Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ελεος ρε παιδια με το "εχει ξανα μπει"

Δλδ οταν γυρναει η γκομενα/γυναικα/γκομενος (με οτι βολευεται ο καθενας) κ σας λεει "παμε παλι" τι τους λετε ? "εχει ξανα μπει"?

Οχι βεβαια! βουρρρ στο πατσα κ ειμαι σιγουρος οτι κανενας σας δν προσπαθει να θυμηθει αν το εχει ξανα βαλει ο dunkel h unick (που το πιο πιθανο ειναι να τη εχει σφυριξει ο τσακονας η φραγμας αλλα τεσπα)

Αστεια βιντεο/φωτο/ανεκδοτα ειναι μας κανουν να γελαμε οποτε το να τα ξανα δουμε δεν χανεται κ ο κοσμος.

Πριν ποσταρει ο καθενας πρεπει να κανει ερευνα 5-10 σελιδες πισω ?

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανεις ασφαλης καταργηση υλικου, ποιος εχει χρονο για ερευνα?

Στο τελος καταληγουμε να εχουμε μιση σελιδα με τα quotes απο αυτα που εχουν ξανα μπει!

Αυτό το παράπονο έχει ξαναμπεί.

:hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Τι θα γίνει με τα κουνούπια ρε σεις?

Δεν υπάρχει αυτό το πράμα!

Βγαίνω στην αυλή έξω να ποτίσω τα λουλούδια ή να απλώσω ξέρω γω, (κάθομαι 10 λεπτά το πολύ) και με το που μπαίνω με έχουν τσιμπήσει ΠΑΝΤΟΥ!

Το θέμα είναι ότι είναι πολύ μικρά κι ούτε που παίρνεις χαμπάρι ότι σε τσιμπάνε!Σε πιάνει φαγούρα μετα από λίγο κι αν τυχόν ξυστείς...Φουσκαλίτσες παντού κι απερίγραπτη φαγούρα!

Full μολυσμένα πρέπει είναι....:help:

Φουσκαλιτσες μονο μια φορα ειχα, ασε την βρισκουν κανονικα με το αιμα μου, κακο ψωφο ναχουν ! ( :p)

Ασχετο, υπαρχει κανενα "ατακτουλικο" και διακριτικο μελος να μου πει τι παιζει απο τιμες στα ξενοδοχεια εντος αθηνων ? Πλησιαζουν τα γενεθλια μου και θα ηθελα να τα γιορτασω με την αγαπημενη μου σε πολυτελες δωματιο κατα προτιμηση με τζακουζι, εστω και για ημιδιαμονη, ευχαριστω προκαταβολικα :)

Προφανώς και είναι "odd day", ΔΕΝ είναι τα γενέθλιά μου.

EDIT: Βρε *********, 9 Ιουλίου λέει το λινκ, αλλά απειδή οι Αγγλοσάξωνες τα γράφουν αλλιώς, γράφεται 9/7/2011...

Ε για εκείνους είναι 9 Ιουλίου, για εμάς 7 Σεπτεμβρίου. Δε θα τα χαλάσουμε εδώ.

Ασχετο, υπαρχει κανενα "ατακτουλικο" και διακριτικο μελος να μου πει τι παιζει απο τιμες στα ξενοδοχεια εντος αθηνων ? Πλησιαζουν τα γενεθλια μου και θα ηθελα να τα γιορτασω με την αγαπημενη μου σε πολυτελες δωματιο κατα προτιμηση με τζακουζι, εστω και για ημιδιαμονη, ευχαριστω προκαταβολικα :)

Θες και τζακούζι? :clap:

Δηλαδή ψάχνουμε κάτι σε νορμάλ ξενοδοχείο ή σε στυλ Πρίαμου?

Ημιδιαμονή δεν έχουν όλα τα ξενοδοχεία..Μπορείς να πάρεις τηλ αμα θες να δεις αν σου κόβουν κάτι αν φύγεις στο 5ωρο...

Αυτά που αξίζουν, είναι ακριβά, ενώ στα φθηνά που είναι "εξειδικευμένα" δε θα το ρίσκαρα γιατί κυκλοφορούν πολλές κάμερες... :hm:

Πες μου τι υπολογίζεις να δώσεις και θα σου πω :)

Φουσκαλιτσες μονο μια φορα ειχα, ασε την βρισκουν κανονικα με το αιμα μου, κακο ψωφο ναχουν ! ( :p)

Σουίτα στην Μεγάλη Βρετανια ή στο King George :p

Τι θα γίνει με τα κουνούπια ρε σεις?

Full μολυσμένα πρέπει είναι....:help:

Δεν παρακολουθείς και θα σε μαλώσω!:whip:

Τί γίνεται ρε, μόλις σκότωσα κι εγώ ένα μαύρο κουνούπι με άσπρες βούλες!!

Άμα δεν είχα πακετάρει τη μηχανή για αύριο, θα το φωτογράφιζα με μάκρο φακό.

αυτο ειναι?

kounoupi.jpg

Εισαστε τυχεροι που δεν σας τσιμπησε..!!

το κουνούπι-τίγρης που ευθύνεται για τη μετάδοση θανατηφόρων μολυσματικών ασθενειών, όπως είναι ο κίτρινος και ο δάγκειος αιμορραγικός πυρετός.

http://ipestcontrol.wordpress.com/category/καταπολέμηση-κουνουπιών/

Όλα όσα δεν ξέρετε για το κουνούπι τίγρης....

δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι σήμερα το πρόγραμμα λέει "ξεκούραση" και δεν θα πρέπει να τρέχω σε δουλειές όλη τη μέρα :p

Να ξεκουβαλήσεις τότε και να έρθεις να μου δείξεις το φακό σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.