Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις έστειλα RMA request για το frontpanel του Obsidian 800D. Τις τελευταίες ημέρες όταν συνδέω φλασάκια κάποιες φορές κολλάει το PC (φριζ σ'λέω) και από εχθές ξεκίνησε να μου κάνει κόλπα και με τα sound connections. Όταν συνδέω τα ακουστικά από το headset όλα κομπλέ. Όταν συνδέω και το mic σταματάει ο ήχος και τα ακουστικά από το control panel φαίνονται ότι συνδέονται και αποσυνδέονται συνεχώς. Όλο το σκηνικό φυσικά κάνει μπαμ ότι είναι γείωση, αλλά δε θέλω να του κάνω πατέντα (330 ευρώ το πλέρωκα).

Επίσης τους ζήτησα εφόσον γίνει replacement να μου στείλουν το USB 2.0 frontpanel γιατί το USB 3.0 είναι ΓΤΠΚ ΜΔΦΚ.

edit: Επίσης ο καλαμάς που σχεδίασε το pcb του frontpanel πρέπει να είχε πάρει πολλά χάπια, οι γειώσεις είναι ό, τι νά ναι λέμε. Ινδονησία ολέ ρε.

Ερώτηση στο ΠΟΘ.

Επειδή σκέφτομαι να φτιάξω κάτι:

Οι φωτογραφικές μηχανές (κυρίως οι compact) έχουν από κάτω τη βίδα στο μέσον τους (αυτή που πιάνει στον τρίποδα), ή διαφέρει αναλόγως την μηχανή?

Ερώτηση στο ΠΟΘ.

Επειδή σκέφτομαι να φτιάξω κάτι:

Οι φωτογραφικές μηχανές (κυρίως οι compact) έχουν από κάτω τη βίδα στο μέσον τους (αυτή που πιάνει στον τρίποδα), ή διαφέρει αναλόγως την μηχανή?

Συνήθως από κάτω το έχουν το σπείρωμα, γιατί αν το είχαν από πάνω θα έβγαζαν ανάποδες φωτογραφίες.

troll/κρυάδα mode off :baby: sorry :hehe:

Όποια έχει το σπείρωμα, έχει το standard.

Αφορητη ζεστη.

Προσπαθω 3.5 ωρες να κοιμηθω και το air condition ειναι ανοιχτο.

Στο σαλονι βεβαια,γιατι στο δωματιο δεν εχω,αλλα μια ευθεια ειναι :weep:

Εμείς εδώ μόνο που δεν έχουμε πλημμυρίσει :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.