Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Το καλό είναι ότι παρουσιάζομαι λέει Ρέθυμνο, δηλαδή στην πόλη μου. Επίσης μαθαίνω ότι κοιμάσαι σπίτι σου λέει και όχι μέσα στο στρατόπεδο...

Η άδεια άραγε είναι έξτρα; Πληρώνομαι από τη δουλειά; Ποιος ξέρει...

Εμένα που με είχαν καλέσει, πριν πολλά χρόνια όμως, με είχαν πληρώσει κανονικά από την εταιρία. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ένα χρόνο αργότερα που είχαμε μια εσωτερική διαμάχη, που μου το κοπάνησε ο ιδιοκτήτης, ότι και καλά έπρεπε να του είχα ζητήσει να βάλει μέσο να το γλιτώσω... :tomato: Λες κι εγώ δεν ήθελα να συναντηθώ με τις παλιοσειρές να γελάσουμε για 5 μέρες...

Μπίτσιζ, βάλτε μέσα τα μπούτια και τα βυζά γιατί δεν ξέρω πόσες φορές ακόμα θα γλιτώσω το τρακάρισμα.

Και αντε το τρακαρισμα στο δικαιολογει η ασφαλιστικη..Το κερατο καμια...

(Σβηνω cache και πεφτω για υπνο γιατι ειμαι σκουπιδι και θα ψαχνω αυριο τι ποσταρα..)

Από τις ανακοινώσεις για τις αλλαγές στα δημόσια ΜΜΕ, πιο πολύ χάρηκα όταν είπε για την αναβάθμιση του παιδικού προγράμματος και συγκεκριμένα για το Ουράνιο Τόξο. :D

Έβαλαν και ένα poll στο IMDb με τις εξής επιλογές στην ερώτηση "τι θα θέλατε να γίνει με το BR2?"

72 ψήφοι στο Prequel

81 ψήφοι στο Sequel

122 ψήφοι στο Inspired by

και 1469 ψήφοι στο LEAVE IT ALONE! :clap:

Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου και μου είπε ότι η αστυνομία με ψάχνει γιατί ήρθε χαρτί για μετεκπαίδευση! lol

Ξεχάσανε να σου δείξουνε πως διπλώνεις το σεντόνι ? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.