Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
παιδακια, εκεινο το θεμα με τις εφαρμογες για windows mobile που εχει χαθει ;

Δεν έχει χαθεί, το έκανα unsticky εχθές, δεν έχει νόημα πια :p

http://www.thelab.gr/mobile-computing/the-pda-pocketpc-windows-mobile-thread-38301.html

είχα δει ένα ντοκιμαντέρ που μιλούσε για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών στην Πορτογαλία και το τι αποτελέσματα είχε εκεί(το πρόβλημα ήταν τεράστιο)

προσπαθώ να το βρω μέσω google αλλά άκρη δεν βρίσκω.. θυμάμαι που το είχα δει online.. ήταν από κάποια εκπομπή αλλά δεν θυμάμαι ποια.. (εξάντας, κουτί πανδώρας κτλ).

αν μπορεί κάποιος να δώσει λινκ θα μου έκανε τεράστια χάρη..

όχι όχι.. σίγουρα ήταν για την Πορτογαλία γιατί θυμάμαι ότι η κυβέρνηση δεν έμεινε μόνο στην αποποινικοποίηση αλλά όποιον έπιαναν με ναρκωτικά του κανόνιζαν ραντεβού με διάφορους ειδικούς έτσι ώστε όχι μόνο να απαλλαχθεί από τα ναρκωτικά αλλά και να βρει μία δουλειά και να στρώσει σιγά σιγά την ζωή του..

μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γι αυτό θέλω να το ξαναδώ αλλά και να το προτείνω σε μερικούς φίλους..

τώρα μου ήρθε φλασιά.. αν θυμάμαι καλά , στην εκπομπή έδειχνε χρήστες στην Ελλάδα και την Πορτογαλία και την διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν από το κράτος..

http://exoapotinvouli.blogspot.com/2009/12/blog-post_21.html

έφτασα μέχρι εδώ που φυσικά δεν παίζει το βίντεο..

Αποφάσισα να hackintόshω το pc μου και για να είμαι όμορφος και τυπικός, κατέβηκα στο κέντρο να αγοράσω το Retail DVD του OSX Snow Leopard 10.6 (δεν βάζω Lion γιατί δεν παίζει το TeamViewer που χρησιμοποιώ πολύ).

Μπαίνω λοιπόν στο Apple Store και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (μεταφρασμένος):

Εγώ: Γεια σας, θα ήθελα την retail έκδοση του Snow Leopard.

Πωλητής: Δεν διατίθεται πλέον, θέλετε το Lion;

Εγώ: Όχι, ευχαριστώ, δεν είναι συμβατό με μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ.

Πωλητής: Το δοκιμάσατε και είδατε ότι δεν δουλεύει;

Εγώ: Σαφώς και όχι, γι'αυτό υπάρχει το internet, για να τσεκάρεις πριν αγοράσεις.

Πωλητής: Τότε λυπάμαι, δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω.

Εγώ: Τελείωσε στο στοκ σας, ή σταματάτε την πώλησή του γενικότερα. Γιατί και στο site της Apple το έχει σε στοκ αλλά και στο site σας γράφετε ξεκάθαρα Availability:In stock. Γι'αυτό τον λόγο έκανα 45 λεπτά διαδρομή με το μετρό, για να το αγοράσω από το στοκ σας!

Πωλητής: (κλικάρει στον υπολογιστή του) Όντως έχουνε μείνει κάποιες κόπιες σε στοκ, αλλά η Apple μας απαγορεύει να το πουλάμε λόγω Lion.

Εγώ: Οκ, καλώς. Άδεια DVD έχετε;

Πωλητής: Ναι, πόσα θέλετε;

Εγώ: Ένα θέλω, αλλά πρέπει να είναι Dual Layer.

Πωλητής: Dual Layer δεν έχουμε.

Εγώ: Α, συγνώμη, Dual Layer χρειάζομαι γιατί το .dmg του Snow Leopard που θα κατεβάσω είναι 8Gb.

Πωλητής: Μα η Apple δεν διαθέτει το .dmg του Snow Leopard για download!

Εγώ: ;)

Πωλητής: Μα δεν είναι νόμιμο αυτό!

Εγώ: Sorry mate, αλλά η Apple δεν θέλει τα λεφτά μου.

True (και φρέσκο) story.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.