Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Technics SL-23, το ειχα βρει πετάμενο εξω απο τον καδο και το μαζεψα και το πηγα σε εναν ηλεκτρονικο να του βαλει βελονα.

Ομως χρειάζεται να φτιάξω και το καλώδιο της γειωσης, προς το παρόν το εχω συνδέσει στην κεραία της τηλεόρασης, κατα τα αλλα κατι μικρες γρατζουνιες εχει στο καλυμα μοναχα (ειναι σε πολυ καλη κατασταση) :tomato:

Πρεπει να το ανοιξω μαλλον να αλλαξω κανα καλωδιο-πυκνωτη-λαστιχο γιατι δεν παιζει στις 45 στροφες κανει περιεργα με την ταχυτητα

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Έχω πλάκα με το e-shop. Μου έρχεται το mail με τις προσφορές και απλά σκρολάρω προς τα κάτω εντελώς μηχανικά, μέχρι να δω το κουμπάκι "delete mail", αγνοώντας τι δείχνουν οι φωτογραφίες και τι τιμές αναγράφονται στις προσφορές.

Ένα αρέσκω δεν αρκεί στην παραπάνω κουβέντα :T::T::T::T::T::T::T:

Το κακό με την εξοχή και το νυχτερινό ουρανό είναι ότι σε πηγαίνουν σε "περιττά" έξοδα (τυχαίο παράδειγμα, τηλεσκόπιο :p)

Δεν είναι σταυρός ρε, κουκίδα είναι. (Τα μάτια του ζούπερμαν έχεις; ). Έβγαλα και φωτό. Λάθος επιλογή φακού, πολύ φωτορύπανση, θα ανεβάσω αργότερα. 4 Σεπτέμβρη πάλι καλή διέλευση.

Δεν είναι σταυρός ρε, κουκίδα είναι. (Τα μάτια του ζούπερμαν έχεις;). Έβγαλα και φωτό. Λάθος επιλογή φακού, πολύ φωτορύπανση, θα ανεβάσω αργότερα. 4 Σεπτέμβρη πάλι καλή διέλευση.

Εγω σταυρο (τεσσερις πολυ φωτεινες κουκιδες) ειδα και τις δυο φορες . Ισως να φταιει πως εγω ημουν σε περιβαλλον απολυτου σκοταδιου και σε καταμαβρο ουρανο, οχι στο μπλε της Αθηνας (και της καθε μεγαλοπουλης)

Δεν το προλαβα μαμω την τυχη μου... τωρα ειδα το ποστ του Πετρου

Εγώ μόλις είχα ανοίξει τις funny pics και ήμουν έτοιμος να χαζέψω, μολις θυμήθηκα ότι σήμερα είναι. Άνοιξα το σάιτ με την ακριβή ώρα και πορεία, πόσταρα, πήρα τρίποδο-μηχανή 20άρη 2.8 φακό (επόμενη φορά με 85mm f1.8) και ταράτσα. 4-5 δοκιμαστικές και νάτος!

Εγω σταυρο (τεσσερις πολυ φωτεινες κουκιδες) ειδα και τις δυο φορες . Ισως να φταιει πως εγω ημουν σε περιβαλλον απολυτου σκοταδιου και σε καταμαβρο ουρανο, οχι στο μπλε της Αθηνας (και της καθε μεγαλοπουλης)

Τυχερέ...

Βίκτορ, εμένα έχει και χάρτη! :p

Και μετά λέμε, κρίση, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν ξαναπάω πουθενά γιατί ανέβηκε το ΦαΠΑ, κι αηδίες... Πήγα στο Γκάζι για ένα επαγγελματικό ραντεβού και όχι μόνο είχε κόσμο, δεν έβρισκες να κάτσεις ούτε σε παγκάκι στην πλατεία!!!

Μετά πως να μη βάζει φόρους ο Γιωργάκης...; :wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.