Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Τελικά, υπάρχουν πολλά @@ στη χώρα μας, αλλά σαν τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, κανένα! Οι άλλοι είναι μυρμήγκια μπροστά τους....

Γκύζη, 14:20, βγαίνουμε από κατάστημα ρούχων. Το φανάρι κόκκινο, ο δρόμος άδειος κι εμείς περνάμε απέναντι ~10μ μακρυά από το φανάρι.... Έρχεται λοιπόν το μαύρο Smart κομμάτια, με τον οδηγό να μιλάει στο κινητό και μας περνάει ξυστά... Αρχίζω και βρίζω και όπως μας προσπερνάει και σταματάει στο φανάρι (πάλι καλά....), παρατηρώ ότι δεν έχει πινακίδες καθόλου, ούτε μπροστά, ούτε πίσω... Και δεν ήταν σε φάση "μου τις πήραν πριν λίγες μέρες", αλλά δε φάση "σας έχω χεσμένους, είμαι ο γαμάω και δέρνω και είστε τιποτένια ανθρωπάκια που ζούμε στην ίδια χώρα"

Γιατί το λέω αυτό;

1. Γιατί δεν είχε καθόλου πινακίδες αφού μετά από 1' πέρασα δίπλα του με τη μηχανή και παρατήρησα ότι δεν είχε το παραμικρό σημάδι ούτε μπροστά ούτε πίσω από πινακίδες, άρα δεν είχε βάλει ποτέ.

2. Δεν είχε πουθενά αυτοκόλλητο για τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια

3. Οδηγός ήταν ο γνωστός "δημοσιογράφος" Λάλας, ο οποίος με στραβοκοιτούσε κιόλας επειδή τον έβρισα, χωρίς φυσικά να διακόψει τη συνομιλία στο κινητό

Και κάποιοι περιμένουν να αλλάξει κάτι στη χώρα χωρίς να χυθεί αίμα....

Τελικά, υπάρχουν πολλά @@ στη χώρα μας, αλλά σαν τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, κανένα! Οι άλλοι είναι μυρμήγκια μπροστά τους....

Γκύζη, 14:20, βγαίνουμε από κατάστημα ρούχων. Το φανάρι κόκκινο, ο δρόμος άδειος κι εμείς περνάμε απέναντι ~10μ μακρυά από το φανάρι.... Έρχεται λοιπόν το μαύρο Smart κομμάτια, με τον οδηγό να μιλάει στο κινητό και μας περνάει ξυστά... Αρχίζω και βρίζω και όπως μας προσπερνάει και σταματάει στο φανάρι (πάλι καλά....), παρατηρώ ότι δεν έχει πινακίδες καθόλου, ούτε μπροστά, ούτε πίσω... Και δεν ήταν σε φάση "μου τις πήραν πριν λίγες μέρες", αλλά δε φάση "σας έχω χεσμένους, είμαι ο γαμάω και δέρνω και είστε τιποτένια ανθρωπάκια που ζούμε στην ίδια χώρα"

Γιατί το λέω αυτό;

1. Γιατί δεν είχε καθόλου πινακίδες αφού μετά από 1' πέρασα δίπλα του με τη μηχανή και παρατήρησα ότι δεν είχε το παραμικρό σημάδι ούτε μπροστά ούτε πίσω από πινακίδες, άρα δεν είχε βάλει ποτέ.

3. Οδηγός ήταν ο γνωστός "δημοσιογράφος" Λάλας, ο οποίος με στραβοκοιτούσε κιόλας επειδή τον έβρισα, χωρίς φυσικά να διακόψει τη συνομιλία στο κινητό

φίλε αυτό ήθελε άμεσα τηλέφωνο στη τροχαία....Βέβαια θα μου πεις και να τον σταμάταγε κανείς,θα του κλάνε μια μάντρα.....Τι να πεις, γΕΛΛΑΣ.

