Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

α. Μανώλη, είσαι μόλις 16. ffs. Θα βρεις πολλές ακόμη. Τσιλ άουτ.

β. Όταν χωρίζεις είσαι ελεύθερος, όχι χωρισμένος. Άρα, ως ελεύθερος είσαι ευτυχισμένος, και πας να πιεις ποτό χυμό -μιας και είσαι ανήλικος- το βράδυ.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

είμαι στα 20 και μέχρι τώρα είχα 3 μακροχρόνιες σχέσεις (πάνω από χρόνο)..

στην αρχή νιώθεις λίγο ξενερωμένος γιατί οκ συνήθεια είναι η σχέση... αλλά μετά από 3-4 μέρες έχεις αίσθηση ελευθερίας που απλά δεν υπάρχει..

Ψιλό fixed

είμαι στα ** και μέχρι τώρα είχα *** μακροχρόνιες σχέσεις (πάνω από χρόνο)..

στην αρχή νιώθεις λίγο ξενερωμένος γιατί οκ συνήθεια είναι η σχέση... αλλά μετά από 3-4 μέρες έχεις αίσθηση ελευθερίας που απλά δεν υπάρχει..

Εκτός αν είσαι παντρεμένος....

:suicide:

Κακως, ξερω οτι μπορει να εισαι σκ@τ@ και να πονας και και και ΑΛΛΑ

Οσο πιο γρηγορα το ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τοσο το καλυτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

thelab.gr how to/tutorials "Πως να την καθησυχασετε αν ποναει μετα απο αναλ.The polonos way"

Ενταξει,αλλα νευριαζω οσο το σκεφτομαι dude.Να μου λεει η αλλη οτι δεν μπορει να συνεχισει επειδη υπαρχει αποσταση,και τι αποσταση;15 χλμ,ενω καθε ΣΚ ειμαι εκει.Αμα ενιωθε τπτ θα γραφε στα απαφτα της την αποσταση,οπως εμενα.Τελoς παντων.Τελος οι σχεσεις,καθε φορα αυτο παθαινω και πεφτω σε καταθλιψη.Οχι αυτην την φορα ομως.Δεν θα δακρυσω πια για καμια :) Ευχαριστω Πολωνε και Νικο :)

μανωλη μη σκας μαλλον εχει βρει αλλου πορτοκαλιά η πρωην σου..σχεδον ποτε ομως για καποιο περιργο λογο οι γυναικες δεν ειναι εντελως ειλικρινεις σ αυτα. προσοχη μην ερθει μετα πο καιρο και σου ζηταει επανασυνδεσεις....(εκτος αν ειστε του στυλ χωριζουμε-τα ξαναφτιαχνουμε συνεχως και τη βρσικουμε ετσι (παιχνιδια να μην πληττουμε))

υ.γ. αστα τα τελος οι σχεσεις κτλ βλακειες,,,,να σαι ο εαυτος σου.

Παιδια αφηστε με να κανω πανικο:

παρακαλουντε οσοι δεν αντεχουν πολυ κεφι να αποφυγουν το ανοιγμα αυτου του spoiler.Με δικη σας ευθυνη.

:tomato: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=52gUu95JF1g]‪Μάνα μου και Παναγιά‬‏ - YouTube[/ame]

Παιδια αφηστε με να κανω πανικο:

παρακαλουντε οσοι δεν αντεχουν πολυ κεφι να αποφυγουν το ανοιγμα αυτου του spoiler.Με δικη σας ευθυνη.

:tomato:‪Μάνα μου και Παναγιά‬‏ - YouTube

Αν είναι να βάλεις κάτι εύθυμο και κεφάτο μη κάνεις μισές δουλειές.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qWvgXB98fsA]‪Anoixe Petra-Gorgones k Magkes‬‏ - YouTube[/ame]

Μανώλη, θα σου δώσω μια συμβουλή:

Οι γυναίκες είναι το αντίστοιχο των μπλέ οθόνων. Συμβαίνουν στα καλά καθούμενα, ακόμα και σε ενα υγιέστατο σύστημα και το πιο πιθανό ειναι οτι ακόμα και μετά απο αμέτρητες ώρες debugging δεν θα βγάλεις άκρη. Η μόνη ουσιαστική λύση δε, έρχεται μόνο μετά απο restart & format.

Μην ψάξεις ΠΟΤΕ (κυριολεκτικά) να βρείς για ποιόν λόγο χώρισες με οποιαδήποτε γυναίκα. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ή να μπερδευτείς περισσότερο ή να καταφέρεις να συνουσιάσεις την ψυχολογία σου. Always take it like a man.

Θες να χωρίσουμε; ΟΚ. Ω ρεβουάρ. Και τέλειωσέ το εκεί. Κόψε καθε είδους επικοινωνία. Αυτό είναι που θα την προβληματίσει και θα την κάνει να έχει την φάτσα του rage guy. Και ακόμα και αν σε ξεχάσει κάποια στιγμή, ποτέ δεν θα ξεχάσει το ξενέρωμα που της έδωσες με το να μην ασχοληθείς λεπτό παραπάνω μαζί της.

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.