Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Περιμένουμε εντυπώσεις και παρουσίαση :)

το μονο που με χάλασε είναι η οριζόντια περιστροφή που έχουν το κάθε ένα ακουστικό που μου φαίνεται πως τα κάνει πιο εύθραστα επίσης θα ήταν καλο αφού σπάνε σε 3 κομμάτια να υπήρχε και ανάλογη θήκη :p

αυτάάάάά...

κατά τα αλλα από ήχο... πολύ καλο, ειδικά με μια καλή κάρτα ήχου. καθαρά βαθιά μπάσα, καθαρά πρίμα

πολύ καλά ακουστικά να τα προτιμήσετε XD

τώρα για αυτό review και photos δεν νομίζω να αξίζει.. ειδικά από την στιγμή που είναι γεμάτο το net με photos και videos

btw μπορεί να μου πει κάποιος που θα ήταν χρήσιμο να ποστάρω την εμπειρία μου με τα συγκεκριμένα ακουστικά?

(κάποιο νέο θέμα.. κάποιο υπάρχων θέμα..?)

Πολλοί θα έχουν ακούσει για το Web 2.0, εγώ σκέφτηκα κάτι ανάλογο :

World 1.0 = παρόν κόσμος

World 2.0 = ψηφιοποίηση των πάντων (ταυτότητες, εμβάσματα, αποδείξεις, σκέψη, κινήσεις, σε ένα microchip στο σώμα, όλοι γινόμαστε cyborg)

World 3.0 = από ύλη σε μορφή δεδομένων (όπως και στη τηλεμεταφορά Pokemon) μόνο που εκεί οι άνθρωποι θα γίνονται αρχεία και θα αποθηκεύονται σε σκληρό δίσκο για να μην πιάνουν χώρο και μολύνουν το περιβάλλον.

Ποιο αναλυτικά :

Θα τρέχουν στον υπολογιστή με τα τόσα δισεκατομμύρια πληθυσμό που είναι στο σκληρό δίσκο ως αρχεία .bin (pokemon640.bin θα είμαι εγώ), ένα VMware θα ανοίγει, θα σηκώνουν 10 virtual machines, το πρώτο θα είναι η κόλαση, το τελευταίο ο παράδεισος και θα υπάρχουν και άλλα virtual machines που θα είναι τα ενδιάμεσα. Εγώ εννοείται θα είμαι στο κόσμο 3 (και στο world 1.0 που ζω πάλι κόλαση περνάω και το γουστάρω! είμαι μαζόχα :devil: ).

Οι κόσμοι θα ενώνονται με δίαυλο επικοινωνίας , ο κάθε άνθρωπος θα έχει static IP(IPv6), θα έχουν δυνατότητα να μην κουράζονται αλλά να υπάρχει δυνατότητα να πάνε σε sleep mode. Δεν θα υπάρχει σωματική κούραση αφού τα πάντα είναι Data και όχι ύλη. Ο κάθε ένας θα ζει με το σπίτι που του αρέσει, θα έχει αυτοκίνητο καλό (ένα paganάκι Zonda μωρέ) δεν θα φοβάται τη σύγκρουση γιατί θα υπάρχει anti crash Protection. Βέβαια θα υπάρχει μια λεπτομέρεια, το pagani δεν θα το έχει ο οποιοσδήποτε αλλά ο Garry Oak! Τα πάντα που θα μπαίνουν από την ύλη στα δεδομένα μέσα στο PC θα μεταφέρονται ως pokemon! (σκυλιά -> Growlithe, πουλιά -> pidgey, doduo κ.α.), οι άνθρωποι θα αλλάζουν λίγο, ως προς το καλύτερο αφού θα μάθουν να ζουν ευχάριστα χωρίς όρια. Μου γενάτε ένα ερώτημα : πόσα gigabyte θα έπιανα αν ήμουν αρχείο; :man_in_love:

Πολλοί θα έχουν ακούσει για το Web 2.0, εγώ σκέφτηκα κάτι ανάλογο :

World 1.0 = παρόν κόσμος

World 2.0 = ψηφιοποίηση των πάντων (ταυτότητες, εμβάσματα, αποδείξεις, σκέψη, κινήσεις, σε ένα microchip στο σώμα, όλοι γινόμαστε cyborg)

World 3.0 = από ύλη σε μορφή δεδομένων (όπως και στη τηλεμεταφορά Pokemon) μόνο που εκεί οι άνθρωποι θα γίνονται αρχεία και θα αποθηκεύονται σε σκληρό δίσκο για να μην πιάνουν χώρο και μολύνουν το περιβάλλον.

Ποιο αναλυτικά :

Θα τρέχουν στον υπολογιστή με τα τόσα δισεκατομμύρια πληθυσμό που είναι στο σκληρό δίσκο ως αρχεία .bin (pokemon640.bin θα είμαι εγώ), ένα VMware θα ανοίγει, θα σηκώνουν 10 virtual machines, το πρώτο θα είναι η κόλαση, το τελευταίο ο παράδεισος και θα υπάρχουν και άλλα virtual machines που θα είναι τα ενδιάμεσα. Εγώ εννοείται θα είμαι στο κόσμο 3 (και στο world 1.0 που ζω πάλι κόλαση περνάω και το γουστάρω! είμαι μαζόχα :devil: ).

Οι κόσμοι θα ενώνονται με δίαυλο επικοινωνίας , ο κάθε άνθρωπος θα έχει static IP(IPv6), θα έχουν δυνατότητα να μην κουράζονται αλλά να υπάρχει δυνατότητα να πάνε σε sleep mode. Δεν θα υπάρχει σωματική κούραση αφού τα πάντα είναι Data και όχι ύλη. Ο κάθε ένας θα ζει με το σπίτι που του αρέσει, θα έχει αυτοκίνητο καλό (ένα paganάκι Zonda μωρέ) δεν θα φοβάται τη σύγκρουση γιατί θα υπάρχει anti crash Protection. Βέβαια θα υπάρχει μια λεπτομέρεια, το pagani δεν θα το έχει ο οποιοσδήποτε αλλά ο Garry Oak! Τα πάντα που θα μπαίνουν από την ύλη στα δεδομένα μέσα στο PC θα μεταφέρονται ως pokemon! (σκυλιά -> Growlithe, πουλιά -> pidgey, doduo κ.α.), οι άνθρωποι θα αλλάζουν λίγο, ως προς το καλύτερο αφού θα μάθουν να ζουν ευχάριστα χωρίς όρια. Μου γενάτε ένα ερώτημα : πόσα gigabyte θα έπιανα αν ήμουν αρχείο; :man_in_love:

Πάντα επίκαιρο:

stonedm.jpg

Καπως σαν εσενα φανταζομαι αυτον τον σηριαλ κιλλερ της νορβηγιας στα παιδικα του χρονια.Μια μερα θα γινεις διασημος,θυμισου με....
Μην το βλέπεις έτσι, αυτός κατά βάθος είναι ευαίσθητη ψυχή, απλά προσπάθησε να κάνει ένα καλό για να κάνει πράξη αυτό που γράφει κάτω το άγαλμα της ελευθερίας στην Αμερική :p
Εξαρτάται από το αν υπάρχει antivirus στο σύστημα.
Όντως, αν υπάρχει Antivirus, θα με διαγράψει πριν πω ls !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.