τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Με το φυσικό το ένα στα δυο παιδιά πέθαινε στη γέννα.

Όταν κάνει μια γυναίκα πλαστική στήθους, της αφαιρούν το δικό της "σφουγγάρι" και της τοποθετούν τα εμφυτεύματα κάτω από τον θωρακικό μυ.

Αυτή η διαδικασία εκτός από την ψυχολογική ισορροπία, μειώνει κατά 80% τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Με το φυσικό το ένα στα δυο παιδιά πέθαινε στη γέννα.

Wow! Αυτό δεν το ξερα! Πάντως εάν όλες οι γυναίκες κάνανε λίγο squat θα είχαν οι περισσότερες ΚΩΛ@ΡΕΣ σε πολύ λίγο χρόνο ... είναι πιο δύσκολο όμως έτσι και το 99% προτιμάει την γυμναστική του "πάμε για καφέ"

Wow! Αυτό δεν το ξερα! Πάντως εάν όλες οι γυναίκες κάνανε λίγο squat θα είχαν οι περισσότερες ΚΩΛ@ΡΕΣ σε πολύ λίγο χρόνο ... είναι πιο δύσκολο όμως έτσι και το 99% προτιμάει την γυμναστική του "πάμε για καφέ"

Θέλω να είσαι δίκαιος. Πόσες γυναίκες βλέπεις να μην προσέχουν τον εαυτό τους και πόσους άντρες;

Εκτός αν πιστεύεις και εσύ ότι δεν παίζει ρόλο να έχει μια κοιλάρα τεράστια που στην ερωτική πράξη του φυραίνει 10 πόντους, ΑΝΤΡΑΣ είναι

Εννοείται οτι δεν βγάζω τους άντρες στην απέξω ...

Εγώ είμαι της σχολής οτι ο άντρας πρέπει να έχει alpha male παρουσιαστικό ... το ακριβώς αντίθετο από κοιλούμπα δηλαδή ;)

Εκτός αν πιστεύεις και εσύ ότι δεν παίζει ρόλο να έχει μια κοιλάρα τεράστια που στην ερωτική πράξη του φυραίνει 10 πόντους, ΑΝΤΡΑΣ είναι

και να λέει και ότι οι μεγάλες νταλίκες θέλουν μεγάλα υπόστεγα (ή ότι τα μεγάλα φίδια κρύβονται κάτω από μεγάλους βράχους)

(καλημέρα παρεπιπτόντως)

να και ενας τροπος αν απατησετε τη συζυγο να σας συγχωρεσει....πειτε οτι πηγατε με την κυρια του βιντεο (2.40 και μετα) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VpccsaG0QrM]Κουράστηκα... - απίστευτη σκηνή - YouTube[/ame]

βεβαια προσωπικα δεν θα της απαντουσα ''τον αγαπατε λοιπον τοσο πολυ?'' αλλα ετσι ''μεχρι να πεταχτω να παρω redbull προφυλακτικα και βαζελινη,αλειψου με τοσιροπι σοκολατας που ειναι στο ψυγειο...και στελνε μου mms ανα 5 λεπτα....!!!''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.