Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Καλη αρχη [MENTION=4655]racer[/MENTION].

[MENTION=15441]Periklis_pap[/MENTION] δεν σου φταιμε εμεις που πηγες σε καθυστερημενη ηπειρο

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=15441]Periklis_pap[/MENTION] Ωρες; Εγω εχω ενα μηνα σχεδον ακομα φιλεεε ;)

Δεν τελειωσε το καλοκαιρια για ολους! :smoke:

Αυτό που λένε για τη μνήμη του firefox ποτέ δεν το κατάλαβα.Απο την στιγμή που υπάρχει γιατί να κάθεται?

Αυτό το λένε οι ίδιοι που γκρινιάζουνε και για τη διαχείριση μνήμης των Vista.

Σήμερα γιορτάζουν οι Αδαμάντιος, Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διαμαντής, Διαμάντω, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θαλής, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Μαντώ, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελέτιος, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Συμεών, Τερψιχόρη, Χάιδω, Χαρίκλεια.... :wassat:

θα τα φτιαχνουμε σπιτι και οικονομικοτερα και καλύτερα...

εδώ και 10 μήνες που είμαι παντρεμένος είναι ζήτημα να έχουμε φάει delivery 5 φορές...

btw συνταγή από το Cosmopolitan της συζύγου για ποπ κορν.

Τηγανίζουμε μέχρι να ξεροψηθεί 3 φέτες μπέηκον σε λίγο σπορέλαιο. Στην συνέχεια ρίχνουμε το σπορέλαιο σε ένα κατσαρολάκι με ένα φλιτζανάκι καλαμπόκι. Αφήνουμε το ποπ κορν να γίνει. Ψιλοκόβουμε το μπέηκον και γαρνίρουμε το ποπ κορν. Εάν θέλουμε λιώνουμε επιπλέον βούτυρο και το περιχύνουμε...

85.000 θερμίδες/ανά πιάτο αλλά αξίζει...

Βρε και αυτό έχει τη χάρη αλλά...

πήρα προχθές λουκάνικα 2 κιλά 10 πίτες και μια τυροκαυτερή 10 ευρώ όλα μαζί .

έφτιαξα 10 σουβλάκια και έχει μείνει ένα κιλό λουκάνικο για την επόμενη φορά

Εμείς γενικά έχουμε κόψει φαγητό έξω, delivery, καφέδες, κλπ. Προτιμάμε σπίτι, μαγείρεμα, bbq, βόλτα με το ποδήλατο με παγωτάκι στο χέρι. Γενικά όμως, θα τύχει να βγεις έξω. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις 100%. Μπορείς δηλαδή, αλλά δεν είναι τόσο αναγκαίο. Μιά φορά στο τόσο δεν κάνει τη διαφορά.

Βλέπω όμως και στο γραφείο ότι έκοψαν όλοι το delivery. πριν 1 χρόνο οι μισοί φέρναμε ταπεράκι από το σπίτι. Εγώ κάνω συγκεκριμένη διατροφή οπότε είναι αναπόφευκτο. Κάποιοι άλλοι για διάφορους λόγους. Οι υπόλοιποι, που έτρωγαν σχεδόν κάθε μέρα απ'έξω, εδώ και μήνες το έχουν κόψει. Κάθε μέρα σχεδόν με το ταπεράκι τους και πολύ σπάνια πλέον θα πάρουν κάτι. Τις περισσότερες φορές δε, το να πάρουμε απ'έξω είναι κάτι έξτρα, σα να έχουμε γιορτή.

Κατάντια; Σωστό; Καλύτερα; Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά ακόμα και στο φαγητό που είναι πρώτη ανάγκη.

Και μεις τα χουμε κοψει τα delivery.Σουβλακια με πιτες κτλπ φτιαχνει συχνα πυκνα ο πατερας μου,αλλα οταν ειμαι μονος και πειναω τι να κανω παιρνω κατι απ'εξω...

Ή σε καποια εξοδο μου,μετα την μπυρα.

Ομως ελεος,να θες 7 ευρω για να φας σουβλακι σαν ανθρωπος ...

Ημαρτον ,το φαϊ του φτωχου ...... ποσο πιο ακριβο πια;

To κορυφαίο δε είναι ότι ο ίδιος ο iGAP παραδέχθηκε ότι είναι "απάνθρωπο μέτρο" αλλά το αποφάσισαν με το "πιστόλι στον κρόταφο" κι επίσης ότι βρήκε να αυξήσει το ΦαΠΑ σε ένα κλάδο που είναι κατεξοχήν φοροφυγάδες...

αρχες σεπτεμβρη ειπαν τα λεφτα της απογραφης....

αντε να δουμε...

αν δεν μου τα δωσουν, βλεπω να παω να κανω καταληψη το γραφειο της στατιστικης υπηρεσιας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.