Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Κλαψ, έκαψα το UPS μου.΄Ελπίζω όταν επιστρέψει ο πατέρας μου από τις διακοπές να διαγνώσει καμμένη την πεντάδα των τρανσίτορ, να τα αλλάξει, να μην έχει τίποτε άλλο και να δουλέψει.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Του έχω τραβήξει καλώδια έξω για να φορτίζω μια μπαταρία 12 βολτ (την παλιά του UPS). Αυτή τη χρησιμοποιώ για να τροφοδοτώ με ρεύμα τον καινούριο μου ψηφιακό ενισχυτή. Οπότε λέω, δεν βάζω και το UPS να τροφοδοτεί και αυτό; Οπότε μόλις έβαλα το βύσμα στον ενισχυτή, το UPS έκανε θόρυβο και πλέον λειτουργεί σα να μην παίρνει τάση από τη ΔΕΗ και δεν φορτίζει τη μπαταρία του, αλλά την εκφορτίζει.

Συμπέραμα: Μη χρησιμοποιείτε τις συσκευές για άλλη χρήση από αυτή για την οποία κατασκευάστηκαν...

Αν γνωρίζει κάποιος άνθρωπο που να μπορεί να εκτιμήσει συλλογή από όστρακα (κοχύλια), είτε επαγγελματία, είτε χομπύστα, φυσικά με αμοιβή, ας επικοινωνήσει μαζί μου στα

210.363.8073 και 697.376.6066

Προωθήστε το ή στείλε το όπου νομίζετε

Ευχαριστώ πολύ :)

Έκανα παραγγελία από το Amazon.co.uk στις 25/8 κάτι βιβλία. Έλεγε ότι θα έρθουν 5/9. Δύο από αυτά όμως έφτασαν σήμερα. Είναι δυνατόν μετά να μην ξαναπαραγγείλεις από αυτούς, όταν έχουν τέτοια εξυπηρέτηση; (και να ξαναπαραγγείλεις, και να ξαναπαραγγείλεις...)

ΥΓ. Αν μένει κάποιος στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλει έκπτωση για κρασιά ας ρίξει ένα PM. :p

Μου πέφτεις λίγο μακριά :p

Πάμε Miami το ΣΚ ? :D

Το ψήνω γιατί είναι και labor day τη Δευτέρα! (μόνο μην το πείτε στον πάτερα μου :hehe:). Μπορούμε να πάμε ΝΥ άμα θες.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

Photos της κοπέλας και βλέπουμε :p

Photos της κοπέλας και βλέπουμε :p

Άσε τις photos. Μόνο video όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ημερομηνία. Αλλιώς θα σου πετάξει κανένα "This... Last year." και δε θα ξέρεις από πού να κρυφτείς.

Ερχομαι εγω αν μου πληρωσετε τα μισα μεταφορικα και φερνω και μια Ρωσιδα δωρο να τη διασκεδασετε οσες ωρες θελετε!!!

Υ.Γ: φτηνοτερα θα μου ρθει.... :p

Πασατέμπο στο πάρκο θα την κεράσετε?:p

Άσε τις photos. Μόνο video όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ημερομηνία. Αλλιώς θα σου πετάξει κανένα "This... Last year." και δε θα ξέρεις από πού να κρυφτείς.

I like the way you think!

edit:

Σε λίγες μέρες έρχεται φωτο-ντοκουμέντο από το πανεπιστήμιο.

και ένα φώτο-ντοκουμέντο αφιερωμένο στον @Tsakonas με τις μπιτζιζ από το πανεπιστήμιο :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.