Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σας ευχαριστω ολους για τα replies, με κατατοπισε ηδη αξιοτιμο μελος του φορουμ μεσω PM. Μαλλον με κοβω για Πριαμο, λογικες τιμες και πεφτει κοντα στην δουλεια :)

ΡΑΟΥΡ ! :D

Σας ευχαριστω ολους για τα replies, με κατατοπισε ηδη αξιοτιμο μελος του φορουμ μεσω PM. Μαλλον με κοβω για Πριαμο, λογικες τιμες και πεφτει κοντα στην δουλεια :)

ΡΑΟΥΡ ! :D

Καλο το Πριαμος αλλα λιγο τυποποιημενο ρε παιδι μου,τσεκαρε κ αυτο που σου υπεδειξα πουχει πιο πολυ προσωπικοτητα,δηλ γενικα οι μπιτσιζ πουχουν κλιση στις τεχνες προτιμουν αυτο που σουπα,ο Πριαμος θεωρω πως ειναι για πιο γουορκαχολικ/καρριεριστες μπιτσιζ

Ευκαιρία παίδες. Μόλις χτύπησε κουδούνι ένας τύπος και ζητούσε λογαριασμό τηλεφώνου για να δει αν είμαι στις ειδικές γραμμές που δέχονται μείωση τιμής και αναβάθμιση ταχύτητας (μέσω οπτικής ίνας είπε). Μακάρι να περάσει και από εσάς να έχετε 100μβιτ με 10 ευρώ.

- Από ποια εταιρεία είσαι;

- Είναι κάποιες ειδικές γραμμές που δέχονται μείωση και αναβάθμιση....

.......

- (είχε πάει στον από κάτω πρώτα) Στον κάτω γινόταν αναβάθμιση;

- Όχι

- Ε τότε δεν γίνεται και σε μένα.

- Φέρτε λίγο τον λογαριασμό να δω και θα σας εξηγήσω.

- Βασικά επειδή είμαι πληροφορικάριος, να σου εξηγήσω εγώ καλύτερα;

++++

περνουν εναν κωδικο απο τον λογαριασμο και σουν κανουν συμβολαιο σε εταιρια για τηλεφωνια...

απατη ειναι.

την πατησε ο γειτονας μου, μεγαλος σε ηλικια....

Μόλις έκανα συμβόλαιο με HOL...

Για να δούμε, θα φάμε καλά; :...:

Είχα Forthnet. Όταν πήγα σπίτι, καινούριο, συγχρόνιζα στα 19. Μετά από αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις, όπου έλεγαν ότι έφταιγαν οι συσκευές μου, δύο όλες κι όλες, κι επειδή είχα κέρδος στη Vodafone, αποφάσισα να το γυρίσω HOL. Όταν έκανα την αίτηση η Forthnet είχε πέσει στα 12. Η HOL συνδέθηκε 11, αλλά δε θυμάμαι πότε έκανε αποσύνδεση τελευταία φορά... με τις ίδιες συσκευές... Προβλήματα μηδέν, τηλέφωνο οκ, έκπτωση 10€ συνολικά λόγω Vodafone και pings στους servers του BFBC2 να ξεκινάνε από 60ms. Από rapid-file-mile-koukou-share κατεβάζω με όσα και τις προάλλες που ερχόταν κάτι από M$, ξεπέρασε τα 1000kb/s.

Είχα Forthnet. Όταν πήγα σπίτι, καινούριο, συγχρόνιζα στα 19. Μετά από αρκετά προβλήματα με αποσυνδέσεις, όπου έλεγαν ότι έφταιγαν οι συσκευές μου, δύο όλες κι όλες, κι επειδή είχα κέρδος στη Vodafone, αποφάσισα να το γυρίσω HOL. Όταν έκανα την αίτηση η Forthnet είχε πέσει στα 12. Η HOL συνδέθηκε 11, αλλά δε θυμάμαι πότε έκανε αποσύνδεση τελευταία φορά... με τις ίδιες συσκευές... Προβλήματα μηδέν, τηλέφωνο οκ, έκπτωση 10€ συνολικά λόγω Vodafone και pings στους servers του BFBC2 να ξεκινάνε από 60ms. Από rapid-file-mile-koukou-share κατεβάζω με όσα και τις προάλλες που ερχόταν κάτι από M$, ξεπέρασε τα 1000kb/s.

Και εδώ λόγω vodafone έγινε, αλλά και λόγω των πωλητριών... :p

Thnx for the info...

Με πέρνει τηλέφωνο μία (40+ στάνταρ) από την Wind.

- Μπλά μπλά μπλά ΕΓΓΥΜΕΝΑ 18Μbit!

- Εαν συνδεθώ στα 15 θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω;

- Όχι. Το συμβόλαιο λέει εώς 24Mbit.

- Εσύ τώρα δεν μου είπες 18 εγγυμένα;

- Ναι, αλλά στο συμβόλαιο δεν θα το λέει...

Τη συνέχεια την αφήνω στη φαντασία σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.