Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Τελικά η πιό δύσκολη μέρα στη δουλειά είναι η πρώτη μετά τις διακοπές... :bad:

Και η 2η και η 2η!

Αφού σήμερα έλαβα επίπληξη για τη χαμηλή απόδοσή μου την Πέμπτη και την Παρασκευή! (1η και 2η μέρα μετά τις διακοπές).

Μερικά facts από τις διακοπές.

1) Οι Κρητικοί χοροί είναι οι καλύτεροι της Ελλάδας.

2) Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και αποκρύψτε το γεγονός ότι ξέρετε οτιδήποτε για υπολογιστές από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι το αντίθετο από τα προϊόντα Loreal. Γιατί δεν σας αξίζει (να τραβιέστε για τα πάντα). :whip:

3) Όλο παράπονα είναι οι βόρειοι για τη θερμοκρασία. Δηλαδή για έναν Αθηναίο είναι ο παράδεισος εδώ πάνω. Ίσα ίσα το μεσημέρι κάνει λίγη ζεστούλα. Το βράδυ κουβερτούλα κλασικά. Και παραπονιούνται… Ίλεος δηλαδή. :p

Ήθελα αυτό http://www.automotioncanada.com/CK3100.gif

"μου" έδωσαν αυτό... http://i129.photobucket.com/albums/p232/NoDsl/fcdthnrdythsrtyhsr.png

Η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερο. Σου λέει και καμιά μ*****α και γελάς...:banging:

Πρέπει να πουλήσεις το Pc και τη γκόμενα όμως για να τον πάρεις. Είναι πανάκριβοι οι αθεόφοβοι. Ευτυχώς δεν έχω τόσο ακριβά γούστα :fie:

... η παίρνεις ένα στέρεο alpine οπως το CDE-113BT που μονο καφε δε κανει και με αξιόλογο ενισχυτη μανίσιο, που φοράει πάνω συστημα bluetooth της parrot και είσαι κομπλε και με κυριλάτο στερεοφωνικό. ;)

Σήμερα γύρισα από Κρήτη.:)

Εντυπώσεις:

-Πρέπει να πήρα δύο κιλάκια χαλαρά απο το πολύ φαί και το παααάρα πολύ ποτό....απίστευτο το πιλάφι σε μιά χοροεσπερίδα που πήγα, δίκαια έχει τέτοια φήμη!

-Ωραίο το ενυδρείο στο Ηράκλειο, πρέπει να το επισκεφθείτε.

-Ωραίες οι Κρητικές!:)

-Εντύπωση μου έκανε ότι σε μικρά χωριά υπάρχουν πολλά παιδιά, γεννάνε οι Κρητικοί και αυτό είναι πολύ καλό!

-Πήγα στο Αστεροσκοπείο την Κυριακή το Βράδυ στον Ψηλορείτη...καλά τα λόγια περιττεύουν! Αστεροσκοπείο Σκίνακα

1750 μέτρα υψόμετρο, κανά 40λεπτό πιο ψηλά από τα Ανώγεια και θέα που κόβει την ανάσα!

Ο δρόμος δεν ενδεικνύεται για υψοβοβικούς, πολύ στενός και άσχημος πρός το τέλος του.

Εμένα προσωπικά έτρεμε η καρδιά μου μέχρι να φτάσουμε, ειδικά όταν συναντιόμασταν με άλλο αυτ/το....σε μερικά σημεία χωράνε δύο στην τσίλια κυριολεκτικά!

Να πω ότι στις 22:00 που πήγαμε είχε 12 βαθμούς έξω, αλλά τόσο αέρα που νόμιζες ότι είναι χαλαρά 5!

Σεληνιακό τοπίο στην κορυφή με κοφτερές πέτρες....πρέπει να πάτε οπωσδήποτε !!!:T:

edit:

Ξέχασα να πω ότι το Αστεροσκοπείο ήταν ανοικτό για το κοινό όταν πήγαμε.

Το μεγάλο τηλεσκόπιο (1.3m.) είχε lockάρει για το κοινό το Σφαιρωτό Σμήνος Ηρακλή ή Μ13 (Σφαιρωτό Σμήνος του Ηρακλέους - Βικιπαίδεια)

Αφού μας έγινε μία ενημέρωση από έναν καθηγητή, ένας ένας ανεβήκαμε σε μία σκαλίτσα στο τηλεσκόπιο και κοιτάζαμε εδώ:

telescope130verybig.jpg

Η εικόνα που έβλεπες ήταν αυτή:

600pxmessier13hubblewik.jpg

Συνέχεια ακούγονταν τα σερβομοτέρ του τηλεσκοπίου που το γύρναγαν συνεχώς ώστε να είναι lock-αρισμένο στον στόχο, ενώ γύρισε και ολόκληρος ο θόλος του κτιρίου κάποια στιγμή για αυτόν τον σκοπό!

Τέλος να πω ότι αφού το φώς έκανε 25.000 χρόνια για να έρθει από τον Μ13 που παρατηρούσαμε, το πλάνο που είδα είχε γίνει 25.000 χρόνια πρίν....μια εικόνα που με ταξίδεψε πίσω στον χρόνο!

Απίστευτο άν το σκεφτείς...

Επίπληξη...; Στο σΚολείο είμαστε; Απόλυση καλέ, τόσος κόσμος είναι χωρίς δουλειά! :tomato:

Δεν βρίσκω λόγια!:rant:

Αλλά επειδή κάνεις πλάκα, το αφήνω να περάσει. Άλλωστε μόνο 2 μέρες μετά τις διακοπές ήταν, πάνε πέρασαν.

[Ψώνιο]

Και στο κάτω-κάτω τί θα έκαναν χωρίς εμένα!

[/Ψώνιο]

[Αλήθεια]

Θα με αντικαθιστούσαν! Ουδείς αναντικατάστατος.

[/Αλήθεια]

Και είδατε; σήμερα δεν μπήκα internet παρά μόνο όση ώρα έτρωγα μεσημεριανό. (15 λεπτά)

Δεκαεξάμπιτες αναμνήσεις...

zI7BT.jpg

Το παιδικό σου δωμάτιο είναι;:clap:

Συνέχεια ακούγονταν τα σερβομοτέρ του τηλεσκοπίου που το γύρναγαν συνεχώς ώστε να είναι lock-αρισμένο στον στόχο, ενώ γύρισε και ολόκληρος ο θόλος του κτιρίου κάποια στιγμή για αυτόν τον σκοπό!

= αστροστατης

(μακρινος ξαδερφος του Astrolabou) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.