Γιατί το λέω αυτό;

Το άξιο αυτό τέκνο της πατρίδας μας έβαλε το σπιτάκι της γυναίκας του (που έλιωνε στο σανίδι χρόνια για να το οικονομήσει ) σε οφ σορ εταιρία και αφού την χώρισε φεύγοντας με την γκόμενα, της το έφαγε.

Είχα ένα σκουφάκι παλιά για να μην κρυώνει ο αριθμός.: Κλωτσιά στην πόρτα και ίσως ένα δεξί στα μούτρα του ΑΝ έβγαινε.

Κάποτε είχα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με ένα μηχανάκι... Με άφηνε συχνά πυκνά από ηλεκτρικά. Πολλαπλασιαστή, ανορθωτή, ηλεκτρονική, έκοψε μπαταρία δύο φορές, τη μία μόλις την είχα βάλει πριν δύο ημέρες, και διάφορα άλλα.

Είχα πάει σε 4 ηλεκτρολόγους και όλοι έλεγαν τα δικά τους. Τελικά, είχα βρει ένα παλλικάρι, ο οποίος είχε ηλεκτρολογείο και το είχε κλείσει, γιατί ο πατέρας του ήταν άρρωστος και έπρεπε να είναι όλη μέρα μαζί του, κι έτσι δούλευε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του.... :...:

Το παλλικάρι λοιπόν, μετά από 3 ώρες ψάξιμο, μου άλλαξε το λαμπάκι των φρένων και έκτοτε το μηχανάκι δεν έκανε κιχ... Μου είπε ότι είχαν βάλει κακής ποιότητας κι προκαλούσε πρόβλημα σε όλο το κύκλωμα με αποτέλεσμα να καίει συνέχεια κι από κάτι διαφορετικό. Όλοι οι προηγούμενοι απλά αντικαθιστούσαν το χαλασμένο και μου το έδιναν... Θέλουν προσοχή τα ηλεκτρικά

με αυτά που έχω δει και ακούσει (από φίλους που εμπιστεύομαι), ίσως και άλλοι ηλεκτρολόγοι να ήξεραν τι φταίει άλλα σου λέει κάτσε να βγάλω κέρδος και απο δυο τρία ανταλλακτικά και καλά μέχρι να βρούμε το τι φταίει. εύχομαι να μην ήταν έτσι και να κάνω λάθος..

Ρε γμτ, τι διάολο πίνουν οι κκεδες; Γράφαν κάτι παλικάρια συνθήματα σε τοίχο σε τουριστική περιοχή εδώ στην κεφαλονιά, και τους πέτυχε η αστυνομία. Δεν τους συνέλαβε, ούτε το επιχείρησε, απλώς τους είπε να σταματήσουν και να φύγουν. Την επόμενη μέρα έσκασαν όλοι (καμιά 20αριά άτομα) της τοπικής οργάνωσης, στο αστυνομικό τμήμα και κάναν διαμαρτυρία γιατί η αστυνομία εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών...

ΥΓ Αν, εγώ που είμαι τρολ, πάω και γράψω ΛΑΟΣ-ζήτω ο καρατζαφύρερ κλπ, στον τοίχο των γραφείων τους, ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα :hehe:

^ Ό,τι λέει το nick σου!....

EDIT: Άμα το καλοσκεφτείς, όμως, θα κοιμάσαι-τρως τσάμπα, αν δουλεύεις, δεν θα απολυθείς (από ότι ξέρω) και θα σε ξαναπάρουν πίσω μετά. Μόνο αν είσαι σε νοσοκομείο μπορείς να το αποφύγεις. Δεν ξέρω λεπτομερώς τί ισχύει.

Α, επίσης θα μπορέσεις να βγάλεις το άχτι σου (αν έχεις, εγώ έχω πολύ) πάνω στους στρατιωτικούς.

Το καλό είναι ότι παρουσιάζομαι λέει Ρέθυμνο, δηλαδή στην πόλη μου. Επίσης μαθαίνω ότι κοιμάσαι σπίτι σου λέει και όχι μέσα στο στρατόπεδο...

Η άδεια άραγε είναι έξτρα; Πληρώνομαι από τη δουλειά; Ποιος ξέρει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.