Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ξενοδοχείο στην Πράγα ... το πάνω συρτάρι του κομοδίνου ... Αγία Γραφή.
Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη.

Dude, η Παλαιά Διαθήκη είναι το πρώτο κομμάτι της Αγίας Γραφής. Αν είχαν τη Αγία Γραφή, τότε περιλαμβάνεται η Παλαιά Διαθήκη.

Μα και αυτοί γιατί έβαλαν μόνο αυτά… Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη. Old Time Classics. Θα μπορούσαν να βάλουν και το Κοράνι. Ή κανένα αρχαίο παγανιστικό βιβλίο. Τώρα για σατανιστικό εγχειρίδιο δεν είμαι τόσο σίγουρος. :p

Είδες που δεν είσαι και τόσο έξυπνος. Φίλε μου στον σημερινό κόσμο μία είναι η θρησκεία, το χρήμα. Οπότε οι απορίες σου απαντώνται εύκολα με μια λέξη: "Χορηγοί" :p

attachment.php?attachmentid=45522&stc=1&d=1312535468

Ελπίζω να έχεις και καμιά καλή ταινία για το υπόλοιπο popcorn :p

Dude, η Παλαιά Διαθήκη είναι το πρώτο κομμάτι της Αγίας Γραφής. Αν είχαν τη Αγία Γραφή, τότε περιλαμβάνεται η Παλαιά Διαθήκη.

Indeed. Λαλακία έγραψα. Μόνο την Καινή Διαθήκη είχαν. Το ορκίζομαι δε θα το ξανακάνω αυτό το λάθος. :p

ΥΓ. Καλά τα λέει ο yanni. Για το υπόλοιπο popcorn ταινία. :p

Ακόμα περιμένω να μας πεις σε ποιό ξενοδοχείο είχες πάει :p

Courtyard Marriott. Είναι στο προάστιο Flora.

Την Καινή Διαθήκη την περίμενα. Το βιβλίο των Μορμόνων με εξέπληξε ευχάριστα. :hehe:

Courtyard Marriott. Είναι στο προάστιο Flora.

Ναι, το ξέρω, πολύ ωραίο! Αν θέλεις να μείνεις κέντρο, επέλεξε το Yasmin. Θεϊκό. Πάει η αδερφή της γυναίκας μου εκεί, σε 10 μέρες... Ζηλεύω αφάνταστα...

Ναι, το ξέρω, πολύ ωραίο! Αν θέλεις να μείνεις κέντρο, επέλεξε το Yasmin. Θεϊκό. Πάει η αδερφή της γυναίκας μου εκεί, σε 10 μέρες... Ζηλεύω αφάνταστα...

Με αυτό που του έγραψες, σιγά μην πάει! Το σωστό είναι "Αθεϊκό". :p

την δευτερα γυρναω απο λονδινο και μετα το σ/κ ξαναπαω διακοπες σε διαφορα νησακια για 2 βδομαδες... ειναι ζωη αυτη???

problem οσοι ειστε στην δουλεια ή δεν πατε για μπανια????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.