Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Κάποιος πρέπει να αφαιρέσει τη δυνατότητα από τους ηλικιωμένους να έχουν έλεγχο των κουμπιών για την ένταση του ήχου της τηλεόρασης...

True. Εγώ όλο το χειμώνα άκουγα δελτίο Mega στο δωμάτιό μου.

Μολις χωρισα..Αλλα δεν θα βγω για να τα σπασω γιατι ειμαι σκ@τα :sick:

Οπως μουχε πει (προφητικα) μια απο τις πρωτες μπιτσιζ ...

Χαλαρωσε...Θα γνωρισεις τοσες αλλες γυναικες στην ζωη σου....

omgwtf δεν ξέρω τι έγινε αλλά παρέλαβα δέμα από Βόλο με απλό ΕΛΤΑ σε μια μέρα.. Ούτε courier έτσι.

Είναι να σου κάτσει.

Ανάλογα τα κέφια των υπαλλήλων, που βρίσκεται ο Ερμής, κλπ.

Έχω λάβει πακέτο από USA σε 2 μέρες ( Τρίτη το έστειλε από εκεί, Πέμπτη πρωί ήταν σπίτι μου ).

Έχω στείλει πακέτο από Αθήνα στην Θήβα, πήγε σε 1 μέρα.

Έχω στείλει και πακέτο από Αθήνα σε Αθήνα... και δεν πήγε ποτέ :D

Αντίστοιχα μου είχανε στείλει από Γερμανία πακέτο, και ήρθε.... μετά από 3 μήνες :D ( κυριολεκτικά, εγω λέω πάει χάθηκε, οπότε μίλησα με την εταιρία και μου στείλανε άλλο ένα μέσω courier αυτή την φορά, μα καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν για τα ΕΛΤΑ ? Τι νομίζουνε ότι παντού είναι το ταχυδρομείο σαν την DHL/Deutsche Post ? )

Νεα υπηρεσια του Λαμπη.

Οσοι πιστευετε οτι ο ΜανωληςΧ πρεπει να παψει να κλαιγεται και να παει ασαπ σε σωληναδικο να ξελαμπικαρει πατηστε θενκς στο παρον ποστ.

Οσοι πιστευετε οτι ο ΜανωληςΧ πρεπει να πινει baileys στο μπαλκονι με φοντο το ηλιοβασιλεμα,να ακουει celine dion και να λεει "τι κριμα που τωρα ειμαι ενα μοναχικο κυκλαμινο μες στον χιονια" συρετε τον κερσορα σας στο πανω δεξια μερος της οθονης σας και πατηστε το κοκκινο (Χ)

Αυτο δεν παει να πει οτι ειμαι και καλα δικε μου :sick:

Κακως, ξερω οτι μπορει να εισαι σκ@τ@ και να πονας και και και ΑΛΛΑ

Οσο πιο γρηγορα το ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τοσο το καλυτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Δν θα σου πω τις γνωστες @#@$ μικρος εισαι ακομα και και κλπ, τα συναισθηματα δεν εχουν ηλικια.

Ωστοσο παρα πολλα πραγματα ειναι απλα στο μυαλο μας και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το παρεις αποφαση και να πας παρακατω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.