Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ξενοδοχείο στην Πράγα. Ανοίγω το πάνω συρτάρι του κομοδίνου. Τι βλέπω;

Αγία Γραφή. Όλα αναμενόμενα μέχρι εδώ. Είχε και άλλο ένα βιβλίο όμως μέσα. Ποιο ήταν...

The Book of Mormon

:rofl:

Όσο είμαι εκεί έχω στο ίδιο συρτάρι το "The God Delusion" του Dawkins. :hehe:

Όσο είμαι εκεί έχω στο ίδιο συρτάρι το "The God Delusion" του Dawkins. :hehe:

Άλλοι βρίσκουν τα ιερά τους βιβλία στα συρτάρια των ξενοδοχείων. Άλλοι πάλι τα κουβαλάνε μαζί τους και

τα βάζουν στο ίδιο συρτάρι με τα άλλα όσο διαμένουν στο ξενοδοχείο.

:p

Άλλοι βρίσκουν τα ιερά τους βιβλία στα συρτάρια των ξενοδοχείων. Άλλοι πάλι τα κουβαλάνε μαζί τους και

τα βάζουν στο ίδιο συρτάρι με τα άλλα όσο διαμένουν στο ξενοδοχείο.

:p

Η απάντησή μου θα είναι σε δύο σκέλη. Πρώτον δεν έχω ιερό βιβλίο. Ούτε ισχυρίζομαι ότι ο Dawkins είναι αυθεντία. Απλά συμφωνώ μαζί του σε πάρα πολλά θέματα που άπτονται της θρησκείας. Επίσης δεν είχα τελειώσει το βιβλίο οπότε το πήρα μαζί μου. (το σοβαρό σκέλος)

Μα και αυτοί γιατί έβαλαν μόνο αυτά… Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη. Old Time Classics. Θα μπορούσαν να βάλουν και το Κοράνι. Ή κανένα αρχαίο παγανιστικό βιβλίο. Τώρα για σατανιστικό εγχειρίδιο δεν είμαι τόσο σίγουρος. :p

Άλλοι βρίσκουν τα ιερά τους βιβλία στα συρτάρια των ξενοδοχείων. Άλλοι πάλι τα κουβαλάνε μαζί τους και τα βάζουν στο ίδιο συρτάρι με τα άλλα όσο διαμένουν στο ξενοδοχείο.
Η απάντησή μου θα είναι σε δύο σκέλη. Πρώτον δεν έχω ιερό βιβλίο. Ούτε ισχυρίζομαι ότι ο Dawkins είναι αυθεντία. Απλά συμφωνώ μαζί του σε πάρα πολλά θέματα που άπτονται της θρησκείας. Επίσης δεν είχα τελειώσει το βιβλίο οπότε το πήρα μαζί μου. (το σοβαρό σκέλος)

Μα και αυτοί γιατί έβαλαν μόνο αυτά… Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη. Old Time Classics. Θα μπορούσαν να βάλουν και το Κοράνι. Ή κανένα αρχαίο παγανιστικό βιβλίο. Τώρα για σατανιστικό εγχειρίδιο δεν είμαι τόσο σίγουρος.

attachment.php?attachmentid=45522&stc=1&d=1312535468

post-173-1416075398,6683_thumb.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.